Η φωτογραφία μας! ποιος είναι πίσω από κάθε "nickname"

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
Τώρα ο Knight πόσταρε τα γραμματόσημα για να μας δείξει πώς είναι ή για συναισθηματικό εκβιασμό στον stathis μπας και δει φωτό του;

Καταγγέλω δημόσια τον @abcdούλα που μας ξεσήκωσε για φωτογραφίες δις αλλά αυτός δεν έχει δική του εδώ.

Επιχειρήματα τύπου «υπάρχουν φωτό μου σε άλλα threads» δεν θα γίνονται δεκτά.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.857
Τώρα ο Knight πόσταρε τα γραμματόσημα για να μας δείξει πώς είναι ή για συναισθηματικό εκβιασμό στον stathis μπας και δει φωτό του;

Καταγγέλω δημόσια τον @abcdούλα που μας ξεσήκωσε για φωτογραφίες δις αλλά αυτός δεν έχει δική του εδώ.

Να ειδοποιήσει μόνο κάνα 5λεπτο πιο πριν, να συντονιστούμε όλοι με μαύρα γυαλιά:dance2::dance2::dance2::roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
30.453
Να ειδοποιήσει μόνο κάνα 5λεπτο πιο πριν, να συντονιστούμε όλοι με μαύρα γυαλιά:dance2::dance2::dance2::roflmao::roflmao::roflmao:
Υπερβολές τώρα....
Επειδή ο άνθρωπος σκεπάζει το κεφάλι του με μαύρο βελούδο κάθε φορά που ανοίγει τον προβολέα θα το κάνουμε θέμα...?:p:p:p

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.857
Υπερβολές τώρα....
Επειδή ο άνθρωπος σκεπάζει το κεφάλι του με μαύρο βελούδο κάθε φορά που ανοίγει τον προβολέα θα το κάνουμε θέμα...?:p:p:p
Ναι αλλά προσέχεις ότι κάθε φορά στις φωτό δεν βάζει και τις 2 ''σκάλες'' να παίξουν μαζί,
την μια θα κρύβει το κεφάλι και θα δείχνει τα δόντια και την άλλη το ανάποδο.

ΠΟΤΕ και τα δύο μαζί!!:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::lol::lol::lol:

του βγάζω το καπέλο :hi::hi::hi::lol::lol::lol: ξέρει από καλιμπράρισμα και masking :roflmao::roflmao::roflmao:

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.904

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.904
Περιμενουμε λοιπον, ο knight ως κυριος κρατησε τον λογο του, σειρα σου τωρα :fuckyou:
Knight, ιδιος ο Λακης Κομνηνος εισαι σε μελαχρινη εκδοση :lolsign:

Ημουν βεβαιος οτι θα εμφανιστεις ρε ψοσμαρπανοπειραχτηρι :D

Τωρα Σταθη δε γλιτωνεις με τιποτα...

Εγω ειπα να κανω τον Κινεζο αλλα αυτος εδω δε θα σ'αφησει σε χλωρο κλαρι :lol:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.902
Members
38.258
Νεότερο μέλος
ds-mk