Η LG LA660s και τα 3 λάθη

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.285
Περί της Samsung.
Δεν έχω δει επισταμένα την φετινή σειρά,αλλά μάλλον εξακολουθούν να έχουν αυτή την,εκνευριστική για όσους είχαν plasma,γυαλάδα.Δεν γνωρίζω κατά πόσο διορθώνεται μέσω ρυθμίσεων,τουλάχιστον στο τηλεοπτικό σήμα,καθότι μέσω των hdmi εισόδων-εξ' όσων έχω δει στο hdtvtest-υπάρχει λύση.
Η κίνηση τους είναι πολύ καλή για lcd τηλεόραση,και κακά τα ψέμματα οι media δυνατότητες τους είναι κορυφαίες.

Reaction score
539
Sony KDL50W828BB in da house.

Νταξ, το μαύρο της είναι άπαικτο, τα χρώματα φυσικά, η κίνηση άψογη, γενικά θυμίζει τηλεόραση.
Επίσης, κάνει καλό scaling στα sd σήματα της Digea (θέλει ένα τσικ σε sharpness βέβαια, θα ισιώνει με ρυθμίσεις λογικά).

Για σημαντικό αρνητικό θα αναφέρω μόνο τη μειωμένη γωνία θέασης (υποθέτω δεν έχει IPS panel, αλλά γι'αυτό έχει και τόσο υπέροχο μαύρο).
Πιο ασήμαντα αρνητικά είναι η απέλπιδα προσπάθεια για smart λειτουργίες (αλλά ΟΚ ένα youtube το παίζει), ο εξωτερικός τεράστιος μετασχ/τής και το τσίπικο τηλεκοντρόλ.

Το δικό μου κομμάτι έχει 2 γωνίες (πάνω αριστερά/δεξιά) λίγο σκοτεινές, αλλά δε ρισκάρω να καλέσω service για αλλαγή κλπ.
Η ομοιομορφία σε όλη την υπόλοιπη οθόνη είναι τόσο τέλεια που δε νομίζω να πετύχω τόσο καλό κομμάτι ξανά.
Και στα σημεία που είναι δεν ενοχλεί (θα ενοχλούσε περισσότερο αν ήταν clouding). Φαίνεται μόνο σε μονόχρωμα bg, και πάλι ίσως δεν το προσέξεις.

Η 32άρα που δίνουν δώρο εισπράχθηκε σαν έκπτωση 200 ευρώ από το Sony Center, οπότε ήρθε και σε καλή τιμή.

Highly recommended, αν και την Samsung την προσπέρασα τελικά χωρίς να τη δω. Ίσως ήταν εξίσου (ή και πιο) καλή, dunno.

Reaction score
539
Γράφε,γράφε!!
Καλοθέατη και αν μπορείς και κανά φωτορεπορτάζ..
Thanks.
Πρώτες μέρες είναι, ψάχνομαι κι εγώ.
Πάντως είναι άλλη κλάση σε σχέση με την lg, παρότι τελικά διαφέρουν μόλις 200 ευρώ.

Εν τω μεταξύ κέρδισα κι εγώ ps4 στο διαγωνισμό με τις 50άρες. Καλόοοο!!! :)

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Thanks.
Πρώτες μέρες είναι, ψάχνομαι κι εγώ.
Πάντως είναι άλλη κλάση σε σχέση με την lg, παρότι τελικά διαφέρουν μόλις 200 ευρώ.

Εν τω μεταξύ κέρδισα κι εγώ ps4 στο διαγωνισμό με τις 50άρες. Καλόοοο!!! :)

Ξεκίνησες με 3 λάθη.
Έχεις ήδη ρεφάρει τα 2!!!!!!

Τί άλλο να ζητήσεις? :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.990
Members
38.274
Νεότερο μέλος
Triumph