Η LG LA660s και τα 3 λάθη

Reaction score
539
3 λάθη στη σειρά είναι πολλά. Καλά να πάθω.

1ο λάθος. Έδωσα την εκπληκτική μου plasma (Samsung 51e6500). Νταξ, έκαιγε πολύ ρεύμα και ήταν σκέτος φούρνος στη χρήση. Αλλά η εικόνα της δεν παιζόταν.
2ο λάθος. Επιλέγω σαν all around σαλονίσια εναλλακτική για τα γυναικόπαιδα την LG LA660s. Ο τζίζους, γιατί φτιάχνουν τόσο κακές τηλεοράσεις;
3ο λάθος. Επιλέγω να την αγοράσω από το ΠΛΑΙΣΙΟ. Που φυσικά δε θέλει καν να ακούσει για το ενδεχόμενο επιστροφής ανοιγμένου προϊόντος και αγοράς άλλης ακριβότερης τηλεόρασης, όπως πχ ξέρω ότι κάνει το Media Markt.

Καλά να πάθω.
Νταξ, αντιπαρέρχομαι clouding/banding που είναι τίγκα (αλλά δυστυχώς όχι ΠΟΛΥ τίγκα ώστε να περάσει σαν προβληματική) και πάω στο τηλεοπτικό της σήμα. Θεέ μου, είναι για πέταμα. Δε βλέπεται. Τον Ant1 πχ λέω να τον βγάλω από τη λίστα των καναλιών, με πιάνει καρδιακό κάθε φορά που περνάω με zapping πάνω του.
Τίγκα στα artifacts, κουνιέται κάτι και κουνιέται άλλο ένα 50% επιφάνειας γύρω του. Καμία ρύθμιση δεν το διορθώνει αρκετά. Ή αν το διορθώσει, κάνει τεράστιο blur σε όλη την εικόνα, πρέπει να κάτσεις στα 4 μέτρα να δεις σαν άνθρωπος.

ΧΑΛΙΑ.

Η samsung ήταν τόσο, μα ΤΟΣΟ μπροστά σε όλα της, δεν υπάρχει η παραμικρή σύγκριση.
Κρίμα. Θα τη λουστώ τη LG, ελπίζοντας να χαλάσει ανεπανόρθωτα, να κάνει κανά τσαφ και καεί, να πάθει ΚΑΤΙ τελοσπάντων, μπας και γίνει, στα πλαίσια εγγύησης, αλλαγή με κανένα καλύτερο μοντέλο.

Ουφ. Προσοχή, πολύ σαπίλα στις τηλεοράσεις. Είχα ξεχάσει τί συμβαίνει.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Δυστυχώς το κατάλαβες με τον άσχημο τρόπο, το 99,99% των LCD δεν βλέπονται... οι υπόλοιπες που ψιλοβλέπονται έχουν τιμές στο θεό...

δεν θα γίνω περισσότερο κακός προς το παρόν...:D

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.218
Θα τη λουστώ τη LG, ελπίζοντας να χαλάσει ανεπανόρθωτα, να κάνει κανά τσαφ και καεί, να πάθει ΚΑΤΙ τελοσπάντων, μπας και γίνει, στα πλαίσια εγγύησης, αλλαγή με κανένα καλύτερο μοντέλο.

.
ετοιμαζεσε και για το 4ο δηλαδή?:p

βαλτην αγγελια και παρε μια άλλη που θα σ αρεσει

Reaction score
539
ετοιμαζεσε και για το 4ο δηλαδή?:p

βαλτην αγγελια και παρε μια άλλη που θα σ αρεσει
Υπερβάλλω λιγάκι ρε συ, είμαι φρέσκος μετά από την πόρτα που μου έριξε το Πλαίσιο τηλεφωνικώς.

Η τηλεόραση είναι όντως χάλια, αλλά η σύγκριση ήταν με μια άλλης κλάσης τηλεόραση.
Κατά γενική ομολογία η tv είναι ΟΚ.
Χτες είδα το ματς και σε κάποια φάση ξεχάστηκα, δεν έψαχνα για artifacts :) Καλό δεν είναι αυτό;

Θα δείξει, έλεγα να μην χάσω άλλα λεφτά. Θα τη σκαλίσω λίγο ακόμη σε ρυθμίσεις μπας και γίνει αποδεκτή.
Αλλιώς, φυσικά θα πουληθεί.

Δυστυχώς το κατάλαβες με τον άσχημο τρόπο, το 99,99% των LCD δεν βλέπονται... οι υπόλοιπες που ψιλοβλέπονται έχουν τιμές στο θεό...

δεν θα γίνω περισσότερο κακός προς το παρόν...:D
Αν και σε βρίσκω λίγο υπερβολικό, σε γενικές γραμμές δε θα διαφωνίσω

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.573
Mην την ξαναθάψεις μέχρι να την πουλήσεις! :D
Άρχισε σε λίγο να αλλάζεις την ιστορία, ναι αλλά έφτιαξε, έστρωσε και τέτοια. :roflmao:

Μα να έχεις plasma και να καταλαβαίνεις τι βλέπεις, και να την πουλήσεις βρε πουλάκι μου; :rolleyes:

Reaction score
539
Παιδιά θαύμα, με πήρε τώρα the woman στο τελέφωνο και μου λέει γκές γουότ, η tv τούμπανο, πάτησε, λέει, ένα magic button στο magic remote της LG και μάτζικ όλα.
Μιλάμε κόλαση.
Νταξ, εγώ την πουλάω, αλλά με πόνο ψυχής, είναι εκπληκτική tv και τέτοια, ας ούμε, κομπλέ.

Reaction score
539
Άλλο epic fail, τώρα το θυμήθηκα.
Για να χρησιμοποιήσεις την optical out της τηλεόρασης, πρέπει να πας menu>ρυθμίσεις και να αλλάξεις από internal speakers σε optical out. Και μετά τούμπαλιν.
ΓΙΑΤΙ;
Ποιο τρισμέγιστο κεφάλι το σκέφτηκε αυτό;
Γιατί να μην παίζουν και τα 2; Αν θέλω optical out, ανοίγω τη συνδεδεμένη συσκευή (τον avr, το dac, τον pre, οτιδήποτε) και ΧΑΜΗΛΩΝΩ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ από την τηλεόραση. Τόσο απλό.

Νταξ, στη samsung έχουν κάτι εξωγήινους εγκέφαλους που τα σκέφτονται αυτά.
Στην LG, δε μπορούσαν τουλάχιστον ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΙΔΕΑ; Ο κόσμος θα έδειχνε κατανόηση.

Ωχ, τα θυμάμαι ένα ένα και φουντώνω. Μου φαίνεται θα την πετάξω από κανά παράθυρο.

Reaction score
539
Έκλεισε για πώληση η LG.

Να πω ότι υπαίτιος για τη μούφα κίνηση ήταν τελικά το TruMotion.
TruMotion... βέεεεεεεβαια. Μόνο που όταν το ενεργοποιήσεις η κίνηση γίνεται UnTrue.
Anyway.
Ήταν το ένα από τα 2 μεγάλα προβλήματα που είχε. Το άλλο με τα έντονα ψεύτικα χρώματα δε μπόρεσα να το φτιάξω.
Βελτιώθηκε σε ένα μεγάλο βαθμό, αλλά και πάλι ... δεν...
Ίσως χρειάζεται calibrator, τί να πω.

Για πέτε τώρα, τί led παίρνουμε στις 47-50 ίντσες με ταβάνι το χιλιάρικο;
Βασική προϋπόθεση καλή εικόνα σε τηλεοπτικό σήμα και Smart features για Youtube και Spotify.
3d αδιάφορο.

Samsung H6500 ίσως;

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.573
Ανέβασα προχθές την Pioneer μου στο σαλόνι απ' το τζάκι στην υπόγα, τι ζέστη βγάζει!
Αυτές τις μέρες που κάνει κρύο είναι τέλεια.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.026
Samsung H6500 ίσως;
Ναι, η μία επιλογή είναι αυτή: Samsung UE48H6500
και η άλλη αυτή: Sony KDL-50W828B

Τα smart features της Samsung είναι αρκετά καλύτερα.
Για τις SONY τρέχει αυτό το διάστημα προσφορά με δώρο μία 32άρα (KDL32R410).

Δες από κοντά και τις δύο (ή και όποιες άλλες) και διάλεξε προσεκτικά το κατάστημα αγοράς, γιατί τα καμμένα pixels και οι ανομοιομορφίες φωτισμού είναι συνηθισμένο φαινόμενο.

Υ.Γ. Προσωπικά είμαι λάτρης των LCD. Η εικόνα των plasma, αν εξαιρέσω την κίνηση, μου θυμίζει φωτογραφίες του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. :D

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.226
Υ.Γ. Προσωπικά είμαι λάτρης των LCD. Η εικόνα των plasma, αν εξαιρέσω την κίνηση, μου θυμίζει φωτογραφίες του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. :D
Γράφε για ποδήλατα καλύτερα. :p :D

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.026
Αν θέλω "φυσικότητα" πάω εκδρομή στο δάσος. :p

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.285
Από μιά γρήγορη ματία που είχα ρίξει όταν είχαμε πάει στο Sony Center Γλυφάδας οι νέες Sony μου άρεσαν πολύ και φυσικά είχαν πάρα πολύ καλή κίνηση,τουλάχιστον με το motionflow στη χαμηλή ρύθμιση.
Δυστηχώς όμως αμέλησα να δω τηλεοπτικό σήμα.
Οπότε αν μπορείς πέρνα να σχηματίσεις ιδία άποψη.
Είναι φιλικότατοι και δεν θα σου αρνηθούν να παίξεις και με τις ρυθμίσεις για να δεις αν σου κάνουν.

Reaction score
539
Από μιά γρήγορη ματία που είχα ρίξει όταν είχαμε πάει στο Sony Center Γλυφάδας οι νέες Sony μου άρεσαν πολύ και φυσικά είχαν πάρα πολύ καλή κίνηση,τουλάχιστον με το motionflow στη χαμηλή ρύθμιση.
Δυστηχώς όμως αμέλησα να δω τηλεοπτικό σήμα.
Οπότε αν μπορείς πέρνα να σχηματίσεις ιδία άποψη.
Είναι φιλικότατοι και δεν θα σου αρνηθούν να παίξεις και με τις ρυθμίσεις για να δεις αν σου κάνουν.
Thanks, οι Sony μου είναι γενικά συμπαθείς, αλλά μου τα χαλάνε (απ'ότι διαβάζω) στο κομμάτι smart.

Εξωτερικά mediaplayers κλπ τα ξεχνάμε. Πρέπει να πατάς ένα κουμπί και να διαλέγεις "ζουζούνια" από το history του youtube, τόσο απλά. Είναι βασικό κριτήριο. Τί, για σας τους υπόλοιπους δεν είναι; :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.992
Members
38.274
Νεότερο μέλος
Triumph