Ηχεια Aurum Cantus V3F

Reaction score
170
Πωλειται ζευγος ηχειων δαπεδου της Aurum Cantus, τα V3F συγκεκριμενα, με φινιρισμα λακας και ενα ribbon αλουμινιου για tweeter .Ειναι ενος ετους τελευταιο μοντελο και ειναι σε αριστη κατασταση .Η αρχικη του τιμη ηταν 2700 Ε
,τελικη τιμη 1200 Ε (συζητησιμη) .Τηλ. 6976228533,κ. Σωτηρης

http://www.aurumcantus.com/aurumcantu-loudspeaker/loudspeaker_v3f.html

P.S Υπαρχει φυσικα δυνατοτητα ακροασης .

Reaction score
170
Απάντηση: Ηχεια Aurum Cantus V3F

Μου φαινεται για να πουληθει κατι εδω μεσα πρεπει να το πουλας κοψοχρονια ...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.779

Έχεις σκεφτεί πως μπορεί να μην ενδιαφέρουν τους περισσότερους τα συγκεκριμένα ηχεία (ασχέτως τιμής και απόδοσης);
Επίσης δεν εγγυάται κανείς πως τα προϊόντα των αγγελιών πωλούνται αυθημερόν.

Reaction score
170

Έχεις σκεφτεί πως μπορεί να μην ενδιαφέρουν τους περισσότερους τα συγκεκριμένα ηχεία (ασχέτως τιμής και απόδοσης);
Επίσης δεν εγγυάται κανείς πως τα προϊόντα των αγγελιών πωλούνται αυθημερόν.
Αν ειναι ετσι ,θα τους χαρακτηριζα προκατειλημενους λοιπον ...δεν εχει παρα να ερθουν σπιτι μου και να ακουσουν για να καταλαβουν οτι μαλλον για ευκαιρια προκειται !! :126:

Και φυσικα η τιμη μπορει και να πεσει κιολας κιαλλο...

Reaction score
2.566
Μην είσαι βιαστικός φίλε μου και μην χαρακτηρίζεις... εγώ έχω περιμένει ακόμα και μήνες για να πουληθεί κάτι, το σίγουρο είναι ότι όλο και κάποιος θα βρεθεί για τα ηχεία σου, που φαίνονται μάλιστα αρκετά αξιόλογα...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.160

Φίλε Άκη προς τι η γκρίνια; Εχθές έβαλες για πρώτη φορά αγγελία.
Σήμερα έπρεπε να έχεις πουλήσει;
Θεωρείς ότι πουλιέται εύκολα τη σήμερον κάτι που κοστίζει 1200 € ?
Θεώρησες ότι επειδή τα ηχεία σου είναι καλά (για σένα) έπρεπε να πουληθούν σε μια μέρα;
Η υπομονή είναι αρετή φίλε Άκη.
Καλή συνέχεια.

Reaction score
1

Αλήθεια γιατί τα πουλάς μετά από ένα χρόνο φίλε;

Reaction score
170

Relax guys ....οταν εγραφα την φραση που λεω για κοψοχρονια ειμουνα ετσι :102:, και οχι ετσι :101:,καμια σχεση με γκρινια ....απλως κοιταζα και τις αλλες αγγελιες κ εβγαλα αυτο το συμπερασμα ..anyways θελω να τα ξεφορτωθω τωρα για οικονομικους κυριως λογους επειδη θα γινει μια μετακομιση .

Ευχαριστω

Reaction score
5

Αν ειναι ετσι ,θα τους χαρακτηριζα προκατειλημενους λοιπον ...δεν εχει παρα να ερθουν σπιτι μου και να ακουσουν για να καταλαβουν οτι μαλλον για ευκαιρια προκειται !! :126:
αν είναι δυνατόν... :133:

Reaction score
170

Θα παρακαλουσα τον admin να μην μου ξαναφαιρεσει μυνημα που εχω κανει post για τον οποιονδηποτε λογο ...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.160

Διάβασε πρώτα τους κανονισμούς και μετά να διαμαρτυρηθείς φίλε akis56
Για αρχή να σου πω ότι απαγορεύονται τα up. Άμμεσα ή έμμεσα.

Reaction score
170

Ποιος ειναι σε θεση να κρινει αν ειναι σκοπιμα ή οχι ?Γιατι φιλε Μιχαλη
δεν μπορεις να ξερεις αν εγραψα κατι επιτηδες, εκτος αν ειναι ολοφανερο, για να γινει up η αγγελία μου ...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Ποιος ειναι σε θεση να κρινει αν ειναι σκοπιμα ή οχι ?Γιατι φιλε Μιχαλη
δεν μπορεις να ξερεις αν εγραψα κατι επιτηδες, εκτος αν ειναι ολοφανερο, για να γινει up η αγγελία μου ...
Δεν ξέρω αν διάβασες τους κανονισμούς των αγγελιών, αλλά μάλλον και να τους διάβασες δεν κατάλαβες τι θέλουν να πουν. Το up, σκόπιμο ή όχι, άμεσο ή έμμεσο, επίτηδες ή ξεπίτηδες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Προφανώς δε θα υπάρξει περαιτέρω συζήτηση γύρω από το θέμα.

Θα παρακαλούσα λοιπόν να συμμορφωθείς με τους κανονισμούς.

Reaction score
0
Καλο ειναι να αποφευγονται τα γενικα σχολια για το site ,αλλα ειναι γεγονος οτι δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα του κοσμου να πουλησεις κατι μεσω του site,ιδιως αν ειναι υψηλης κατηγοριας τιμης.Εχω δει πολλα παραδειγματα.Αν καποιος διαφωνει να μου το πει.απλως ειναι και οι καιροι δυσκολοι για αγορες.

Reaction score
170
Απάντηση: Re: Ηχεια Aurum Cantus V3F

Καλο ειναι να αποφευγονται τα γενικα σχολια για το site ,αλλα ειναι γεγονος οτι δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα του κοσμου να πουλησεις κατι μεσω του site,ιδιως αν ειναι υψηλης κατηγοριας τιμης.Εχω δει πολλα παραδειγματα.Αν καποιος διαφωνει να μου το πει.απλως ειναι και οι καιροι δυσκολοι για αγορες.

Αυτο να λεγεται ..

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

θα σου δωσω μια συμβουλη , αν την δεχεσαι βεβαια.
Οταν αρχισεις να πουλας πραματα θα δεις οτι πολυ λιγα κρατανε καποια καλη αξια μεταπωλησης.Ολα τα αλλα ή θα τα σφαξεις ή θα γινεις συλεκτης συσκευων.
Οταν αρχισεις να σφαζεις θα δεις οτι ειναι θεμα χρονου ή να μην ξανασφαξεις ή να σου περασει η ιδεα οτι κατι για να πουληθει θα πρεπει να φτασει καποιες φορες του η τιμη σε επιπεδο ξεφτιλας .
Δυστυχως ετσι ειναι , κανεις δεν θελει να ξεφτυλιζει κατι και απο την αλλη δεν το θελει για προικα στην συλογη του.
Φιλικα rg

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.094
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21