Ηχεία, συνδέσεις, καλώδια, ψηφιακές πηγές. Όλα μαζί. Όλοι εσείς εδώ!

Reaction score
17
Χμ... κολλήσαμε. Υποθέτοντας λοιπόν ότι στο χώρο θα υπάρχει ο ενισχυτής που προτείνατε... τι επιλογές θα έιχα σε ηχεία για το χώρο μέχρι το πολύ τα 400 ευρώ;

Ευχαριστώ

Reaction score
17
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχεία, συνδέσεις, καλώδια, ψηφιακές πηγές. Όλα μαζί. Όλοι

Το 963, όπως και κάθε τυπικό SACD player, δίνει ψηφιακό σήμα μόνον όταν παίζει CD ή το CD layer ενός υβριδικού δίσκου SACD. Αν παίζει εγγραφή SACD, τότε σήμα δίνει μόνον στην αναλογική του έξοδο.
Καλημέρα, επειδή έιμαι πολύ κοντά στο τεακ που μου προτείνατε γιατι το βρίσκω σε προσφορά. Με αυτό θα συνδέσω την ψηψιακή έξοδο του 963 πάνω στο τεακ και έτσι θα μπορώ να ακούω και CD και SACD , χωρίς να πρέπει να αλλάξω τα καλώδια από πίσω κάθε φορά. Σωστά;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.017
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχεία, συνδέσεις, καλώδια, ψηφιακές πηγές. Όλα

Καλημέρα, επειδή έιμαι πολύ κοντά στο τεακ που μου προτείνατε γιατι το βρίσκω σε προσφορά. Με αυτό θα συνδέσω την ψηψιακή έξοδο του 963 πάνω στο τεακ και έτσι θα μπορώ να ακούω και CD και SACD , χωρίς να πρέπει να αλλάξω τα καλώδια από πίσω κάθε φορά. Σωστά;
SACD όχι. Μόνο CD.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχεία, συνδέσεις, καλώδια, ψηφιακές πηγές. Όλα

SACD όχι. Μόνο CD.
Monsieur Costas.... αν συνέδεε ταυτόχρονα και τις αναλογικές, με ένα γύρισμα του κομβίου δεν θα μπορούσε να απολαμβάνει μποθ γουορλντς?

Reaction score
1.187
Απάντηση: Ηχεία, συνδέσεις, καλώδια, ψηφιακές πηγές. Όλα μαζί. Όλοι εσείς εδώ!

Ακριβώς!

Reaction score
17
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηχεία, συνδέσεις, καλώδια, ψηφιακές πηγές.

Monsieur Costas.... αν συνέδεε ταυτόχρονα και τις αναλογικές, με ένα γύρισμα του κομβίου δεν θα μπορούσε να απολαμβάνει μποθ γουορλντς?
Εννοείς ότι τα συνδέω στο τεακ..έτσι ώστε πάνω του να είναι συνδεμένο ο υπολογιστής (μέσω usb), player (για το cd) και το player (sacd) . Σωστά; Και μετά θα επιλέγω πηγή 1 (pc) , πηγή 2 (cd) και πηγή 3 (sacd)

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Απάντηση: Ηχεία, συνδέσεις, καλώδια, ψηφιακές πηγές. Όλα μαζί. Όλοι εσείς εδώ!

Ακριβώς...

Reaction score
17
Χαίρεται .. τη συσκευή έχω αρχίσει να την "κυνηγάω" σε ιστοσελίδες με προσφορές και αργά η γρήγορα θα πέσει στην αγκαλιά μου. Ας αρχίσουνε οι προτάσεις των ηχείων παρακαλώ (κ ευχαριστώ εκ των προτέρων)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut