Ηχητικές και γευστικές απολαύσεις στην Θεσσαλονίκη - To Kοτσιδόσπιτο

Reaction score
0
Πέρα απο τα παλιόξυλα που καλό γιά εσένα όχι γιά εμένα είναι το να τα αντικαταστήσεις με ένα Rack εστω και solid still ή ένα cav
Εχω κάποιες επιφυλάξεις για τις λάμπες που εβαλες στα μηχανήματα σου
εισαι σίγουρος????? οτι τώρα το σύστημα παίζει πιό ΣΩΣΤΑ απο πρίν????
Το gain και οσα γράφεις μερικές φορές δεν είναι και το καλύτερο σε ένα σύστημα

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.242
σιγουρα το ρακ θα ταν καλυτερο...

αλλα ετσι οπως το θελω...μονο παραγγελια και θα ναι κ πανακριβο..

επιφυλαξεις για ποιο λογο εχεις?
θελεις να μου εξηγησεις?
δεν ειναι οκ?
ειναι χειροτερες απο τις παλιες μανισιες??

πως ξερεις πως παιζει το συστημα η το πριν κ το μετα χωρις να το εχεις ακουσει ποτε??

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.182
Απάντηση: Αtmasphere M60 otl - Verity Audio Paarsifal Ovation

γιάννη, φιλική συμβουλή: μη σπαταλάς το "πληκτρολογιακό σάλιο" σου τζάμπα κι άδικα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βγάλε τα παλιόξυλα και βάλε παλιοσίδερα. Θα παίξει διάκους και δεσποτάδες. :135:

...

Reaction score
2.243
Είμαι βέβαιος ότι και με δυο ή περισσότερα κυπελλάκια του Τσανγκ θα μεταμορφωθεί το σύστημά σου. Που να τρέχεις να ασχολείσαι με ρακ και άλλα δευτερεύοντα τώρα, όταν δεν έχεις ασχοληθεί με τα πιο βασικά!

Reaction score
2.060

Αν δεν έχεις τσανγκ δεν πας πουθενά!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.242
καλα ρε παιδια πως σας ηρθε το τσανγκ τωρα???

θα με τρελλανετε????

μα τι εκλαμψεις εχετε δηλαδη.....

σε λιγο καιρο θα μου προτεινετε και Avantgarde με Μactone αντι για Atmasphere...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.242
εχω κατι 6-7 κυπελλα απο αθληματα, κανουν δουλεια η πρεπει να ναι μονο τσανγκ???

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.177

Καλά, έχουμε λαλήσει τελείως... :114:

Να ρίξω ανέκδοτο για διάλειμμα;

Reaction score
4.345
Απάντηση: Re: Αtmasphere M60 otl - Verity Audio Paarsifal Ovation

Δε νομίζω να κάνουν. Πάντως καλή ποικιλία πρέπει να έχει εδώ

http://www.chungs.co/categories/Gift-Sets/Ceramics/
Λαθος αποστολη, αυτα τα κυπελα στο λινκ ειναι κεραμικα, προφανως απευθυνονται στον TIDAL :116:

Reaction score
3.972

Άμα ΘΕΛΕΣΕΙ ο Γιάννος, άμα λέμε, ΜΠΟΡΕΙ να σιάξει όχι ένα, αλλά τουλάχιστον τρία ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ρρράκσσ που ο κόσμος όλος δεν ματαξανάδε!!!

Μιλάμε για απόσβεση διττή: μάζα+ελαστικότης μην πω και πλαστικότης!!

ΑΜΑ ΘΕΛΕΣΕΙ!

Reaction score
2.243
Re: Απάντηση: Αtmasphere M60 otl - Verity Audio Paarsifal Ovation

Μια που πιάσαμε και κουβέντα για ρακ, με πονάνε ακόμη οι κοιλιακοί μου, και μόνο στη σκέψη του παρακάτω:

http://www.avmentor.eu/forum/showthread.php?731-%C4%EF%EA%E9%EC%DE-%F1%E1%EA

Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα τη δοκιμή του ρακ της Tandem, ιδιαίτερα δε τις μετρήσεις. Όμως η δοκιμή ήταν λειψή. Έλειπε η σύγκριση με παρεμφερή προϊόντα. Θα με ενδιέφερε πολύ να δοκιμασθεί με τον ίδιο τρόπο, την ίδια μεθοδολογία, και κάτι διαφορετικό. Μία άλλη πρόταση. Παραδείγματος χάριν η σειρά Aygo της Τoyota προσφέρεται με τιμές από 8 έως 12 χιλιάδες ευρώ (παρόμοια και λίγο κατώτερη κατηγορία τιμής απο τα Tandem δηλαδή) και προτείνει εντελώς διαφορετική τεχνολογία απόσβεσης κραδασμών. Χρησιμοποιεί στρογγυλές βάσεις στήριξης/κύλισης από καουτσούκ φουσκωμένο με αέρα, με την μεταλλική υπερκατασκευή αναρτημένη με ράβδους και δοκούς, απόσβεση με αμορτισέρ αερίου, κλειστή καμπίνα με σφράγιση από ελαστικά παρεμβύσματα (ιδιότης που παρέχει απομόνωση και από τον ήχο που μεταδίδεται μέσω αέρα - να ένα μέγα πλεονέκτημα έναντι του Tandem) κλπ. Θα μπορούσε π.χ. το ηχητικό σήμα να εφαρμόζεται πάνω και γύρω από τις καουτσουκένιες βάσεις, με την υπό έλεγχο συσκευή (λαμπάτος προενισχυτής, CD player κλπ) στο εσωτερικό της συσκευής Aygo, ακουμπημένη κατά προτίμηση σε κάποιαν από τις πολλές ελαστικές/αποσβεστικές επιφάνειες που υπάρχουν εκεί. Το γεγονός ότι η βάση στήριξης Aygo μπορεί να κάνει και πολλά άλλα πράγματα δεν μας ενδιαφέρει. Εμάς μας ενδιαφέρει η ικανότητα στήριξης και απόσβεσης για συσκευές αναπαραγωγής ήχου και ως τέτοια θα όφειλε να κριθεί. Δεδομένου δε όντος ότι η τιμή είναι παρόμοια, θα ήταν μία θεμιτη και χρήσιμη για τους αναγνώστες σύγκριση.

Disclaimer: Δεν έχω, ούτε είχα ποτέ, την παραμικρή εμπορική, κοινωνική ή άλλη σχέση με την εταιρεία Toyota, τον εγχώριο αντιπρόσωπό της, ή οποιοδήποτε άτομο άμεσα ή έμμεσα συναρτημένο με αυτές. Η αναφορά μου στις βάσεις στήριξης Aygo είναι απλώς ένα πρόχειρο παράδειγμα. Oι απορίες μου ισχύουν εξίσου και για ανταγωνιστικά των Aygo μοντέλα βάσεων στήριξης, όπως το Cinquecento της εταιρείας Fiat ή το Polo της Volkswagen και άλλα.
Άπειρος σεβασμός στο συντάκτη!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.182

ΜΠΡΑΒΟ κι από μένα!

ΥΓ και 2 αβγά τουρκίας

Reaction score
5.619
Απάντηση: Re: Αtmasphere M60 otl - Verity Audio Paarsifal Ovation

John, καλορίζικο το τηλεκοντρόλ!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.242
Ευχαριστω πολυ να σαι καλα και για την εξυπηρετηση!

Λοιπον το νεο iPad 2 64gb σε ρολο remote και οχι μονο για ασυρματη πλοηγηση στη μουσικη βιβλιοθηκη περιπου 8 tb αμεσα !
αλλα κολπα, μεγαλη οθονη, ευχρηστια και πανω απ ολα ευχαριστηση !

αυτο δε θελουμε ΠΑΝΩ απ ολα απ το συστημα μας αλλωστε? την ευχαριστηση μας...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.275
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale