- Reaction score
- 12.932
Όσοι είχαν περάσει από το χώρο (βλέπε διάδρομο) του AVSITE στο High-End Show του 2009 είδαν και άκουσαν αυτό το σύστημα.
PC Mac
VDAC (βελτιωμένο)
Dared MP-5 (βελτιωμένος)
καλώδια διασύνδεσης DIY
Σε ευχαριστώ. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις να σου πω την αλήθεια για εμπορική προώθηση αλλά δεν είμαι σίγουρος πως ο Έλληνας εκτιμά ότι δεν εισάγεται και έχει τετραψήφια τιμή.
Ετσι νομίζεις!!!!!!!Σε ευχαριστώ. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις να σου πω την αλήθεια για εμπορική προώθηση αλλά δεν είμαι σίγουρος πως ο Έλληνας εκτιμά ότι δεν εισάγεται και έχει τετραψήφια τιμή.
ετσι ακριβως !!! αν ομως ησουν o p&m ;Σε ευχαριστώ. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις να σου πω την αλήθεια για εμπορική προώθηση αλλά δεν είμαι σίγουρος πως ο Έλληνας εκτιμά ότι δεν εισάγεται και έχει τετραψήφια τιμή.
θα το καταλαβουν θελουν δε θελουν ετσι οπως εχουν τα πραγματα (και δε δειχνει να βελτιωνονται)Σε ευχαριστώ. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις να σου πω την αλήθεια για εμπορική προώθηση αλλά δεν είμαι σίγουρος πως ο Έλληνας εκτιμά ότι δεν εισάγεται και έχει τετραψήφια τιμή.
θα το καταλαβουν θελουν δε θελουν ετσι οπως εχουν τα πραγματα (και δε δειχνει να βελτιωνονται)
νομιζω οτι ειναι η καταλληλη εποχη να αναδειχθουν οι τιμιες κατασκευες εναντι των φουμαρων