- Reaction score
- 7
Εδώ στην Λάρισα πάντως ήρθε χθές.
Χωρίς παρεξήγηση ... ευχαριστήθηκα περισσότερο το τεύχος της Π&Δ που έδιναν δώρο μαζί... έστω και αν ήταν του Ιούλιου... ρε παιδάκι μου έγραφε και κάποια πράγματα που δεν είχα ιδέα ...
Συμφωνούμε σε αυτό Βαγγέλη και για αυτό άρχισαν κάποια τέτοια θέματα να εμφανίζονται στις τελευταίες σελίδες του περιοδικου...Πάντως πιστεύω ότι ο ΗΧΟΣ ήταν (είναι κάστρο γιατί είναι το μόνο περιοδικό ήχου στην Ελλάδα που μπορεί να γράψει για τηνεξέλιξη των προιόντων κάθε εταιρίας πο έχει τεστάρει και ο κατοχος ενός μηχανήματος να ξέρει αν αξίζει να ανανεώσει τον εξοπλισμό του με τα νέα μοντέλα, τα υπόλοιπα περιοδικά δεν έχουν αυτό το αρχείο-πλούτο.
Φυσικά και δεν διαφωνώ απλά επισημάνσεις κάνω γιατί αγωνιώ για την τροπή που πήρε. Αν οι ιθύνοντες νομίζουν ότι καλύπτουν την πληροφόρηση για κινητά ή φωτογραφία τότε να με συγχωρούν αλλά είναι βαθειά νυχτωμένοι. Ευτυχώς για κάθε χώρο υπάρχει εξειδικευμένος τύπος οπότε είναι τουλάχιστον άτοπο να προσπαθείς να το παίξεις περιοδικό ποικίλης ύλης ενώ είσαι ο leader στον τομέα σου. Και κατα την άποψή μου όταν ο ανταγωνιστής σου ξεκαθαρίζει ότι δεν ασχολείται με βινύλιο τότε εσύ γιατί απεμπολείς αυτό σου το πλεονέκτημα;
Βαγγέλη, ευχαριστώ.Γιάννη πάρα πολύ εύστοχη η επισήμανσή σου και έχω την εντύπωση ότι μπήκες στην καρδιά του προβλήματος. Ίσως απο τις πιο μεστές προσεγγίσεις για το βινύλιο.
Συμφωνω απολυτα με την παρατηρηση. Απ'οτι φαινεται, δεν εχουν καταλαβει πολλα πραγματα στον ΗΧΟ!όταν ο ανταγωνιστής σου ξεκαθαρίζει ότι δεν ασχολείται με βινύλιο τότε εσύ γιατί απεμπολείς αυτό σου το πλεονέκτημα;