Ηχειο της χρονιας?

Reaction score
39
Τελικα αυτο το .... το ηχειο το ακουσε κανεις να μας πει τη γνωμη του? Καταναλωθηκαν 8 σελιδες του forum για τσακωμους και για το ηχειο τιποτα.

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Ηχειο της χρονιας?

Τελικα αυτο το .... το ηχειο το ακουσε κανεις να μας πει τη γνωμη του? Καταναλωθηκαν 8 σελιδες του forum για τσακωμους και για το ηχειο τιποτα.
Καλώς όρισες στο avsite! O χαρακτηρισμός του ηχείου όμως υπερβολικός και άκομψος ......:114:

Reaction score
39
Εχεις δικιο ο χαρακτηρισμος εκ μερους μου δεν ηταν σωστος, ομως μετα απο το διαβασμα των 8 σελιδων τα πηρα στο κρανιο. Εψαχνα να βρω στοιχεια για αυτο το ηχειο και ειναι απιστευτο οτι μεσα σε 8 σελιδες δεν βρηκα απολυτως τιποτα. Το πιο ενοχλητικο είναι οτι ο καθενας εχει την αποψη του (και καλα κανει) την οποια θελει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να επιβαλλει και στους υπολοιπους ντε και καλα γιατι μονο αυτος εχει δικιο και ολοι οι αλλοι δεν ξερουν, ειναι ασχετοι, και δεν δεχονται να ακουσουν τιποτα και απο κανεναν. Το πιο απογοητευτικο ειναι οτι ολοι αυτοι εχουν γνωμη χωρις να εχουν ακουσει το ηχειο για το οποιο τσακωνονται!!! Τελικα αναγκαστηκα να παρω τα monoblock μου παραμασχαλα και να παω για ακροαση, πραγμα που θα εκανα ουτως ή άλλως, απλα προσπαθουσα να μειωσω την πιθανοτητα χασιμου χρονου διαβαζοντας μερικες κριτικες. Και παλι συγγνωμη για το απρεπο σχολιο για το ηχειο.

Reaction score
11.664
Λυπάμαι που έχασα 15 λεπτά απ' τη ζωή μου για να διαβάσω αυτές τις 8 σελίδες, αλλά από την άλλη και οι φαγομάρες έχουν την πλάκα τους!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.491
Τελικα αναγκαστηκα να παρω τα monoblock μου παραμασχαλα και να παω για ακροαση, πραγμα που θα εκανα ουτως ή άλλως, ...
Έλα Χριστέ και Παναγιά...

Reaction score
4
Απάντηση: Ηχειο της χρονιας?

Παρακαλώ να βγει ένας έμπειρος Hi_Endas και να τον ρωτήσει από τι ακούει.
Πως θα συνεχίσουμε την κουβέντα ? :121:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ηχειο της χρονιας?

Τα monoblock σου ειναι............τσεπης ?
Γιατί όχι; Άμα έχει τίποτα ICE modules ο άνθρωπος, μια χαρά τα βάζει σε μια σακουλίτσα και τα βολτάρει για ακροάσεις...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.421
Νεότερο μέλος
kokdim