Η εκδίκηση του μηχανάκια...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
1. Πόσα cd έχεις?
2. Βινύλια έχεις?
3. Κάθε πότε αλλάζεις μηχανήματα?
4. Πόσα λεφτά έχεις δώσει για μηχανάκια και πόσα για δίσκους?
5. Καλά, μόνο cd audiophile εταιρειών έχεις?
6. Διαβάζεις 3 περιοδικά για μηχανήματα και κανένα για μουσική?

- Τς τς τς, εσύ δεν είσαι μουσικόφιλος, εσύ είσαι μηχανάκιας!
- Ρε δε με παρατάτε λέω εγώ! Άι σιχτίρ επιτέλους! :mad_2:

Ότι μου γουστάρει θα κάνω, όσα λεφτά θέλω θα χώνω, κάθε βδομάδα θα αλλάζω από ένα μηχανάκι. Και το βράδυ εγώ θα πάω σε ταβέρνα να πιω ούζα, οι μουσικόφιλοι να πάτε στο μέγαρο με τις κυράτσες, θέστηκα. :happy_9:

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.476
Εγώ κάπου δάνεισα ένα βινύλιο του Γιώργου Πιλάλα, και δεν θυμάμαι σε ποιον... Sssssshit...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Εγώ είμαι πλέον πεπεισμένος ότι η μουσικοφιλία είναι αρρώστια. Το πραγματικό χόμπι είναι τα μηχανάκια. Καμιά φορά και ενώ σοβαροί χομπίστες ασχολούνται με τις μηχανές τους, τους συνεπαίρνει η μουσική. Εκείνη τη στιγμή όμως, όλο και κάποιος σώφρονας νέος θα πεταχτεί να πει: - Ρε μακάκα μήπως το χαμηλό είναι λίγο πλαδαρό. Και η φωνούλα της Jacintha έχει λίγο γρέζι.

Ποιόν είπες πλαδαρό ρε τσομπάνη, εμένα?
Πάμε να βρούμε κανα καινούριο τελικούλη? "happy_1"

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.476
θέστηκα, μακάκα...

Μήπως μαζί με το Jazz Samba σε "βινύλιο" 288,8 γραμμαρίων, το οποίο, ως υπό του Ομίλου κριθέν, λογίζεται ως "δισκάρα" (για κρυόκωλους), να αγόραζες και κανένα καινούργιο πληκτρολογιάκι;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Re: Η εκδίκηση του μηχανάκια...

Εγώ είμαι πλέον πεπεισμένος ότι η μουσικοφιλία είναι αρρώστια. Το πραγματικό χόμπι είναι τα μηχανάκια. Καμιά φορά και ενώ σοβαροί χομπίστες ασχολούνται με τις μηχανές τους, τους συνεπαίρνει η μουσική. Εκείνη τη στιγμή όμως, όλο και κάποιος σώφρονας νέος θα πεταχτεί να πει: - Ρε μακάκα μήπως το χαμηλό είναι λίγο πλαδαρό. Και η φωνούλα της Jacintha έχει λίγο γρέζι.

Ποιόν είπες πλαδαρό ρε τσομπάνη, εμένα?
Πάμε να βρούμε κανα καινούριο τελικούλη? "happy_1"

...
εναν μονο?
φτανει?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
θέστηκα, μακάκα...

Μήπως μαζί με το Jazz Samba σε "βινύλιο" 288,8 γραμμαρίων, το οποίο, ως υπό του Ομίλου κριθέν, λογίζεται ως "δισκάρα" (για κρυόκωλους), να αγόραζες και κανένα καινούργιο πληκτρολογιάκι;
Όχι ρε δουλεύει. Κοίτα: Χ, Λ! :cool_11::cool_11:

- Τα υπόλοιπα τα αντιπαρέρχομαι γιατί ακόμη δεν έχεις βρει το νόημα της ζωής δηλαδή την πεμπτουσία (αλλά και την εξουσία), του high end. Άσε που ακούς και Πλούταρχο. Μπλιαχ! "happy_1"

...

Reaction score
239
Eσεις δλδ ακουτε μουσικη απ τα μηχανακια σας??? εγω τα εχω μονο για να τα καθαριζω και να τα βλεπω συμπληρωνοντας την ολη εικονα με πολυχρωμα καλωδια

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.476
Τώρα, χωρίς πλάκα, μήπως έχει κανείς την "Επιθυμία" του Γιώργου Πιλάλα, να κάνω ένα backup; Άντε θα του ανταποδώσω με ένα backup του Γιάννη Καραμπεσίνη, (με Διονυσίου, Γαβαλά, Γιώτα Λίδια κι έτσι)...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Τώρα, χωρίς πλάκα, μήπως έχει κανείς την "Επιθυμία" του Γιώργου Πιλάλα, να κάνω ένα backup; Άντε θα του ανταποδώσω με ένα backup του Γιάννη Καραμπεσίνη, (με Διονυσίου, Γαβαλά, Γιώτα Λίδια κι έτσι)...
Aν εχεις και Βουλα Παλλα θα φαω την Αθηνα να στο βρω!!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Aν εχεις και Βουλα Παλλα θα φαω την Αθηνα να στο βρω!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.476
Αααα μάιστα, είσαι του βαλς, ντάξ, κι αυτό υπάρχει. Με ωραιότατη δεύτερη αρμονική από τρανζιστοράτο κασετόφωνο Aiwa.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.136
Members
38.414
Νεότερο μέλος
arishonda