Η Ρωσία μηνύει την Google με $2.5 x10³³

Reaction score
1.012
εντάξει ένα τριακονταδίς εκατομμύριο.

ένα εκατομμυριάκις εκατομμυριάκις εκατομμύριο
Αυτό ειναι κλεψιά, δεν μπορείς να βάζεις όσα εκατομμυριάκις θέλεις και να το λές αριθμό :rolleyes:

TGD

Reaction score
8.521
Κανείς δεν διάβασε ότι η σύμβαση που υπογράφεις με την Google διέπεται από το δίκαιο της Ιρλανδίας;

Reaction score
15.601
Αν το δούμε σοβαρά το πράγμα, λέμε τώρα, θέλει μεγάλη προσπάθεια να καταλάβουμε τι μπορεί να είχαν στο μυαλό τους οι δικαστές που επέβαλλαν αυτό το πρόστιμο, ποιο είναι το νόημά του δηλαδή! Ή δεν καταλαβαίνουν το μέγεθος του αριθμού αυτού (οπότε επιστροφή στο... δημοτικό) ή θέλουν να κλείσουν την Google στη Ρωσία, που κι αυτό δεν βγάζει νόημα αφού θα αρκούσε μια πουτινική απόφαση χωρίς τέτοιες γελοιότητες...

Reaction score
15.601
...μια οι δικαστές που κάνουν την υφήλιο να σκάει από τα γέλια από τις αποφάσεις τους! Τι να πρωτομαζέψει ο έρμος (δεν κουράστηκε να πάρει καμιά σύνταξη, ή έχει συμφωνήσει με τον Έρντο να την πάρουν μαζί για να κάνουν παρέα στα μπάνια τους; ) :geek: :roflmao:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
83.686
Κανένας από τους υποστηρικτές του "αντιδυτικού μπλοκ" θα σχολιάσει;

Reaction score
1.223
Έχει χαζέψει τελείως ο Βλαδίμηρος. Κρίμα, πριν το 22 ήλπιζα - πίστευα ότι η Ρωσία θα ήταν μαζί με τη Δύση ενάντια στον πραγματικό εχθρό.

Reaction score
1.012
Και μίας που το θέμα νομίζω είναι για το YT, έχετε και εσείς προβλήματα με το yt να δουλέυει παράξενα;

Τα σχόλια δέ φορτώνουν

Κάνεις αναζήτηση σου λέει οτι είσαι εκτώς σύνδεσης, πατάς retry δεν κάνει τίποτα αλλα άμα πατήσεις το λινκ στή μπάρα αναζήτήσης στον browser φορτώνει

τα playlist δεν δουλέυουν

ένα client που είχα (newpipe) δεν δουλέυει

Και δεν ξέρω τι γίνετε. όλες οι συσκευές μου το κάνουν, σε όλους τους browser με ad block η χωρίς.
εμένα σήμερα έφτιαξαν όλα τα προβλήματα που είχα με το YT

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.265
Members
38.166
Νεότερο μέλος
orfeas72