- Reaction score
- 791
Πότε θα έχουμε άφιξη στην Ελλάδα;
Πιθανοτατα Γεναρη.Πότε θα έχουμε άφιξη στην Ελλάδα;
Κατα παγια τακτικη της εταιριας δεν δημοσιευουν την αποκριση συχνοτητων αλλα ενα σωρο σχεδιαγραμματα για τους γνωστες του σπορ, και ενα σωρο αλλο αλλο πλουσιο υλικο οπως το μανιουαλ που δημοσιευσε λιγο νωριτερα ο Κου Φου. Απο κει και περα καποια πραγματα τα σφυρανε μονο στα ...καλα παιδια! :126:Kάποιο έντυπο του κατασκευαστή που να το αποδεικνύει;
:111:
Γιατί, μήπως την ξέρουν; :143:Κατα παγια τακτικη της εταιριας δεν δημοσιευουν την αποκριση συχνοτητων
Ιαπωνόπληκτε Κινεζοφάγε εσύ!!!Γιατί, μήπως την ξέρουν; :143:
εαν το παρεις χωρις ακροαση σε παραδεχομαι....H XTZ συμπιεραλαβε πλεον το ηχειο DIVINE στον καταλογο με τα ηχεια της στο επισημο σαιτ της. Αναφερει τις διαστασεις (1, 23 υψος, 42,3 πλατος, 60 εκ βαθος, 70 κιλα εκαστο) και τα τεχνικα χαρακτηριστικα. Τιμη στην Σουηδια 4.000 ευρω. Τωρα η ερωτηση ειναι το παραγγελνεις χωρις να το ακουσεις η οχι? Γιατι απο τεχνικα χαρακτηριστικα φαινεται στην κατηγορια που κινειται και αρκετα πιο πανω να μην εχει αντιπαλο. Το ατιμο ταιριαζει και με το χρωμα των ενισχυτων μου. Βεβαια για να φτασει το πλοιο στην Ελλαδα θα κανει κανα δυο μηνες :142:
Mετρήσεις έχουμε ή θα ψωνίσουμε πάλι τύφλα? :116:εαν το παρεις χωρις ακροαση σε παραδεχομαι....
α, καλά, τώρα το πέτυχες διάνα! :143::135::142:εαν το παρεις χωρις ακροαση σε παραδεχομαι....
Κοιτα να δεις τι παραξενος ειμαι, το ηχειο θελω να ειναι ωραιο (το XTZ δεν ειναι B&W αλλα μια χαρα φαινεται), θελω να ειναι και ψηλο (ενταξει δεν ειναι Magnepan αλλα 1,23 μ. δεν ειναι και κοντο), θελω να ειναι στιβαρο (δεν ειναι Zingali με τα 100 και βαλε κιλα, αλλα και τα 70 κιλα ειναι αρκετα καλα), θελω να μετραει και καλα (εδω κανενα παραπονο), λιγο η ευαισθησια μας τα χαλαει αλλα θα εχω δυο εναλλακτικες λυσεις μια για τις κρυες μερες του χειμωνα με τους λαμπατους και μια για τις ζεστες νυχτες με αυτα τα διαολια (χυπεξ νομιζω τα λενε) εδω θα βαλεις το χερακι σου να κανουμε κατι καλο made by China !!!.τελικά ρε θηρίο το πήρες απόφαση; θα τα πάρεις;