PURETONE
Ένα σκέτο "Π"
- Reaction score
- 4.017
BOULDER 3060
Τζαμπα πραμα ειναι
E, ναι, ξύλο θέλω! Κανονικά έπρεπε να υπολογίσω το ποσά κιλά μηχάνημα παίρνουμε ανά $1000 για να καταλάβω την αξία του hi-end audio!!!Α ρε ξύλο που θες γουίζαρντ, που αμφισβητείς την αξία του hi-end audio!
Πάρε και ενα 350.000$.MSRP: $205,000 per pair
Αλλά ΟΚ, στην τιμή περιλαμβάνονται βάσεις από γρανίτη...
Επιτρέψτε μου, άλλη μία φορά:
Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι που ακούνε με τα μάτια κι επιτρέπουν σε προϊόντα σαν κι αυτό να πωλούνται και να αγοράζονται στις τιμές αυτές.
Δεν μου φαίνεται μακριά από την αλήθεια η συγκεκριμένη δήλωση. Στο κάτω κάτω, είναι μια επιχειρηματική απόφαση της εταιρίας η οποία εάν βρει ανταπόκριση (=αγοραστικό κοινό) θα διατηρήσει εν ζωή την εταιρία. Εάν δεν βρει ανταπόκριση, θα χρειαστεί να επαναπροσαρμοστεί στα δεδομένα εάν θέλει να επιζήσει.φαινεται οτι υπαρχει πλεον αγορα και για τοσο ακριβα μηχανηματα, γι αυτο και σπευδουν πολλοι να την καλυψουν. απο την αλλη μειωνεται η αγορα στα μεσο-υψηλα τιμηματα λογω συρικνωσης της μεσαιας ταξης παγκοσμιως. Δεν το λεω εγω, αυτη ηταν η κουβεντα το Βαντερστην στα πλαισια της εκθεσης του Μοναχου πριν απο μερικα χρονια. Σχεδον απολογηθηκε για την κατασκευη του μεγαλου του μοντελου (γυρω στις 50000 , αυτο φαινεται ειναι η πιο εξωφρενικη τιμη που μπορει να φταςει ενας πραγματικα "τιμιος" καταςκευαςτη/σχεδιαςτης σαν κι αυτον) λεγοντας οτι πρεπει να καλυψει τη χασουρα απο τα μικρομεσαια του μοντελα που εχουν παρει τον κατηφορο, λογω συρικνωσης της μεσαιας ταξης στις ηνωμενες πολιτειες!!!