Η XTZ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!!!!!!!!!

Reaction score
4.250
Απάντηση: Η XTZ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!!!!!!!!!

Kάποιο έντυπο του κατασκευαστή που να το αποδεικνύει;

:111:
Κατα παγια τακτικη της εταιριας δεν δημοσιευουν την αποκριση συχνοτητων αλλα ενα σωρο σχεδιαγραμματα για τους γνωστες του σπορ, και ενα σωρο αλλο αλλο πλουσιο υλικο οπως το μανιουαλ που δημοσιευσε λιγο νωριτερα ο Κου Φου. Απο κει και περα καποια πραγματα τα σφυρανε μονο στα ...καλα παιδια! :126:

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Re: Απάντηση: Η XTZ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!!!!!!!!!

Γιατί, μήπως την ξέρουν; :143:
Ιαπωνόπληκτε Κινεζοφάγε εσύ!!!
Προσοχή μην φας και κανα Σουηδό μαζύ γιατί θάναι δύσπεπτος.
Η Ένδοξη Ελληνική μαγκιά που όλα τα μυρίζεται και τα καταλαβαίνει!.

Reaction score
4.250

Σε e-mail που τους εστειλα μου απαντησαν 22-25 HZ +/- 3db. Φαινεται επιτηδες δεν τα γρααφουν στο site για να εχουν αμεση επικοινωνια με το φιλαθλο κοινο τους :142::143:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057

μηπως το ηχειο ηρθε και εαν ναι σε ποια τιμη? θα υπαρχει δυνατοτητα ακροασης?

Reaction score
4.250

H XTZ συμπιεραλαβε πλεον το ηχειο DIVINE στον καταλογο με τα ηχεια της στο επισημο σαιτ της. Αναφερει τις διαστασεις (1, 23 υψος, 42,3 πλατος, 60 εκ βαθος, 70 κιλα εκαστο) και τα τεχνικα χαρακτηριστικα. Τιμη στην Σουηδια 4.000 ευρω. Τωρα η ερωτηση ειναι το παραγγελνεις χωρις να το ακουσεις η οχι? Γιατι απο τεχνικα χαρακτηριστικα φαινεται στην κατηγορια που κινειται και αρκετα πιο πανω να μην εχει αντιπαλο. Το ατιμο ταιριαζει και με το χρωμα των ενισχυτων μου. Βεβαια για να φτασει το πλοιο στην Ελλαδα θα κανει κανα δυο μηνες :142:

Reaction score
684

H XTZ συμπιεραλαβε πλεον το ηχειο DIVINE στον καταλογο με τα ηχεια της στο επισημο σαιτ της. Αναφερει τις διαστασεις (1, 23 υψος, 42,3 πλατος, 60 εκ βαθος, 70 κιλα εκαστο) και τα τεχνικα χαρακτηριστικα. Τιμη στην Σουηδια 4.000 ευρω. Τωρα η ερωτηση ειναι το παραγγελνεις χωρις να το ακουσεις η οχι? Γιατι απο τεχνικα χαρακτηριστικα φαινεται στην κατηγορια που κινειται και αρκετα πιο πανω να μην εχει αντιπαλο. Το ατιμο ταιριαζει και με το χρωμα των ενισχυτων μου. Βεβαια για να φτασει το πλοιο στην Ελλαδα θα κανει κανα δυο μηνες :142:
εαν το παρεις χωρις ακροαση σε παραδεχομαι....

Reaction score
4.250

Αν λεω εγω, αν μου βγει καμμια μπαχατελα τοτε να δειτε, εσυ ιδιως ψαρα, θα σου τηγανισω ολα τα πιραγχας.

Reaction score
4.250

Κι απ την αλλη, μεχρι να φτασουν εδω και να γραψουν καμμια κατοστη ωρες για να στρωσουν και να τ ακουσεις αξιοπρεπως θα ρθει το καλοκαιρι. Και καλοκαιρι δεν ειναι καλη εποχη για μας τους λαμπακηδες. Χμμ, μαλλον πρεπει να παρουμε καποια αποφαση στα πιο γρηγορα. Ο Θεμης ας μερημνησει οπως θα ερχεται η νταλικα απο Σουηδια να κανει καμμια σταση στο Σαλονικα (θα του γλυτωσουμε και κατι ψιλα στα μεταφορικα :142:)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.878

τελικά ρε θηρίο το πήρες απόφαση; θα τα πάρεις;

Reaction score
4.250

τελικά ρε θηρίο το πήρες απόφαση; θα τα πάρεις;
Κοιτα να δεις τι παραξενος ειμαι, το ηχειο θελω να ειναι ωραιο (το XTZ δεν ειναι B&W αλλα μια χαρα φαινεται), θελω να ειναι και ψηλο (ενταξει δεν ειναι Magnepan αλλα 1,23 μ. δεν ειναι και κοντο), θελω να ειναι στιβαρο (δεν ειναι Zingali με τα 100 και βαλε κιλα, αλλα και τα 70 κιλα ειναι αρκετα καλα), θελω να μετραει και καλα (εδω κανενα παραπονο), λιγο η ευαισθησια μας τα χαλαει αλλα θα εχω δυο εναλλακτικες λυσεις μια για τις κρυες μερες του χειμωνα με τους λαμπατους και μια για τις ζεστες νυχτες με αυτα τα διαολια (χυπεξ νομιζω τα λενε) εδω θα βαλεις το χερακι σου να κανουμε κατι καλο made by China !!!.
Ναι Κωστα βαρεθηκα να περιμενω ας παει και το ...παλιαμπελο. Αρκει να μην αργησουν πολυ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.878

προχώρα μαέστρο, κι από ενισχυτικά εδώ είμαι, μη φοβάσαι τίποτα, με 300 ευρώπουλα θα στα σκίσω!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef