christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.481
Οχι μρε ο ολδυ που ειναι παλιος στο αβουσαιτ λεει οτι οι γιατροι ειναι καλα παιδια αυτης της αποψης ειμαι και εγω
Απο τον Μιχαηλο το Γιαννη, Heaven Audio Αθηνατο jazzy Zoetrope απο που αγορασθηκε ?
Εγώ δεν θα σε καλέσω σπίτι μου γιατί αποκαλείς τη μουσική που ακουω, "μουσική". Έτσι, για να μάθεις.θα θελα πολυ να σας γνωρισω ειστε και καλα παιδια οι μακεδονες
Αυτο ειναι το πνεύμα μάγκες.....Δωσε πονο, βαλε στο νημα σου τα δικα σου να χαζευουμε.
Εκτός και αν ο Γιάννης πάρει το κουπόνι των 600 ευρώ και μάθει πώς να τα καταφέρνει όλα αυτά μέσω τηλεδιάσκεψης και νέων τεχνικών τηλεργασίας.Και σωστά. Οι γευστικές απολαύσεις απαιτούν και συνδαιτυμόνες. Στην περίοδο που διανύουμε, η εύρεση αυτών είναι αδύνατη.
ή και παρανομη.... ακουγεται πιο συνομωτικα...αδύνατη.
Παράτυπη, για να είμαστε και με τον νόμο.ή και παρανομη.... ακουγεται πιο συνομωτικα...
Γιαννη,ωραιες οι επιλογες σου!Δεν βαριεσαι ομως να ακους το ιδιο συγκροτημα κατα σειρα;Εγω πολλες φορες βαριεμαι με το ιδιο αλμπουμ και το σταματαω στη μεση ωστε οταν γουσταρω να το ξανακουσω το συνεχιζω απο εκει
όσοι έχουν μπάσα δεν βαριούνται....Γιαννη,ωραιες οι επιλογες σου!Δεν βαριεσαι ομως να ακους το ιδιο συγκροτημα κατα σειρα;Εγω πολλες φορες βαριεμαι με το ιδιο αλμπουμ και το σταματαω στη μεση ωστε οταν γουσταρω να το ξανακουσω το συνεχιζω απο εκει
Σαμπζ λέμε!Εχεις καμμια λυση για αυτο;.
Για τα συγκεκριμένα album δεν ισχύει αυτό που λες Γιάνννη. Τα των Pink Floyd τα ακούς μονοκοπανιά από την αρχή ως το τέλος. Αν βαρεθείς κάπου ενδιάμεσα, οφείλεται στο ότι δεν έδινες όση σημασία τους αξίζει - και γι'αυτό φταις εσύ, ποτέ οι Pink Floyd.Γιαννη,ωραιες οι επιλογες σου!Δεν βαριεσαι ομως να ακους το ιδιο συγκροτημα κατα σειρα;Εγω πολλες φορες βαριεμαι με το ιδιο αλμπουμ και το σταματαω στη μεση ωστε οταν γουσταρω να το ξανακουσω το συνεχιζω απο εκει
Εχεις καμμια λυση για αυτο;.