Ηχητικές και γευστικές απολαύσεις στην Θεσσαλονίκη - To Kοτσιδόσπιτο

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.776
Δε νομιζω να σε εψησε ο μαλλιάς
ο μαλλιας οχι, δε μ εψησε
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, είστε φίλοι ρε, φίλοι.

Όλοι καταλάβαμε ότι μιλάτε για μένα, ενώ ο άλλος, ξέρει αυτός, είναι ο φαλακρας.

Γιεεεεεεεεε

Reaction score
1.805
Καλημέρα
Μάλλον το συγκεκριμένο ηχείο έχανε πολύ λίγο σε συχνότητες και ευαισθησία μήπως πας στο μεγαλύτερο 😍
Frequency responce : 21-30000 Hz και Sensitivity : 92 db :)
τι να το κάνει το μεγαλύτερο?
Αφού τα καημένα τα γουφέρια δε δουλεύανε ντιπ, τα σαμπζ απο πίσω παίζανε.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.776
Καλημέρα
Μάλλον το συγκεκριμένο ηχείο έχανε πολύ λίγο σε συχνότητες και ευαισθησία μήπως πας στο μεγαλύτερο 😍
Frequency responce : 21-30000 Hz και Sensitivity : 92 db :)
Υπάρχουν και μεγαλύτερα.
Ωστόσο την ευαισθησία, νομίζω πως την πέτυχες.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.776
Επειδή τον Γιαννάκη τον ξέρω καλύτερα από πολλούς σας, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω στην αντίληψή σας ένα μεγάλο σφάλμα που κάνετε για τον Γιάννη:
δεν είναι άνθρωπος που "ψήνεται" ούτε από μαλλιά ούτε από φαλάκρα, είναι πολύ ισχυρή προσωπικότητα και αποφασίζει πάντα ο ίδιος με τα δικά του κριτήρια για κάθε κίνηση, σύμφωνα με τη γνώμη που έχει σχηματίσει ο ίδιος και μόνον αυτός. ;)

Διαβάζει, ακούει, φιλτράρει, και σε καμία περίπτωση δεν παρασύρεται (κι ούτε ψήνεται) από κανέναν. 8-)

Εμείς θα λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας, αλλά ο Γιάννης είναι ο Γιάννης και πάντα θα μας εκπλήσσει με τις επιλογές του, και προσωπικά με εκπλήσσει ευχάριστα εδώ και πολλά χρόνια. :drinks:

Το ζητούμενο πλέον για τον Γιάννη είναι ακριβώς αυτό που είπε ο μπουτχιας, το οποίο βεβαίως ήδη του το είπα, και με εντελώς συγκεκριμένες προτάσεις μάλιστα:
Θα ήμουν πάντως ο ίδιος πιο χαρούμενος άμα συμπληρώνονταν τα main με ισοδύναμο κεντρικό και περιφερικά κανάλια
Το αν θα "ακούσει" ο Γιάννης μας τι του είπα εγώ κι ο μπουτχιας, είναι εντελώς άγνωστο, και δεν έχει κανένα νόημα να επιμένουμε. Είναι βέβαιο αυτό. Θα το κάνει, μόνον εαν αυτό είναι αυτό που ο ίδιος επιθυμεί, δεν παρασύρεται, δεν ψήνεται, είναι αδύνατο. 8-)

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.776
Ωστόσο, επειδή είναι το πρώτο (και μοναδικό) πράγμα που του πρότεινε ο μπουτχιας, και επειδή είναι ταυτόχρονα και το πρώτο πρώτο πρώτο και μοναδικό πράγμα που του είπα προσωπικά μόλις έμαθα για την αλλαγή που έκανε, νομίζω πως πραγματικά το έχει στο μυαλό του, διότι είδα πως ήταν ήδη πλήρως ενήμερος για την παρουσία κατάλληλων προτάσεων από την φίρμα για χρήση ως κεντρικού και σαράουντ, και αυτό κι αν θα είναι έκπληξη, ακόμα και σε δεύτερο χρόνο.. :neo:

gonis

Luger
Reaction score
12.059
Πάντως ρε παίδες τα μεγάλα ηχεία και τα βαριά ενισχυτικά δεν είναι καθόλου βολικά στις τραμπες-αλλαγές-μετακομίσεις:)
Μιλαμε για πολύ κουβάλημα και άγχος στη μεταφορά.
Υπάρχει στην Αθήνα ο κυρ Νικος που ειδικεύεται στις Μεταφορες μηχανημάτων!Ξερει την ψυχοπαθεια των πελατών του και είναι προσεκτικός και υπομονετικός :)
Εκτελούσε όλες τις μεταφορες του Ζωδιατη.
Πρέπει να έχει κουβαλήσει τόνους μηχανηματα!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.624
Σ ευχαριστω γλυκε μου @costas EAR για τα ομορφα σου λογια, το εκτιμω και σ αγαπαω το ξερεις, δεν εχω και πολλα λογια να πω για σενα.
Μ εχεις στηριξει και βοηθησει σε οτιδηποτε παρα πολλα χρονια τωρα, με βοηθεια ουσιαστικη, οχι π@π@ριες, ουσια και παντα με καθοδηγουσες στο σωστο δρομο.

Βεβαια , επειδη ειμαι πολυ πιπινι ακομα ( και κατι μου λεει πως θα μαι για χρονια ακομα..) κανω κι εγω τις κουτσουκελες μου, ενταξει, αλλα στρωνω σιγα σιγα και καταλαβαινω οσο περνανε τα χρονια το τι μου λεγε απο παλια.

Ενταξει, τις γουσταρα τις λαμπες και τις κορνες, τρελλα, μ αρεζε να τα βλεπω, φτιαχνομουν και τους δισκους φυσικα που ακομα αγοραζω, αλλα ειδα λιγο το φως τ αληθινο και αλλαξα γνωμη!

Ημουν βεβαια δυσπιστος και με τα ψηφιακα μεχρι που ωριμασαν , κι ωριμασα βεβαια και προχωρησα.
Γενικα δηλαδη, και τις ισοσταθμισεις.

Μετα ηρθε η μεγαλη αλλαγη με τη σωστη οδηγηση και τα σαμπ, που πιστευα βεβαια επισης πως δεν χρειαζοντουσαν κι ημουν ντεμι με τον Κωστα να τα βαλω, αλλα οταν τα δοκιμασα καταλαβα πως δεν εχει πισωγυρισμα!

Λογω χωρου και μωρου σχετικα, δεν ειναι ευκολο να στησω σωστα το πολυκαναλο, αν κ εχω καλη γυναικα, ειναι και σαλονι, ζορικα τα πραγματα. Οταν μεγαλωσει η μικρη θα ναι καλυτερα, να κανω κ καμια καλη κονομα πρωτα και βλεπουμε, οσο κι αν το θελω...

Επισης οσον αφορα τα των ηχειων, επειδη δε θελω και πολλες σκοτουρες και πολλλες μανουρες και διαδικαστικα, αν ειχα τα χρηματα ολα cash στο χερι ξερω πως θα ταν αλλιως, οπως αλλιως ισως να ταν κι οι επιλογες μου, οποτε κι αυτη η παραμετρος μετραει.

Οπως επισης και το οικονομικο , σημαντικοτατο το deal σε μια κατασταση ωστε και οι 2 πλευρες να ναι ευχαριστημενες.

Οποτε Neumann , Γκετ Χαρντερ, Genelec ενεργα και τετοια δυσκολα...

Παθητικα, ωραια αντρικα, συν τα σαμπ !

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.018
οταν(και αμα) μεγαλωσουμε, στειλ'τα κοριτσα μια βδομαδα διακοπες, να περασουμε δγυο-τρια μαστορια να κανουμε εντοιχιζμο ... @daharis666 ακους ?
Τζον K. , χαμπαρι δε θα παρουν .. ουτε που θα προσεκσουν οτι μικρυνε το σαλονι λιγο.. 🐒

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.776
Λογω χωρου και μωρου σχετικα, δεν ειναι ευκολο να στησω σωστα το πολυκαναλο, αν κ εχω καλη γυναικα, ειναι και σαλονι, ζορικα τα πραγματα. Οταν μεγαλωσει η μικρη θα ναι καλυτερα, να κανω κ καμια καλη κονομα πρωτα και βλεπουμε, οσο κι αν το θελω
Άφησα το σημαντικότερο. ;)

Αυτό μου αρκεί, και τα όποια (αντικειμενικά) εμπόδια αργά ή γρήγορα θα ξεπεραστούν.. Και ήδη σας ενημέρωσα πως "πραγματικά το έχει στο μυαλό του" και όπως αποδείχθηκε, δεν έπεσα έξω. 8-)

Επίσης εκτιμώ πως με βραχίονες, καλώδια βραχίονα, φόνο, μπλου τακ και κέρματα, δεν θα ασχοληθεί. :gotcha:

Και από κάποιους κάποιους, ξέρει περισσότερα για τα πικάπ, απλώς δε το παίζει "ειδήμων". :)

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.566
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Alex Nik