- Reaction score
- 25.850
ΠΑΝΤΩΣ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ!!!!!
Πριν τα Κιούρκα και γύρω έχει σπίτια. Το δικό μου είναι τελευταίο (απο τα νόμιμα ) στην πλαγιά, αλλά πάνω στο βουνό είναι η Ιπποκράτειος.Πού μένεις βρε Δημήτρη; Κάνα λιοντάρι σαβάνας ή (έστω) βουνού έχεις δει; Κροκόδειλους;
Όταν δω και κάτι τέτοιο στη βεράντα θα ολοκληρωθώ.s00n
Ειλικρινά, κι εγώ την ίδια απορία έχω...Κατεβαίνουν στα σπίτια στην Αττική και δε φοβούνται τα σκυλιά, ούτε εμένα;
Κάπου είχα διαβάσει ότι ο Εσκομπάρ είχε φτιάξει στο σπίτι του έναν ωραίο ζωολογικό κήπο...
ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΑ ΜΙΝΚ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ....Εμεις εδω παντως μεχρι τις παρυφες της πολης εχουμε αρκουδες, αν μενεις σε χωριο και εχεις λαχανοκηπο η κοτετσι χωρις σοβαρο φραχτη την εκατσες. Εκτος απο αυτες βεβαια εχουμε πληθωρα απο αλεπουδες, μινκ, νυφιτσες, κουναβια, μυοκαστορες κλπ κλπ
ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
Παράλειψα να σας αναφέρω τους σχεδόν αδέσποτους παπαγάλους που αγαπούν την κυρά και της κάνουν επιθέσεις, κανονικές και φιλίας.
Η Λούσυ στο αυτοκίνητό της πριν λίγες μέρες:
Απ' τον κόκκινο δε βρίσκω καλή φωτό.
Και να μου τον δώσεις εμένα;
καλα ποσο ψαγμενος μπορει να εισαι πια?? μεχρι και τα είδη των παπαγαλων βρε παιδακι μου!! κωστα?? ειδες το παιδι??Και αυτός και ο κόκκινος/μπλε ανήκουν σε κάποιον αλλά όλη μέρα γυρνάνε στην περιοχή κάνοντας δήθεν επιθέσεις με πολύ χαμηλές πτήσεις πάνω απ' τα κεφάλια των περαστικών.
Και φυσικά μιλάνε σε όλους.
Οι μπλε είναι blue-yellow macaw (Ara ararauna) και οι κόκκινοι scarlet macaw (Ara macao).
Για πες παιδί μου Ζίζικ, τι κινητήρα φορούσαν τα Α-7Η ?Σήμερα πήγα στο Athens Flying Week και μόλις γύρισα άρχισα το διάβασμα.
Για πες παιδί μου Ζίζικ, τι κινητήρα φορούσαν τα Α-7Η ?