Η ΧΑΡΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ!!

Reaction score
0
Συμφωνα με την ανακοίνωση τους, πας στο μαγαζί που τα πήρες (από Πέμπτη) και σου δίνουν τα λεφτά πίσω.
(βέβαια εμένα δε μου έδωσαν απόδειξη, ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα!)

Reaction score
0
Και στην περιπτωση αγορας τους μεσω internet?

Αυτο που με καιει εμενα ειναι να μην παω Αθηνα σημερα και ακυρωθει ενω θα εχω φαει την διαδρομη και την ταλαιπωρια...

Reaction score
0
θα πάρεις τηλέφωνο το φορέα από όπου το αγόρασες και θα σου πιστώσει τη πιστωτική.

Τη ταλαιπωρία πάντως σε περίπτωση κακοκαιρίας δε θα τη γλιτώσεις. Τελευταία στιγμή το ακυρώνουν. εγώ το έμαθα στο δρόμο και γύρισα πίσω, αν και τους τηλεφωνούσα από τις 7 :(

Reaction score
5
Μεχρι στιγμης ο καιρος φαινεται καλος....

1. Ειναι παραλογο να μη μπορει να λειτουργησουν τα μηχανηματα... Πρεπει να υπαρχει προστασια για τα μηχανηματα σε περιπτωση βροχης, οχι τοσο για να μπορεσουν να λειτουγησουν στη βροχη, αλλα για λογους προστασιας σε περιπτωση βροχης κατα τη συναυλια...
2. Επισης θα επρεπε να παραταθει το προγραμμα 1-2 μερες και να γινει μια αλλη μερα η συναυλια...

Παντως δε βλεπω πουθενα στο Internet (αρμοδια site οργανωτων) καμια ενημερωση...

Reaction score
0
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Παντως δε βλεπω πουθενα στο Internet (αρμοδια site οργανωτων) καμια ενημερωση...
το λένε στο ράδιο...και εαν τους τηλεφωνήσεις

Reaction score
3
Στο metropolis που ρώτησα,μου είπαν ότι αναβάλετε οριστικά και να πάω τα εισιτήρια για να μου επιστρέψουν τα χρήματα.
Κρίμα,γιατί πολύ θα ήθελα να ξανα ακούσω την Χαρούλα. :(

Reaction score
5
Aggelos said:
Και στην περιπτωση αγορας τους μεσω internet?

Αυτο που με καιει εμενα ειναι να μην παω Αθηνα σημερα και ακυρωθει ενω θα εχω φαει την διαδρομη και την ταλαιπωρια...
Πως ηταν τελικα;;
Ποσο κρατησε;
Και ποσο τραγουδησε ο καθενας;
Με ποια σειρα βγηκαν;; (Μαλαμας-Ιωαννιδης-Αλεξιου, υποθετω...)

Reaction score
0
Δυστυχως τα εισητηρια μας εμειναν αμανατι μια που η μικρουλα μου βρηκε την ημερα να αρωστησει.

Ειναι η επαληθευση του γνωστου νομου του π@στοΜερφι... :(

Reaction score
0
Ευχαριστω.

Δεν ειναι τιποτε σπουδαιο αλλα ειναι πολυ μικρουλα...

Την αλλη φορα -καλα να ειμαστε...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.828
Members
38.243
Νεότερο μέλος
desmios2025