Η Samsung πάει HD DVD

HV

Reaction score
0
Εγω δεν μιλαω σχετικα με το τι εχω δει εφοσον δεν εχω ασχοληθει με τπτ απο τα 2 γιατι περιμενα πως και πως το BD της Sharp και αυτο δεν θα ειναι διαθεσιμο πριν τον Μαιο.
Εγω λεω ΤΙ εχω δει γραμμενο σε ξενα περιοδικα.

Reaction score
6
Απάντηση: Η Samsung πάει HD DVD

Και γω σου λεω να βγαζεις συμπεράσματα σύμφωνα με αυτα που εχεις δει ( οταν θα δεις) και οχι απο κείμενα που ειναι "ύποπτα γραμμένα" .

Reaction score
0

Εδώ υπαρχει κοσμος που περιμενει πως και πώς να βγουν players που να βγαζουν αναλογικες εξοδους ώστε να παρουν αυτόν τον ηχο και εσυ το θεωρείς κατώτερο;
Επιτέλους με δικαίωσες........:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :cool_4:

Reaction score
0
Πάντως για να δικαιωθεί ο τίτλος του thread θα πρέπει η Samsung να ανακοινώσει player και όχι απλά laptop.
Κατά τα άλλα είναι μάλλον υπερβολικό να ψάχνετε μεγάλες διαφορές ποιότητας στα δύο φορμά. Στα ίδια επίπεδα είναι περίπου (το PCM πλεονέκτημα ήχου του BD εξανεμίζεται από το γεγονός ότι το 95% των players είναι PS3), οπότε τον κύριο ρόλο θα τον παίξουν το marketing, οι συμμαχίες, η διαθεσιμότητα τίτλων κλπ.
Ας πούμε το Blu-ray έχει 800.000+ (εν δυνάμει) players στην ευρωπαϊκή αγορά και δεν έχουμε και πολλές ταινίες να δούμε, εντελώς βλακώδες.

Reaction score
786
Το να υποστηριζει παντως καποιος με σθενος ειτε το HD-DVD ειτε το Blu-ray, εχει λιγοτερο νοημα (και πλακα) απ'την διαμαχη Amiga - Atari ST ή Sega - Nintendo

Reaction score
0

Γιατι βρε, πότε σε αδίκησα; :happy_5:
Εσύ ποτέ "happy_1" .......αλλά πριν κανένα μήνα όλοι μου έλεγαν να πάρω το HD-E1 και να μην περιμένω το HD-XE1 που έχει 5.1 αναλογικές............."happy_1"

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ