Η τελειότητα είναι θέμα επιλογής

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.480
Χτες βράδι είχα μια συζητησούλα με τον DOL FON, σχετικά με τη μορφή που πρέπει να έχει η καμπύλη. Περιττό να σας πω πως παραλίγο να πλακωθούμε, αλλά τελικά όλα έβησαν καλώς. Παρεξήγησις κι έτσι, να πούμε. Ο παρακάτω διάλογος είναι αυθεντικός…

-Μη μου λες μαλακίες τώρα!
-Εγώ; Ρώτα και τον Τσαρουχά άμα θες.
-Καλά ρε μαλάκα, είναι δυνατόν εσύ να υποστηρίζεις τέτοιο πράγμα;
-Τι τα θες καημένε, η ευθεία είναι ανιαρή. Ενώ αν η καμπύλη είναι αυτό που λέει το όνομά της, καμπύλη, ε, είναι αλλιώς!
-Δε φτάνει που είναι μαλάκας, είσαι και άσχετος!
-Γιατί ρε παπάρα, εσύ δηλαδή άμα οδηγείς στην ευθεία της Θήβας με 70, δε θα σε πάρει ο ύπνος; Τι μαλακίες μου λες τώρα, ευθεία και τρίχες! Το πράμα πρέπει να έχει ποικιλία. Ωωωωωωπ μια από ‘δώ, ωωωωπ μια από ‘κεί, και άντε πάλι απ’ την αρχή, ανέβα κατέβα, πέρα, δώθε, όχι στημένος στην ευθεία, σαν τον Χάρο όταν παρέδιδε Δημοσιονομικό Δίκαιο. Άσε με κάτω…
-Δεν πιστεύω στα αυτιά μου. Καλά ρε χαμένε, και όλη αυτή η τεχνολογία, όλες αυτές οι προσπάθειες για ευθεία απόκριση, χωρίς χρωματισμό, όλο αυτό το κωλοχτύπημα εσύ το περνάς μια μολυβιά; Μήπως έγινες χαϊεντάς και μου το πετάς ‘ξώφαλτσα; Κανόνισε μαλάκα, θα φας ξεφωνητό που θα πάει σύννεφο!
-Απόκριση; Ω ναι! Η απόκρισή της ήταν θετική. Αυτή τη φορά δεν έφαγα χυλόπιττα.
-Τι πράμα;
-Λέω, της τά ‘ριξα και έπεσε, ενέδωσε, πώς το λένε…
-Ποιανής ρε παπάρα; Για ηχεία δε μιλάμε τόση ώρα;
-Καλά, μιλάμε είσαι τελείως αλλού. Για τη γκόμενα σε λέω ρε μαλάκα…

Τελικά, σε τέτοιες περιπτώσεις το slew rate πρέπει να είναι αστραπιαίο, αλλιώς δε λέει. Παντρευτήκαμε σήμερα το πρωί, στο ορθόδοξο εκκλησάκι του Νασάου. Νάτη εδώ με δύο φίλες της, στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Για να κάνουμε και ένα κουίζ, στα γρήγορα. Αν σας πω πως είμαι φιλελεύθερος, καθόλου πουριτανός (σιγά μην ήμουν και μαυριτανός…), κάνω έρωτα με αναμμένο το φως, κινούμαι στην κεντροδεξιά πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ, κάτι μεταξύ πράσινου και μπλε, στο μωβ ρε παιδί μου, και λέω ναι στο συμβόλαιο συμβίωσης, ποια από τις τρεις λέτε να διάλεξα;

Attachments

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Η τελειότητα είναι θέμα επιλογής

Εγώ πάλι (αν και ίσως δεν θα έπρεπε να συμμετέχω σε αυτή την κουβέντα) αν ήμουν άντρας σίγουρα θα επέλεγα το κέντρο και σαν δεύτερη επιλογή την δεξιά (όχι ότι η αριστερά έχει κάτι κακό) αλλά πως να το κάνουμε? Είναι πως σου πλασάρουν κάτι... το περιτύλιγμα που λέμε (αν και εδώ μόνο περιτύλιγμα δεν είναι αλλά τέλος πάντων)

Reaction score
23
Κώστα. Ευτυχώς, που δεν αφηγήθηκες όλες τις λεπτομέρειες της συνομιλίας μας.
Ο μεσαίος κερδίζει με διαφορά στήθους. Δεν είμαι πλεονέκτης, να μείνει και κάτι για τους άλλους.

Reaction score
23
Μια διευκρίνιση όταν λέω μεσαίος εννοώ άνθρωπος. Γιατί πάνω από όλα αυτό κοιτάμε εμείς τα αρσενικά...

Reaction score
4

Λοιπόν κάτσε να το σκεφτούμε...
Ψάχνουμε αυτήν που θα έπαιρνε ένα Πασοκατζή, άνθρωπο της εκκλησίας, φιλελεύθερο, πουριτανό, που της αρέσει να την βλέπουν (φως).

Η δεξιά νομίζω καλύπτει τις προδιαγραφές.

Η πιο φτιαγμένη (σκουλαρίκια/μαλλιά) στη πισίς.
Φοράει σχεδόν κόκκινο μαγιό. (Σχέση Πασοκ-Ολυμπιακός 90%)
Έχει λίγη παραμόρφωση στην καμπύλη σε σχέση με την μεσαία (να μην βαριέσαι που έλεγες...).
Είναι 'de mek' (δηλαδή και τον δίνει και όχι-η πόζα της) (κάτι "μεταξύ" που είπες)(και στρινγκ και όχι)

Η αριστερή είναι μόνο για "reference' και η μεσαία με τόσο νάζι και τσαχπινιά...δεν θα έπαιρνε πασόκατζη. (Απόδειξη είναι τα μαζεμένα δάκτυλα του ποδιού).

Αυτό το
"συμβόλαιο συμβίωσης" όμως, δεν το υπολόγισα.....

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Η τελειότητα είναι θέμα επιλογής

Σίγουρο ?
Ναι. Δεν καταλαβαίνεις; ΤΟ γαλάζιο είναι το πιο αθώο (τουλάχιστον έτσι δειχνει). Κανονικό μαγιώ και όχι τσεκωλιζέ ναούμ.

Ενας πρόστυχος, αιρετικός όπως ο Κόγιας τι θα ήθελε; Το κατεστραμένο να το χαλάσει;;; ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ!

Το καλό για να το καταστρέψει. Το αθώο να το πονηρέψει.

Regunus has spoken

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.385

Λογικά την κεντρώα με συμφωνιά να φέρνει και την αριστερή φίλη της για πιο φιλελευθερες ''ανταλαγές απόψεω''(και όψεων!)

Reaction score
13
Oh, my god what koloi are those?
Δυσ-κολοι καιροι και οφειλουμε να κρινουμε με Εθνικα κριτηρια.
Βρισκω οτι η δεξια εχει πιο Ελληνοπρεπες παραστημα.
Η μεσαια για αμερικανιζοντες.
Η αριστερη για Πακιστανους λογω της μπουργκας που φερει.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.163
Members
38.419
Νεότερο μέλος
JOHNDOULAMIS