Ηχος Δεκεμβριου!!!

Reaction score
41
Χωρίς παρεξήγηση ... ευχαριστήθηκα περισσότερο το τεύχος της Π&Δ που έδιναν δώρο μαζί... έστω και αν ήταν του Ιούλιου... ρε παιδάκι μου έγραφε και κάποια πράγματα που δεν είχα ιδέα ...

ΙΟΥΛΙΟΥ?????

Εμένα είχε του Οκτωβρίου!!!
Χμμμμμ................

Reaction score
0
Πολύ home cinema ρε παιδιά. Μα αν όλοι οι Ελλάδα έχει home cinema τα ξενυχτάδικα με ποιους γεμίζουνε?
Αρχίζουν και μου λείπουν πολύ τα CD (-ΗΧΟΥ!!!-) που βάζανε παλιά στον ...ΗΧΟ.

Reaction score
7
Είμαι ανελλιπώς αναγνώστης του Ηχου απο το πρώτο τεύχος (ακόμα και στα χρόνια του στρατού που δεν έρχονταν στην Θράκη το αγόραζαν στην Λάρισα και το διάβαζα μετά απο καιρό), πέρασε πολλές διακυμάνσεις, αλλά τώρα τελευταία δεν συγχωρώ αυτή την αλλαγή, φωτογραφικές μηχανές κα. Ο Ηχος είναι το περιοδικό με φανατικούς και παραδοσιακούς αναγνώστες γιατί αυτή η αλλαγή, οικονομικά τα αίτια; βάλτο 9 ή 10 ευρώ και κράτα το κοινό σου, εμείς δεν το στηρίξαμε στα πέτρινα χρόνια; Γιατί οι γραμματοσειρές; στους παλιούς αναγνώστες που έ έχουμε και μια ηλικία που να διαβάσεις. τέλος πάντων κατά την άποψή μου ό Ηχος διώχνει το παραδοσιακό κοινό του και πάει να γίνει ένα περιοδικό όμοιο με τους ανταγωνιστές του, αφηνει την κληρονομιά του και μπλέκεται σε ανταγωνισμούς που δεν ξέρω αν έχει νόημα..........

Reaction score
650
Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και το περιοδικό είναι αδύνατο να επιβιώσει, αν παραμείνει αυστηρά προσηλωμένο στα καθαρόαιμα δικάναλα audio προϊόντα.
Θα έχει την τύχη του Audio και του Extreme Audio Video, που ήταν πιο πολύ προς το δικάναλο ήχο προσανατολισμένα. Εξάλλου πόσες νέες συσκευές αυστηρά δικάναλες παρουσιάζονται και πόσες στέλνουν για δοκιμές οι αντιπρόσωποι σε σχέση με home cinema, SACD, DVD-A? Πολύ λιγότερες.
Δυστυχώς έχουμε λιγοστέψει εμείς τα πιστά στο δικάναλο ήχο γερόντια. Μακάρι κι άλλοι νεότεροι να ακολουθήσουν το δικάναλο ήχο που φαίνετια πως σιγά-σιγά θα ξαναβρεί μέρος της αίγλης που είχε.
Κι εμένα μ' εκνευρίζουν τα κινητά κι οι φωτογραφικές μηχανές. Ευτυχώς στο τρέχον τεύχος οι δοκιμές ήταν πολλές και αποζημιώθηκα. Πάντως ΄μακάρι να πραγματοποιήσει το συγκριτικό με τα πικάπ που ζήτησε το κοινό του στην ψηφοφορία που ειχε στο site του. Έχω να δω παρόμοιο συγκριτικό από το τεύχος 40 του πάλαι ποτε Extreme Audio Video.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
μάλλον το τεστ με τα πικάπ το ετοιμάζουν για επόμενο τεύχος...

Κι εγώ αγοράζω τον Ήχο εδώ και 15 χρόνια. Πιστεύω ότι έχει βγάλει και πολύ χειρότερα τεύχη. Ιδίως μια εποχή γύρω στο 1998-1999. Το τελευταίο δε τεύχος είναι πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα. Αυτό που του λείπει είναι όντως το Cd , αλλά όταν λέμε CD δεν εννοούμε ότι βρούμε δίνουμε, αλλά τα πρώτα CD που έδινε (λέσχη δίσκου, Lyra κλπ κλπ)...
Επίσης πάσχει πολύ στα τεχνικά θέματα. Έρημος Σαχάρα...

Υπερέχει του ανταγωνισμού, κατά την προσωπική μου άποψη, αλλά καλό είναι να γίνουν κάποια γενναία βήματα μπρος...

Reaction score
7
Ας μην είναι αυστηρώς δικάναλο, ας μπεί και στον πολυκάναλο ή ακόμη και στο home theatre. Αλλά ας γράψει test όπως το stereophile πχ και όχι παρουσίαση των 500 λέξεων. Εχει καταντήσει να γράφει τα τεχνικά χαρακτηριστικά και 2-3 αράδες για τις ακουστικές εντυπώσεις. Πράγματα δηλ που τα βρίσκεις στο site του κάθε κατασκευαστή. Οσο για av extreme πιστεύω ότι δεν έκλεισε λόγω πωλήσεων αλλά λόγω λανθασμένης πολιτικής, στην επαρχία αποφάσισαν να το στέλνουν μετα απο ένα μήνα κλπ κλπ. Πάντως πιστεύω ότι ο ΗΧΟΣ ήταν (είναι;) κάστρο γιατί είναι το μόνο περιοδικό ήχου στην Ελλάδα που μπορεί να γράψει για τηνεξέλιξη των προιόντων κάθε εταιρίας πο έχει τεστάρει και ο κατοχος ενός μηχανήματος να ξέρει αν αξίζει να ανανεώσει τον εξοπλισμό του με τα νέα μοντέλα, τα υπόλοιπα περιοδικά δεν έχουν αυτό το αρχείο-πλούτο.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Πάντως πιστεύω ότι ο ΗΧΟΣ ήταν (είναι;) κάστρο γιατί είναι το μόνο περιοδικό ήχου στην Ελλάδα που μπορεί να γράψει για τηνεξέλιξη των προιόντων κάθε εταιρίας πο έχει τεστάρει και ο κατοχος ενός μηχανήματος να ξέρει αν αξίζει να ανανεώσει τον εξοπλισμό του με τα νέα μοντέλα, τα υπόλοιπα περιοδικά δεν έχουν αυτό το αρχείο-πλούτο.
Συμφωνούμε σε αυτό Βαγγέλη και για αυτό άρχισαν κάποια τέτοια θέματα να εμφανίζονται στις τελευταίες σελίδες του περιοδικου...

Reaction score
1.219
Ο ΗΧΟΣ δεν υπερεχει του ανταγωνισμου, πολύ απλα γιατι δεν εχει ανταγωνισμο! Είναι το μονο περιοδικο (που υποτιθεται) ασχολειται με δικαναλο ηχο. Το test με τα πικαπ ας το δουμε πρωτα και μετα να μιλησουμε. Αν είναι τρια πικαπ σε μια σελιδα με φωτογραφιες…αστο καλυτερα.

Πιστευω ότι είναι το μονο περιοδικο που μπορει να διαμορφωσει την αγορα στην Ελλαδα. Αν ένα περιοδικο σαν τον ΗΧΟ ζηταει για παρουσιασεις μηχανηματα απ'τους αντιπροσωπους, που θα παει; Θα τα φερουν! Μηχανηματα για δικαναλο ηχο κυκλοφορουν τοσα, που και δυο τευχη/μηνα να κυκλοφορουσε δεν θα μπορουσε να τα καλυψει όλα.

Δυστυχως τα κινητα προηγουνται όμως. Και στην τελικη, μιλαμε για το περιοδικο που δεν αναφερει λεξη για την HIGH END εκθεση ενω για τη δικη τους κυκλοφορουν extra ενθετο. Είναι το ιδιο περιοδικο που νομιζει ότι τα αρχικα του σημαινουν και HIGH END…

Reaction score
7
Φυσικά και δεν διαφωνώ απλά επισημάνσεις κάνω γιατί αγωνιώ για την τροπή που πήρε. Αν οι ιθύνοντες νομίζουν ότι καλύπτουν την πληροφόρηση για κινητά ή φωτογραφία τότε να με συγχωρούν αλλά είναι βαθειά νυχτωμένοι. Ευτυχώς για κάθε χώρο υπάρχει εξειδικευμένος τύπος οπότε είναι τουλάχιστον άτοπο να προσπαθείς να το παίξεις περιοδικό ποικίλης ύλης ενώ είσαι ο leader στον τομέα σου. Και κατα την άποψή μου όταν ο ανταγωνιστής σου ξεκαθαρίζει ότι δεν ασχολείται με βινύλιο τότε εσύ γιατί απεμπολείς αυτό σου το πλεονέκτημα;

Reaction score
650
Φυσικά και δεν διαφωνώ απλά επισημάνσεις κάνω γιατί αγωνιώ για την τροπή που πήρε. Αν οι ιθύνοντες νομίζουν ότι καλύπτουν την πληροφόρηση για κινητά ή φωτογραφία τότε να με συγχωρούν αλλά είναι βαθειά νυχτωμένοι. Ευτυχώς για κάθε χώρο υπάρχει εξειδικευμένος τύπος οπότε είναι τουλάχιστον άτοπο να προσπαθείς να το παίξεις περιοδικό ποικίλης ύλης ενώ είσαι ο leader στον τομέα σου. Και κατα την άποψή μου όταν ο ανταγωνιστής σου ξεκαθαρίζει ότι δεν ασχολείται με βινύλιο τότε εσύ γιατί απεμπολείς αυτό σου το πλεονέκτημα;

Ας μην ξεχνούμε και το ρόλο του διαδικτύου στην πληροφόρηση κάτι που έχει κάνει πολλά περιοδικά να μην έχουν τι να γράψουν.
Η ενασχόληση με το βινύλιο θέλει χρόνο, γνώσεις και μεράκι. Αυτά λίγοι τα διαθέτουν στην εποχή μας. Δεν είναι πια εμπορικό το βινύλιο όπως ήταν.
Δεν γνωρίζω τους συντάκτες του "Ήχου" αλλά και η ηλικία παίζει ρόλο αν θέλουμε άρθρα για το βινύλιο και τα δικάναλά συστήματα.
Αν ειναι κάτω των 30 ετών δύσκολο να έχει βινυλιακές εμπειρίες και αναζητήσεις.
Να μην περιμένετε θεαματικές αλλαγές. Ψάξτε και μόνοι σας. Εγώ αυτό κάνω και δεν περιμένω μόνο από τα περιοδικά.

Reaction score
7
Γιάννη πάρα πολύ εύστοχη η επισήμανσή σου και έχω την εντύπωση ότι μπήκες στην καρδιά του προβλήματος. Ίσως απο τις πιο μεστές προσεγγίσεις για το βινύλιο.

Reaction score
650
Γιάννη πάρα πολύ εύστοχη η επισήμανσή σου και έχω την εντύπωση ότι μπήκες στην καρδιά του προβλήματος. Ίσως απο τις πιο μεστές προσεγγίσεις για το βινύλιο.
Βαγγέλη, ευχαριστώ.
Ας ανοίξουμε ένα θέμα σχετικό με το βινύλιο κάποια στιγμή.
Νομίζω ότι θα γραφούν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα και θα καταγράψουμε εμπειρίες,
τάσεις της εποχής κ.λ.π. κ.λ.π. :)

Reaction score
1.219
όταν ο ανταγωνιστής σου ξεκαθαρίζει ότι δεν ασχολείται με βινύλιο τότε εσύ γιατί απεμπολείς αυτό σου το πλεονέκτημα;
Συμφωνω απολυτα με την παρατηρηση. Απ'οτι φαινεται, δεν εχουν καταλαβει πολλα πραγματα στον ΗΧΟ!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon