Knight
Mr. Wolf
- Reaction score
- 2.904
Είχα 12 μήνες φαντάρος τότε
Αστα αυτα...
Φωτογραφια θα βαλεις;
Οχι γιαλαντζι σαν του Κωστα,κανονικη
Είχα 12 μήνες φαντάρος τότε
Ακριβώς 100 πιο κάτω .207!Σειρά -58 μαζί με Κολοκοτρώνη;
Εγώ 307. Αρχίστε τα περί νιούφη κτλ κτλ.
EDIT: άρχισαν ήδη
τι ειναι αυτο? τελικη απο λαμπορκινι?Εγώ 307
Βάλε πρώτος ,άστα αυτά..Αστα αυτα...
Φωτογραφια θα βαλεις;
Οχι γιαλαντζι σαν του Κωστα,κανονικη
Ωραίο κολλητήρι.
Xρονολογειται,αλλα αποδεικτηκε απολυτα αξιοπιστοΩραίο κολλητήρι.
Να ειδοποιήσει μόνο κάνα 5λεπτο πιο πριν, να συντονιστούμε όλοι με μαύρα γυαλιάΤώρα ο Knight πόσταρε τα γραμματόσημα για να μας δείξει πώς είναι ή για συναισθηματικό εκβιασμό στον stathis μπας και δει φωτό του;
Καταγγέλω δημόσια τον @abcdούλα που μας ξεσήκωσε για φωτογραφίες δις αλλά αυτός δεν έχει δική του εδώ.
Επιχειρήματα τύπου «υπάρχουν φωτό μου σε άλλα threads» δεν θα γίνονται δεκτά.
Υπερβολές τώρα....Να ειδοποιήσει μόνο κάνα 5λεπτο πιο πριν, να συντονιστούμε όλοι με μαύρα γυαλιά
και Πανάθα???Είσαι και αλήτης και κομμουνιστής και...
Ναι αλλά προσέχεις ότι κάθε φορά στις φωτό δεν βάζει και τις 2 ''σκάλες'' να παίξουν μαζί,Υπερβολές τώρα....
Επειδή ο άνθρωπος σκεπάζει το κεφάλι του με μαύρο βελούδο κάθε φορά που ανοίγει τον προβολέα θα το κάνουμε θέμα...?
Περιμενουμε λοιπον, ο knight ως κυριος κρατησε τον λογο του, σειρα σου τωραΒάλε πρώτος ,άστα αυτά..
Τώρα ο Knight πόσταρε τα γραμματόσημα για να μας δείξει πώς είναι ή για συναισθηματικό εκβιασμό στον stathis μπας και δει φωτό του;
Καταγγέλω δημόσια τον @abcdούλα που μας ξεσήκωσε για φωτογραφίες δις αλλά αυτός δεν έχει δική του εδώ.
Επιχειρήματα τύπου «υπάρχουν φωτό μου σε άλλα threads» δεν θα γίνονται δεκτά.
εσύ φταις που του κάμνεις όλα τα χατίριαΕίσαι και αλήτης και κομμουνιστής και...
Περιμενουμε λοιπον, ο knight ως κυριος κρατησε τον λογο του, σειρα σου τωρα
Knight, ιδιος ο Λακης Κομνηνος εισαι σε μελαχρινη εκδοση