Ηχοσυστημα σε Honda Civic 2009-Προτασεις ευπροσδεκτες!!

Reaction score
0
Χαιρετω ολα τα μελη.Ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε καποιες γνωμες για επιλογη ηχειων-ενισχυτη και sub στο Hondακι μου.Θελω να κρατησω την εργοστασιακη πηγη,μιας και εχει και εξοδο usb,κυριως λογω της πατεντας που χρειαζεται για την αλλαγη της.Δεν εχει βεβαια εξοδους rca αλλα αγορασα ηδη εναν επεξεργαστη-μετατροπεα της Rockford Fosgate (3SIXTY.1) ο οποιος θα αναλαβει αυτην την δουλεια.Στη συνεχεια σκεφτομαι να τοποθετησω ενα καλο σετ της Focal μπροστα,αλλα δεν μπορω να διαλεξω.Επισης σκεφτομαι για ενα σετ ομοαξονικα στις πισω πορτες παλι της Focal.Εναν ενισχυτη ESX VISION V900.4 και ενα ενεργο sub της Pioneer (TS-WX77A) το οποιο δεν καταλαμβανει μεγαλο χωρο στο πορτπαγκαζ.Ολες οι γνωμες ευπροσδεκτες!!

Reaction score
152
Απάντηση: Ηχοσυστημα σε Honda Civic 2009-Προτασεις ευπροσδεκτες!!

καλως το Π.Ν. !!!

η παρεα του civinfo τωρα και στο avsite....

Reaction score
0

Χαχαχαχαχαχαχα!!!!Καλησπερα φιλε μου!!Δεν εχω καταλαβει βεβαια ποιος ακριβως εισαι.Εχεις αλλο nick εδω.Εχεις να προτεινεις τιποτα?

Reaction score
0

Τωρα σε καταλαβα,ο s33s εισαι.Χαχαχαχαχαχαχα!Πως το βλεπεις το θεμα μου?Λες αυτο το μηχανηματακι της Rockford να κανει δουλεια με τον θορυβο της μαμα πηγης?

Reaction score
1.844

... Θελω να κρατησω την εργοστασιακη πηγη, μιας και εχει και εξοδο usb, κυριως λογω της πατεντας που χρειαζεται για την αλλαγη της ...
Καλωσόρισες. :107:
Αν θέλεις να αξίζουν το κόπο τα ευρά που θα δώσεις οφείλεις να αλλάξεις πηγή. Οι τρόποι έχουν αναφερθεί εκτεταμένα εδώ μέσα. Αυτοί οι προσαρμοστές δεν κάνουν ποιοτική μετατροπή.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors
  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.122
Members