- Reaction score
- 7
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλους.Θάθελα τη γνώμη σας για ηχεία δαπέδου έως 2500 ευρώ.Το συστημά μου είναι quad 99 pre,909 power και cdp της ίδιας εταιρίας.
Που σημαίνει ότι είναι μια χαρά για τα source.O quad 909 power βγαζει 140 wrms στα 8 ohm και 250 wrms στα 4 ohm με 11AMP ρευμα σε καθε καναλι, συμφωνα με τον κατασκευαστη.
Φίλε μου εχω στην κατοχή μου τα pmc fb 1i εδώ και μια εβδομάδα (εχω τα demo της αντιπροσωπείας μεχρι να έρθουν τα δικά μου απο Αγγλία λόγω άλλου χρώματος δεν υπήρχαν ετοιμοπαράδοτα) με ολοκληρωμένο ενισχυτή τον xindak xa 6950 και πηγή το xindak cd player muse 1.0 με λαμπάτη έξοδο και είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το ηχητικό αποτέλεσμα.Ημουν μεταξύ των μικρότερων gb 1i και των fb 1i και τελικά επέλεξα τα δεύτερα.Νομίζω ότι αποδίδουν καλύτερα σε όλες τις περιοχές συχνοτήτων όπως επίσης και με χαμηλές εντάσεις μπορείς να ευχαριστηθείς την μουσική που ακούς το ίδιο καλά.Εμένα μου άρέσουν τα πρίμα να είναι πλούσια καθαρά και αναλυτικά αλλά διαπιστωσα ότι και τα πλούσια χαμηλά ομορφαίνουν πολύ το ηχητικό αποτέλεσμα.Η μεσαία περιοχή επίσης ειναι πολύ ζωντανή και καθαρή.Νομίζω ότι τα fb 1i είναι μια πολύ καλή αγορά.Βέβαια καλό ειναι να τα ακούσεις και με τα αυτιά σου kai με δικά σου cd.Στην εκθεση τον οκτωβριο κατεβηκα για δυο ζευγη ηχειων που ειχα κατα νου.kef xq 40, atc scm 40.Για να ειμαι ειληκρινης απογοητευτηκα απο τα kef και δεν ξετρελαθηκα απο τα atc,και επιπλεον φοβαμε μηπως ο τελικος μου ειναι λιγος για τα atc.Ακουσα παρα πολυ καλα λογια για τα pmc fb1i απο ενα φιλο και μελος του forum ο οποιος ειναι κατοχος των pmc.Τα proac δεν τα ακουσα αλλα τα ειδα και αυτα στην εκθεση.Θελω να ξερω αν τα μηχανηματα μου ταιριαζουν με τα συγκεκριμενα ηχεια.Ευχαριστω.
Καλοάκουστα και από εμένα.Καλησπέρα και πάλι.Τελικά αποφάσισα να μην πάω αντίθετα στο μονόδρομο.Είμαι και άτομο που μου αρέσει η τάξη βλέπετε.Έχει γίνει η παραγγελία των ATC SCM 40 και περιμένω με αγωνία την άφιξή τους.