Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Ε, εντάξει...πάντως, Σουηδία και Φινλανδία είναι οι δύο πρώτες χώρες στον κόσμο σε δαπάνες για έρευνα και εξέλιξη...αν δεν κάνω λάθος...:126:...γιατι οι Σουηδοι με λιγο καλο marketing εχουν φτιαξει ονομα απο το πουθενα. Μπραβο τους!
[reliops=Handel - Hallelujah: 14/04/2009: 250TH ANNIVERSARY OF HANDEL'S DEATH][youtube]nnHksDFHTQI[/youtube][/reliops]Τελικά μάλλον η τιμή είναι αρκετά μικρότερη ! Ενδέχεται να είναι και γύρω στα 4000 Eu!
Γενικα φυσικα και εχεις δικιο, αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση οτι ερευνα και να εχουν κανει, δεν νομιζω οτι ειναι εκτος των δυνατοτητων των ελληνων κατασκευαστων. Αλλα σε marketing σκιζουν.. Τους παρακολουθω καιρο....καλα ηχεια, seas που πουλαει, τρεντυ ντιζαιν και χρωματα, δεν θες και πολυ....Ε, εντάξει...πάντως, Σουηδία και Φινλανδία είναι οι δύο πρώτες χώρες στον κόσμο σε δαπάνες για έρευνα και εξέλιξη...αν δεν κάνω λάθος...:126:
Ε, εντάξει...πάντως, Σουηδία και Φινλανδία είναι οι δύο πρώτες χώρες στον κόσμο σε δαπάνες για έρευνα και εξέλιξη...αν δεν κάνω λάθος...:126:
Mα δεν τάπαμε τόσες φορές, πως τα XTZ, (γενικά μιλάω, δεν ξέρω για τα συγκεκριμένα ηχεία), είναι WINNER; Κάτι που είναι θαυμάσιο βέβαια, δεν το κατακρίνω, γιατί αλλιώς η τιμή θα ήταν από x3 έως χ10. Επί πλέον, τουλάχιστον στον συγκεκριμένο τομέα, οι Κινέζοι έχουν αποδείξει κάτι: δεν έχουν τα περιθώρια να μην είναι άψογα τα προϊόντα τους!Καλά μη τα ισοπεδώνεις όλα, κατά βάση η R&D γίνεται στην Αμερική και στην Ευρώπη και οι Κινέζοι έχρονται αμέσως μετά να αντιγράψουν...
Βέβαια τα τελευταία χρόνια κάτι κάνουν και οι ίδιοι σε κάποιους τομείς...
Μπορουμε να ξερουμε καποια απο τα τεχνικα χαρακτηριστικα, εψαξα στο σαιτ της εταιριας αλλα δεν βρηκα κατιΑυτή η εταιρία έχει εξελιχθεί αναμφίβολα στον βασιλιά του "value for money" ! Ξαναχτύπησε ηχηρά και εντυπωσιακά !!! Έβγαλε ένα ηχείο με εξαιρετικές προδιαγραφές και χαρακτήρα ναυαρχίδας ! 120cm ύψος , 60 kg βάρος (το ένα!!!) , εξαιρετική καμπίνα και κορυφαία μεγάφωνα (SEAS EXCEL, VISATON ceramic , THIEL-PARTNER) . Κόστος γύρω στα 6 χιλιάρικα!!! Αισθητική;; Κρίνετε μόνοι σας .......
![]()
![]()
To παίζουν και αυτοί υπεράνω specifications! Στο Κινέζικο site, (που δεν ξέρω ποιό είναι), θα αναφέρονται σίγουρα!Παντως και για το 99.38 το προηγουμενο κορυφαιο μοντελο της εν λογω εταιριας, οταν εψαχνα στο σαιτ της εταιριας να βρω την αποκριση συχνοτητων, δεν την εβρισκα πουθενα. Ελπιζω να μην συνεχισουν το ιδιο βιολι και με το καινουριο ηχειο τους.
To παίζουν και αυτοί υπεράνω specifications! Στο Κινέζικο site, (που δεν ξέρω ποιό είναι), θα αναφέρονται σίγουρα!
Κινέζικες είναι μόνον οι καμπίνες, όλα τα υπόλοιπα μοντάρονται και ελέγχονται στην Σουηδία.
Τα χαρακτηριστικά μόλις τα λάβω θα τα δημοσιοποιήσω πάραυτα.
Άλλωστε οι αριθμοί είναι, τόσο για εμάς όσο και για τους Κινέζους, κοινοί, η μόνη πραγματικά διεθνής γλώσσα!Εσυ ξερεις κινεζικα να μας μεταφρασεις?
Για πείτε μου κάτι. Υπάρχουν στην αγορά τέτοιοι banana jumpers σε σχήμα Π;