Η τριενίσχυση και η "χαρά της νοικοκυράς" !

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Η τριενίσχυση και η "χαρά της νοικοκυράς" !

Να φανταστώ ότι μπαίνεις από την μπαλκονόπορτα για ρυθμίσεις.....:414:

Ωραία πράματα! :444:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491

Καταπληκτικά εργαλεία.
Καταπληκτικό καμουφλάζ.
Καταπληκτικό μεράκι και όρεξη.

Μπράβο ρε φίλε.... :619:

Ευχαριστώ, το να κρύψεις απο τη γυναίκα σου 3 λαμπάτους ενισχυτές μόνιμα ανοικτούς γιατί παίζεις με το bias και 3-4 πλακέτες με τα τροφοδοτικά τους είναι απείρως δυσκολότερο απο οποιοδήποτε τεχνικό ζήτημα.. και έτσι εξασφαλίζεις πολύτιμη ηρεμία για την συνέχιση του project..
Κατάλαβα ότι πέτυχα όταν φώναξε για καφέ 3 φίλες της και δεν χρειάστηκε να μαζέψω τπτ :) ... Βέβαια η νοητή ευθεία που χωρίζει το χώρο πίσω απο την Pioneer καθορίζει αυστηρώς restricted area..

:135::135:

ΥΓ. Επιτρέπετε μια καλοπροαίρετη ερώτησης;
Τα ηχεία δεν "πνίγονται" τόσο κολλημένα σε τοίχους/έπιπλα/κλπ?
Πώς ακούγονται?

Reaction score
62

Επιτρέπεται! Αρχικά το θέμα αυτό προβλημάτισε κι εμένα αλλά στη πράξη δείχνει να μην επηρεάζει το setup. Βέβαια, εκτός του ότι η απόσταση των ηχείων απο τον πίσω τοίχο είναι σχεδόν 1 μέτρο (κάτι που δεν διακρίνεται εύκολα απο τις φώτο) το σημαντικότερο είναι η δυνατότητα του ενεργού να ελέγχει τις μικροδιαφορές delay διαμορφώνοντας με αυτό το τρόπο τη στερεοφωνική εικόνα με μεγάλη ακρίβεια. Πέρα απο αυτούς τους παράγοντες αν απλά μπορούσες να ακούσεις το σύστημα είμαι βέβαιος ότι θα συμφωνούσες μαζί μου.

Reaction score
1.815

σίγουρα θα έπαιζε καλύτερα σε μεγαλύτερο "φαρδύτερο" χώρο.

Κατά τα άλλα.... ΕΥΓΕ!

Και χαρά στο κουράγιο σου!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.282

σκέτη τρικλοποδιά! ωραίος!

(όταν μεγαλώσεις μάλλον θα καταλήξεις στα ενισχυτικά σε ένα μικρό κουτάκι με μπόλικες μοντούλες άις -ή παρεμφερή- μέσα, που η καθεμιά μοντούλα θα έχει μέγεθος πακέτου τσιγάρων και βγάλε - μαζί με την τροφοδοσία - οπότε θα συμμαζευτεί το μπέρδεμα και θα περιοριστεί κι η ζέστη το καλοκαίρι...)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Πολυ μερακι βρε Σταματη....μπραβο λεβεντη μας.......ΑΞΙΟΣ θα ελεγα!!!!!!!!!!!!!

Ευχομαι σε γρηγορη ολοκληρωση του ηχητικου σου ονειρου με το αποτελεσμα να ξεπερνα τις ποθητες προσδοκιες σου!!!!!!!!

Θα ευχομουν βεβαια και κανα μετρακι αριστερα δεξια απο τα ηχεια αλλα δυστυχως ολοι μας πορευομαστε με αυτα που εχουμε(και γω πχ το ηθελα το μετρακι μου στο τσαρδι μου).

Το καλοκαιρι βρε τα αναβεις η το εχεις χειμωνιατικο το συστημα??????????

:143::143::602::602:

Reaction score
62

Θένκς ε λότ συνάδελφοι :)

Αυτό το έρμο το μέτρο δεξιά αριστερά πάντα θα λείπει ρε γμτ.. Όταν μπήκα σε αυτό το σπίτι μόνο με τον Α11 και τα Jamo είπα μιά χαρά.. σύντομα με έπιασε η κωλοφαγούρα όμως και ιδού το αποτέλεσμα.. τελικά ο χώρος μας οδηγεί και πάντα θα κινούμαστε σε αυτόν οριακά.

Πάντως σε ότι αφορά τις θερμοκρασίες σας διαβεβαιώ ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Είχα αρχικά τον προβληματισμό αλλά όταν ένα ένα τα κομμάτια μπήκαν πίσω απο την Pioneer διαπίστωσα ότι είναι καλή-ανεκτή η κατάσταση. Το καλοκαιράκι βέβαια βοηθάνε και τα παράθυρα που είναι αριστερά και πίσω. Το χειμώνα ... έ.. πες ότι έχω ακόμη ένα σώμα 5-6 kcal με την 60άρα KURO υποβοηθούμενο coil :)

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.442
Σταμάτη πολλά συγχαρητήρια για το μεράκι σου να χτίσεις ένα τόσο ιδιαίτερο και ψαγμένο σύστημα. Ανέβασε και κανένα βιντεάκι όταν μπορέσεις να το απολαύσουμε καλύτερα!

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Μπράβο Σταμάτη! :615:

Πάντως το ενδεχόμενο να έχεις ένα "θεματάκι" με τη θερμοκρασία πίσω από την 60άρα Kuro με προβλημάτισε αρχικά κι εμένα...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.971
Members
38.274
Νεότερο μέλος
spani1