Ηχητικη αποδραση στη Bangkok

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.677
MSRP: $205,000 per pair :o:o:o:o:o

Αλλά ΟΚ, στην τιμή περιλαμβάνονται βάσεις από γρανίτη...

Επιτρέψτε μου, άλλη μία φορά: :o:o:o:o:o:o:o

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.209
Α ρε ξύλο που θες γουίζαρντ, που αμφισβητείς την αξία του hi-end audio! :gotcha:

wizzy

Reaction score
21.677
Α ρε ξύλο που θες γουίζαρντ, που αμφισβητείς την αξία του hi-end audio! :gotcha:
E, ναι, ξύλο θέλω! Κανονικά έπρεπε να υπολογίσω το ποσά κιλά μηχάνημα παίρνουμε ανά $1000 για να καταλάβω την αξία του hi-end audio!!!

Σαν τον άλλο, τον παλαβό, που πουλάει βιβλία με το κιλό, ένα πράμα!:lol::lol::lol:

Άσε, σου λέω, θέλω πολύ ξύλο!

Reaction score
159
ενω ο ηχος ειχε πολλα και καλα στοιχεια (ισως και ολα) δε νομιζω οτι ειναι κατι που δεν μπορει να το βρει κανεις και στην κατηγορια των πιο "λογικων" μηχανηματων. Παντως εμενα δεν ηταν του γουστου μου (οσα δε φτανει η αλεπου θα μου πειτε, ισως και οχι...)

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.860
Ενα συντριπτικά μεγάλο ποσοστό αυτών των τιμών, πάνω από το 50%, πηγαίνει στις τσέπες των αντιπροσώπων. Τα εργοστάσια βγάζουν λιγότερα. Οι τιμές είναι στο Θεό και λόγο πρεστίζ.
Κατασκευαστής εξωτικού μηχανήματος το είχε λιανική 100.000€. Παρουσιάστηκε μια μέρα ένας Γερμανός που έκανε το δικό του ίδιο εξωτικό μηχάνημα στα 120.000€. Το ειδε ο πρώτος και έστειλε μήνυμα στο δίκτυο του με την νεα τιμή στα 165.000€. Έτσι απλά.

Reaction score
159
φαινεται οτι υπαρχει πλεον αγορα και για τοσο ακριβα μηχανηματα, γι αυτο και σπευδουν πολλοι να την καλυψουν. απο την αλλη μειωνεται η αγορα στα μεσο-υψηλα τιμηματα λογω συρικνωσης της μεσαιας ταξης παγκοσμιως. Δεν το λεω εγω, αυτη ηταν η κουβεντα το Βαντερστην στα πλαισια της εκθεσης του Μοναχου πριν απο μερικα χρονια. Σχεδον απολογηθηκε για την κατασκευη του μεγαλου του μοντελου (γυρω στις 50000 , αυτο φαινεται ειναι η πιο εξωφρενικη τιμη που μπορει να φταςει ενας πραγματικα "τιμιος" καταςκευαςτη/σχεδιαςτης σαν κι αυτον) λεγοντας οτι πρεπει να καλυψει τη χασουρα απο τα μικρομεσαια του μοντελα που εχουν παρει τον κατηφορο, λογω συρικνωσης της μεσαιας ταξης στις ηνωμενες πολιτειες!!!

wizzy

Reaction score
21.677
Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι που ακούνε με τα μάτια κι επιτρέπουν σε προϊόντα σαν κι αυτό να πωλούνται και να αγοράζονται στις τιμές αυτές.

φαινεται οτι υπαρχει πλεον αγορα και για τοσο ακριβα μηχανηματα, γι αυτο και σπευδουν πολλοι να την καλυψουν. απο την αλλη μειωνεται η αγορα στα μεσο-υψηλα τιμηματα λογω συρικνωσης της μεσαιας ταξης παγκοσμιως. Δεν το λεω εγω, αυτη ηταν η κουβεντα το Βαντερστην στα πλαισια της εκθεσης του Μοναχου πριν απο μερικα χρονια. Σχεδον απολογηθηκε για την κατασκευη του μεγαλου του μοντελου (γυρω στις 50000 , αυτο φαινεται ειναι η πιο εξωφρενικη τιμη που μπορει να φταςει ενας πραγματικα "τιμιος" καταςκευαςτη/σχεδιαςτης σαν κι αυτον) λεγοντας οτι πρεπει να καλυψει τη χασουρα απο τα μικρομεσαια του μοντελα που εχουν παρει τον κατηφορο, λογω συρικνωσης της μεσαιας ταξης στις ηνωμενες πολιτειες!!!
Δεν μου φαίνεται μακριά από την αλήθεια η συγκεκριμένη δήλωση. Στο κάτω κάτω, είναι μια επιχειρηματική απόφαση της εταιρίας η οποία εάν βρει ανταπόκριση (=αγοραστικό κοινό) θα διατηρήσει εν ζωή την εταιρία. Εάν δεν βρει ανταπόκριση, θα χρειαστεί να επαναπροσαρμοστεί στα δεδομένα εάν θέλει να επιζήσει.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.268
Νεότερο μέλος
kostas vak