Η μυστική ακρόαση...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Ένα πουλάκι μου είπε, ότι γνωστός ευυπόληπτος πολίτης της πολιτείας του χαϊεντοφόρουμ μας, κορνάκιων και ντιούικων πεποιθήσεων (νταξ κανείς δεν είναι τέλειος :137:), υπέβαλε τα αυτάκια του στο μαρτύριο δύο υβριδικών ηλεκτροστατικών πάνελ, άλλου γνωστού και ευυπόληπτου πολίτη, που μάλιστα κατέχει και εξέχουσα θέση στο ράντσο μας.

Μιας και εκτιμώ ιδιαιτέρως τα ακουστικά του προσόντα, πολύ θα 'θελα τις απόψεις του για το σύστημα που άκουσε γιατί πολλά ακούγονται, αλλά κρατάω μικρό καλάθι γιατί είναι και λίγο φαφλατάς. :136:

Και τέλος πάντων, σε κέρασε κανένα πτι φουρ ή σε υπέβαλε σε ξεροσφύρι ακρόαση; Να ξέρω αν θα πάω κι εγώ δηλαδή... :114:

...

Reaction score
0
Ένα πουλάκι μου είπε, ότι γνωστός ευυπόληπτος πολίτης της πολιτείας του χαϊεντοφόρουμ μας, κορνάκιων και ντιούικων πεποιθήσεων (νταξ κανείς δεν είναι τέλειος :137:), υπέβαλε τα αυτάκια του στο μαρτύριο δύο υβριδικών ηλεκτροστατικών πάνελ, άλλου γνωστού και ευυπόληπτου πολίτη, που μάλιστα κατέχει και εξέχουσα θέση στο ράντσο μας.

Μιας και εκτιμώ ιδιαιτέρως τα ακουστικά του προσόντα, πολύ θα 'θελα τις απόψεις του για το σύστημα που άκουσε γιατί πολλά ακούγονται, αλλά κρατάω μικρό καλάθι γιατί είναι και λίγο φαφλατάς. :136:
...ή μικρο καλαθι Νικο μου κρατας ή μεγαλο, δεν αλλαζει τιποτα. Τα πραγματα ειναι συγκεκριμενα, ξεκαθαρα και δεν επιδεχονται κριτικες και αμφισβητισεις.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
...ή μικρο καλαθι Νικο μου κρατας ή μεγαλο, δεν αλλαζει τιποτα. Τα πραγματα ειναι συγκεκριμενα, ξεκαθαρα και δεν επιδεχονται κριτικες και αμφισβητισεις.
Δηλαδη, δηλαδη?
Για πες...:137:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Ποιας εταιρειας ηταν οι πορτες που ακουσατε λεβεντες??????????

Reaction score
874
Και τέλος πάντων, σε κέρασε κανένα πτι φουρ ή σε υπέβαλε σε ξεροσφύρι ακρόαση; Να ξέρω αν θα πάω κι εγώ δηλαδή... :114:

...
...Απ τη μια θες πτι φουρ κι απ την άλλη λες για το 'άλλο' ράντσο, ξέρεις ντε πιο...που σε κάθε ακρόαση γίνεται χαμός από κόσμο και μάλιστα λαμβάνει χώρα και κανονικό τσιμπούσι...... (Ρε σεις αυτή η ψυχή τι έγινε...εγκατέλειψε τα εγκόσμια??? ή λόγω της έλλειψης σοβαρής αντιπαράθεσης μιας και δεν πολυγράφω εγώ έχει πάθει μελαγχολία???)Καλό Πάσχα σε όλους...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Τι έγινε, τελείωσες εσύ με την μετακόμιση; :137:
Εμείς πάμε να ακούσουμε βρε δεν πάμε μπουλούκι να φάμε. :114:

Ευτυχισμένος ο νέος πάσχας φίλε! :615:

...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
...Απ τη μια θες πτι φουρ κι απ την άλλη λες για το 'άλλο' ράντσο, ξέρεις ντε πιο...που σε κάθε ακρόαση γίνεται χαμός από κόσμο και μάλιστα λαμβάνει χώρα και κανονικό τσιμπούσι...... (Ρε σεις αυτή η ψυχή τι έγινε...εγκατέλειψε τα εγκόσμια??? ή λόγω της έλλειψης σοβαρής αντιπαράθεσης μιας και δεν πολυγράφω εγώ έχει πάθει μελαγχολία???)Καλό Πάσχα σε όλους...
Newsflash:
Mπήκες στο ACA. Μπορείς να σταματήσεις το γλύψιμο. :138:

On to more important issues:
Άντε, γράψτε τίποτα για την ακρόαση.
Αφού έχει πάνελ το μενού, με ενδιαφέρει. :144:

Reaction score
874
Τι έγινε, τελείωσες εσύ με την μετακόμιση; :137:
Εμείς πάμε να ακούσουμε βρε δεν πάμε μπουλούκι να φάμε. :114:

Ευτυχισμένος ο νέος πάσχας φίλε! :615:

...
Ναι...Επαναμετεφέρθην στον 'κουρδισμένο' αφιερωμένο μου χώρο.................................................Όχι όμως και μπουλούκι !!!...Μια χαρά ήταν...Τώρα αν το λες γιατί ζήλεψες το ντάκο με τη ρακί...οκ...είπαμε θα κάνω μυστικό δείπνο με καλεσμένους τα απολωλότα πρόβατα και τους αποσκιρτήσαντες...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Χαχα...Ναι...Επαναμετεφέρθην στον 'κουρδισμένο' αφιερωμένο μου χώρο.................................................Όχι όμως και μπουλούκι !!!...Μια χαρά ήταν...Τώρα αν το λες γιατί ζήλεψες το ντάκο με τη ρακί...οκ...είπαμε θα κάνω μυστικό δείπνο με καλεσμένους τα απολωλότα πρόβατα και τους αποσκιρτήσαντες...
Μέσα, γουστάρω! Να δεις που όλα θα παίζουν τέλεια... χικ! :137:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Newsflash:
Mπήκες στο ACA. Μπορείς να σταματήσεις το γλύψιμο. :138:

On to more important issues:
Άντε, γράψτε τίποτα για την ακρόαση.
Αφού έχει πάνελ το μενού, με ενδιαφέρει. :144:
Δεν μιλάμε για την δική του ακρόαση βρε σύντεκνε! :114::114: