- Reaction score
- 101.973
Απάντηση: η φωτογραφία μας! ποιος είναι πίσω από κάθε "nickname"!
Χμμμμ...:144:Μιχαλη,σαν μωρα...μοιαζαμε....:107:
Χμμμμ...:144:Μιχαλη,σαν μωρα...μοιαζαμε....:107:
Μιχαλάκη, την περμανάντ πότε την άρχισες?Να βάλω μια που είμαι μικρός και όχι τώρα που είμαι "κοτζάμ γάϊδαρος" όπως με έλεγε η μαμά μου.
Μωράκι σε μια ευτυχισμένη περίοδο.
Εγώ με τον Έρωτά μου! :107:
Να τις απολαμβανετε!Αχ ...Γυναικες...η ομορφια της ζωης (μας)
:405:Γλυκούλης ήσουνα παιδάκι…βρε πως αλλάζει ο άνθρωπος!:138:
Από τα 8 μου άρχισαν να σγουραίνουν και στα 14 ήμουν σαν αφρικανός όταν τα άφησα να μεγαλώσουν πολύ.Μιχαλάκη, την περμανάντ πότε την άρχισες?
Δεν ξερω για τον δεξιο(οπως κοιταμε την φωτο) κυριο, παντως οι ενδυματολογικες προτιμησεις του αριστερου μου θυμιζουν...Σαραφη και Μπρακουλια:121:Ποιοί είν αυτοί ρε παιδιά?
:204:Δεν ξερω για τον δεξιο(οπως κοιταμε την φωτο) κυριο, παντως οι ενδυματολογικες προτιμησεις του αριστερου μου θυμιζουν...Σαραφη και Μπρακουλια:121:
Ζηλεύετεεεεε γιατί ο ψαράς έχει κορμάρα!!!Δεν ξερω για τον δεξιο(οπως κοιταμε την φωτο) κυριο, παντως οι ενδυματολογικες προτιμησεις του αριστερου μου θυμιζουν...Σαραφη και Μπρακουλια:121:
:204::204:Δεν ξερω για τον δεξιο(οπως κοιταμε την φωτο) κυριο, παντως οι ενδυματολογικες προτιμησεις του αριστερου μου θυμιζουν...Σαραφη και Μπρακουλια:121:
Τετοια μνημη μονο ενας Τσακ Ν. μπορει να εχει....Ενταξει...ενταξει...κι εγω!:605:Ζηλεύετεεεεε γιατί ο ψαράς έχει κορμάρα!!!
Φαγωθήκατε με τα ρούχα του...
Ένας ο ιδρυτής κι ένας άλλος κάποτε (ονόματα δε λέμε :116που λύσσαξε με τη γραβάτα του!
Χαχαχαχαα!!!