Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
15.548
η οποιδηποτε ωμικη σντισταση δεν αρκει για να σου δεξει την ενεργεια που θελει...

παιζει ρολο το παχος συρματος....
π.χ. μπορει να φτιαξεις με 0.5mm 0.1 μια τετραπλη....θα παιξεις 200 watt !!

η αλιεν τι συρματα εχει ;

Reaction score
8.905
Αναφέρουν οι περισσότεροι ότι κρατάει φυσαλίδες αέρα στον πάτο, διότι έχει πολύ μικρό κενό μεταξύ τζαμιού και σιδερένιου κελύφους της αντίστασης
αυτό συμβαίνει σε όσους χρησιμοποιούν παχύρρευστα υγρά, πχ. αναλογία VG/PG 80/20...:bigboss:

Αν έχετε προτάσεις ισχύος, σύρματος, διαμέτρου πηνίου ή οτιδήποτε, ευπρόσδεκτες. ;) Έχω διαθέσιμα σύρματα 0,5 κανθαλ, αλιεν και φιούζντ κλαπτον, τα οποία προφανώς θα δοκιμάσω σε διάφορους συνδυασμούς αντίστασης, διαμέτρου πηνίου κλπ. ;)
το στήσιμο που έχεις κάνει δείχνει ιδανικό, όταν σου τελειώσει το κλάπτον παίξε με στριφτά, παράλληλα κλπ. εδώ θα είμαστε, προς το παρόν να χαρείς το δημιούργημά σου...;)

Δηλώνω άσχετος πρωτάρης.:p:D
Σιγά σιγά να αποχωρούμε εμείς από το νήμα....:p :laugh:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Μην ποσταρεις για Αλιεν πάνω σε δερμα κροκόδειλου ρε....ανατριχιάζω η π0υτ@ν@ :oops:

Last edited by a moderator:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.440
Να εξομολογηθώ ότι τώρα που έχω ντεκ να ψήνω αντιστάσεις, βρήκα την ευκαιρία να ξαναφτιάξω μια καλοψημένη για τον cubis, οπότε πρώτα την έβαλα πάνω στον MAGΕ, την έψησα καλά, ροδοκοκκίνησε η καλή μου, και μετά την έχωσα μέσα στον cubis.

Έφτιαξα μια κάθετη με κάνθαλ 0,5 με διάμετρο 2mm και αντίσταση 0,7ωμ, που είναι μάλλον ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί του καημένου του cubis! :p

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
οι επόμενες αγορές μου είναι...

β) UD Skywalker RDA

.................
Χρυσες δουλειές θα κανει η UD :dance2:......πήρε τσαμπα όλη την διαφήμιση από τον ρωσο και τα παπαγαλάκια :D

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
δείχνει υπέροχο! μόνο η χωρητικότητα του κάδου είναι σχετικά μικρή. ;)
οσο μεγαλώνει η χωρητικοτητα γινεται εις βάρος της γεύσης ...μακρυτεροι λαιμοί υποχρεωτικά ,ιδίως αν ειναι RTA και όχι GTA που ανεβάζεις το καζάνι ψηλά και αφήνεις μουστάκια ,οπως ο Mage ;)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.440
οσο μεγαλώνει η χωρητικοτητα γινεται εις βάρος της γεύσης ...μακρυτεροι λαιμοί υποχρεωτικά ,ιδίως αν ειναι RTA και όχι GTA που ανεβάζεις το καζάνι ψηλά και αφήνεις μουστάκια ,οπως ο Mage ;)
Ακριβώς!

Το GTA σημαίνει Genesis Tank Atomizer και κύριο χαρακτηριστικό του GTA είναι ότι ο κλωβός της αντίστασης δε βρίσκεται στον πάτο του ατμοποιητή, αλλά είναι υπερυψωμένος μέσα στον κάδο, ώστε να είναι πιο μικρή η διαδρομή του ατμού.

Ξεκίνησαν λοιπόν να ανεβάζουν τα "καζάνια" ψηλά και να μη τα αφήνουν στον πάτο, κι αυτό είναι υπέρ του αρώματος.

Ο Advken CP 810 που λέει ο Βασίλης είναι GTA, όπως και ο Siren, όπως και ο Maze που παίζω. ;)

Κάτι μου λέει ότι θα δούμε πολλά τέτοια "GTA" μέσα στο 2017. ;)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
.......ότι ο κλωβός της αντίστασης δε βρίσκεται στον πάτο του ατμοποιητή,
γουσταρω τρελλά οταν μιλάς με πονοούμενα για πάτους και κλουβιά....σαν Κουράκης σε ποιητικο οιστρο :oops:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas