Η απάτη της πυραμίδας ή αλλιώς "δίκτυα καταναλωτών"

Reaction score
1.827
Απάντηση: Η απάτη της πυραμίδας ή αλλιώς "δίκτυα καταναλωτών"!!!

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΦΙΜΟ, ΡΟΦΗΜΑ ΚΛΠ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΦΕΤ.
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ?
ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΧΕΡΜΠΑΛΚΑΤΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥΣ.
Αγοράζοντας ένα προϊόν από το εξωτερικό μέσω ιντερνετ αποδέχεσαι ότι αυτό πληρεί τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας της χώρας παραγωγής.

Στην Αμερική η OG έχει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις (δε θα μπορούσε και αλλιώς).

Η εταιρία έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση σχετικών πιστοποιητικών σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται και αυτό απαιτεί χρόνο.
Ούτως ή άλλως η εταιρία ξεκίνησε το 2009 οπότε είναι ακόμα στην αρχή και πολλά είναι αυτά που πρέπει να γίνουν και θα γίνουν.

Πάντως στο σύντομο χρονικό διάστημα της ιστορίας της εταιρίας δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ για ακαταλληλότητα, αλλά για ψεύδη σχετικά με τις ιδιότητες του καφέ με γανόδερμα κάτι το οποίο απλά...καταρρέει αν έχεις πιει έστω και για λίγες φορές από αυτόν τον καφέ.

Ο λόγος για τον οποίο ασχολήθηκα με την εταιρία αυτή είναι το ίδιο το προϊόν.
Όποιος αγαπάει αυτό το είδος καφέ καλό είναι απλά να τον δοκιμάσει έστω και μια φορά.

Reaction score
1.827

Πω πω!!!!θέλω.....χαρίζω και την έκπτωση αν είναι έτσι;:107:
μπορώ να παραγγείλω από σένα;πως γίνεται;τόσο όμως 450gr.....για δοκιμή:119:
αμα θε σου στέλνω μερικά φακελάκια για δοκιμή. ιτς φρη οφ τσαρτζ.

Reaction score
148

μανωλιο εχω 3 φακελακια απο την παρουσιαση αν ειναι να στα στειλω χαχαα

Reaction score
11
Τοσα δερματινα εχεις σηκωσει βρε πικες...ακομη δεν ειχες διεγερση αισθησεων;χεχεχε

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879

μανωλιο εχω 3 φακελακια απο την παρουσιαση αν ειναι να στα στειλω χαχαα
Μη μου βάλεις μπαρούτι όμως μέσα και εκραγώ βρε Λάμπρο...ξέρω γω;από την συμπάθεια που τους έχεις:116:

Reaction score
148

οχι ρε τρελε μανωλιο σφραγισμενα θα τα παρεις!!αμα πιω μπορει να χεστω στα λεφτα!!χαχαχαχαχαα

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.361
με λευκη σοκολατα, καναπε δερμα(οχι γανοδερμα..) και κρασακι μετα ταιριαζουν??

:116:

Reaction score
26.051

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ "ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΟΣ" ΣΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ...:103:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Ένα μήνυμα spam διαγράφηκε. Μαζί και η απάντηση μέλους σε αυτό, για να μην υπάρξει παρεξήγηση ότι αναφέρεται σε άλλα post που βρίσκονται παραπάνω.

Reaction score
0

Καλημέρα έχω διαβάσει με πολύ προσοχή το τι γράφετε πιο πάνω σκοπός του μηνύματος αυτού δεν είναι να πίσω κανέναν για τίποτα … απλά με ενόχλησε το γεγονός ότι μιλάτε για απάτες χωρίς όμως να έχετε στοιχειά … θα μου άρεσε πριν μιλήσει κάποιος να ξέρει σε τι αναφέρετε …γιατί και αυτό που γίνετε εδώ είναι παράνομο εξίσου δηλαδή να σπιλώνεις το όνομα μιας εταιρείας χωρίς υπαρκτά στοιχεία. Εγώ προσωπικά είμαι καταναλωτής ενός καφέ που πιο επάνω χλευάζεται κάποιοι χωρίς να γνωρίζεται καν τι είναι η κι αν ακόμα δοκιμάσαμε και δεν μας άρεσε δεν σημαίνει ότι το προϊόν αυτό δεν είναι καλό.. άλλωστε η γεύση είναι υποκειμενική ... ταπεινή άποψη μου είναι πως ότι δεν μας κάνει ή δεν θέλουμε δεν συνεπάγετε πως είναι απάτη…

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.214

Για την Κατερίνα (iereiagr) λες John;

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.656

γιατί και αυτό που γίνετε εδώ είναι παράνομο εξίσου δηλαδή να σπιλώνεις το όνομα μιας εταιρείας χωρίς υπαρκτά στοιχεία.
Και λοιπόν? Sue us, που λένε και οι αγγλοσάξωνες, και πηγαίνετε σε ελληνικό δικαστήριο να εκθέσετε με το νι και με το σίγμα τον τρόπο λειτουργίας της "επιχείρησης". Ιδού η Ρόδος...

Αν είναι δυνατόν, να μας κουνάς το δάκτυλο κιόλας, που εκφέρουμε ελεύθερα την προσωπική μας άποψη περί του εάν είναι ή όχι η οργκάνο ή το τάδε ή δείνα σύστημα, πυραμίδα!

Reaction score
1.827

Και λοιπόν? Sue us, που λένε και οι αγγλοσάξωνες, και πηγαίνετε σε ελληνικό δικαστήριο να εκθέσετε με το νι και με το σίγμα τον τρόπο λειτουργίας της "επιχείρησης". Ιδού η Ρόδος...

Αν είναι δυνατόν, να μας κουνάς το δάκτυλο κιόλας, που εκφέρουμε ελεύθερα την προσωπική μας άποψη περί του εάν είναι ή όχι η οργκάνο ή το τάδε ή δείνα σύστημα, πυραμίδα!
Τάσο πότε θα βρεθούμε ρε να σου κάνω μια ενημέρωση???? :126:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.879

Δεν ξέρω αν είναι απάτη η' πυραμίδα η' οτιδήποτε τέλος πάντων η organo gold,από περιέργεια δοκίμασα και αυτό που ξέρω και γεύτηκα είναι ένας υπέροχος-απολαυστικός καφές,καμία σχέση με τον κλασσικό νες-καφέ που κυκλοφορεί και μάλλον όλοι έχουμε δοκιμάσει.
Gourmet black coffee...καταπληκτικός καφές,αλλά για μένα είναι και ακριβός,δεν κυκλοφορεί 'χύμα' σε κάποια ποσότητα αλλά δυστυχώς μόνο σε φακελάκια(προφανώς για να μην αλλοιωθεί η γεύση του-να διατηρείται όσο γίνεται φρέσκος)και αυτό πιθανό να αυξάνει και το κόστος του...

Σε ευχαριστώ Στέργιε:107:

Υ.Γ Αν θεωρείται διαφήμηση,μπορείτε να το σβήσετε:126:

Reaction score
0

Σέβομαι όλες της απόψεις και πραγματικά είμαι υπέρμαχος στην ελευθερία του λόγου αρκεί να μην γίνετε κατάχρηση και καταπατά την δική μου ελευθερία στις επιλογές μου και στον τρόπο που εγώ εκφράζω… μπορεί άλλες εταιρείες να είναι πυραμίδες και να λειτουργούν έτσι αλλά δεν μπορείς ελαφριά την καρδία να της βάζεις όλες στον ίδιο ντορβά… ούτε να εκτοξεύεις κατηγορίες για εταίρες χωρίς να μπορείς να πεις γιατί είναι απάτη… εδώ θα σου πετάξω εγώ το γάντι …όλοι εσείς που κατηγορείτε συνέχεια για απάτες και βάζετε στον στόχο εταιρείες γιατί δεν πάτε στον εισαγγελέα ????? η πόρτες είναι ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα….αλλά μάλλον ελλείψεως στοιχείων αρκούμαστε στο να λασπολογούμε … εγώ προσωπικά δεσμεύομαι να σου δώσω βήμα στο ξενοδοχείο που κάνουμε της εκδηλώσεις με 700 και 800 άτομα να έρθεις και αν μπορέσεις να μας να μας φέρεις στοιχεία που είναι η απάτη την επόμενη μέρα όλοι θα πάμε να καταθέσουμε μήνυση αν όχι θα δεσμευτείς ότι θα διαγράψεις ότι έχεις γράψει περί απάτης και θα ζητήσεις δημόσια συγνώμη

Reaction score
0

κάτι που παρατήρησα … η AVON στο ίδιο γκρουπ εταιριών ανήκει και με τον ίδιο τρόπο εργάζεται αλλά βλέπω την διαφήμιση της μια χαρά την κάνουμε ….

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.039
Ρε σεις... Υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί και πραγματικά υπέροχοι καφέδες. Γιατί να πρέπει να αγοράσω καφέ μέσω... πυραμίδας;
Υπάρχουν on line shops με ότι καφέ γουστάρει η ψυχή σου. Αρώματα και γεύσεις που ικανοποιούν όλα τα γούστα ενώ μπορείς να μάθεις μέχρι και σε ποιά χώματα βγήκε το φυτό. Αγοράζεις σε ότι ποσότητα θέλεις, χωρίς δεσμεύσεις και σε καλές τιμές

...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.412
Members
38.313
Νεότερο μέλος
Cloudymike