Ηχεία celestion rock monitor

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.322
Δεν ξέρω αν και τι σχέση έχουν με τα πανομοιότυπης εμφάνισης Rock Box, τα οποία αποτελούν ο,τι πιο κουραστικό έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου . . .

Reaction score
183
μοδα απο τελη 80s με 90s σκληρος ηχος σε ολο το φασμα.τα συγκεκριμενα bullet driver και 10ιντσα της σειρας τα ειχα αγορασει μεμονομενα τοτε κι εφτιαξα κουτια και τα πουλησα αργοτερα.ποτε δεν μου αρεσε ο ηχος τους.και οτι ηχειο εχω ακουσει απο αυτα 12αιντσα 10ιντσα .σε live καπως καλυτερα τους ταιριαζε.βεβαια πολλοι ορκιζονται στην αποδοση τους αλλα περι κολοκυθοπιτας.

Reaction score
603
Tα είχα το 1994, με εναν ολοκληρωμενο Pioneer, εναν μίκτη επίσης Pioneer απο τον Αξαρλή και 2 Technics SL 1200 mk2. Mια χαρά έπαιζαν για τις τότε εφηβικές μου απαιτήσεις... Σκυλιά...!! Τα Rock Monitor ειχανε 15inch woofer (αυτα ειχα). Καποια στιγμη ειχα ακουσει το ιδιο μοντελο, με ιδιες καμπινες και 12inch woofer.... Δεν μου αρεσαν καθολου. Ουτε τα Rock Box... Eν έτη 2023 νομιζω οτι θα βρεις πολυ καλυτερα PA ηχεια, φυσικα με το αναλογο κοστος...

Reaction score
603
Εδω ειναι τα Rock Monitor με το 12inch Woofer...
03-0001.jpg

Στην εκδοση με τα 15ιντσα, το woofer ητανε περιπου όσο η σίτα τους... Αυτα αξιζαν απο την σειρα..!!

Reaction score
2.288
Τα έχει ένα μπαράκι που πηγαίνουμε το καλοκαίρι και για τέτοια χρήση είναι μια χαρά κάτι που δεν περίμενα δεδομένου ότι ο ήχος των μικρότερων της σειράς ήταν για κλάματα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88