ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Θερμές ευχές σε όλους σας για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Θέμης Ζαφειρόπουλος
LOCATION SOUND

Reaction score
464
Απάντηση: ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ

Καλη Ανασταση σε ολους , χρονια πολλα και ευτυχισμενα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.093

...κι ας είναι όλα τα τσουγκρίσματα σαν των αυγών:126:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Μπαμ-μπουμ-τσααααφ-τσουφ-ζιιιιιιιιιιιιιιιιφφφφφφφ-τρακαμπουμμμμμμμμμ-ταρατατζουμ-ριχτηνε-θα σκασει παλιομαλακα προσεχε-0χι ρε φουστη μου μουφα οι τρακατρουκες................
.........................................ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Νε ειμαστε καλα να τρωμε και να ακροαζομαστε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Reaction score
874
Re: Απάντηση: ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ

Μπαμ-μπουμ-τσααααφ-τσουφ-ζιιιιιιιιιιιιιιιιφφφφφφφ-τρακαμπουμμμμμμμμμ-ταρατατζουμ-ριχτηνε-θα σκασει παλιομαλακα προσεχε-0χι ρε φουστη μου μουφα οι τρακατρουκες................
.........................................ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Νε ειμαστε καλα να τρωμε και να ακροαζομαστε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Γεια σου ρε Βλάσσιε άπαιχτε τρελλοκορίνθιε...Χρόνια πολλά...Να σαι πάντα καλά...

(Μάγκες...έχω ψοφήσει στην πείνα...Τάχω παίξει...:140:Το στομάχι μου παίζει όλα τα ανατολικά όργανα...Ταμπουράδες, σάζια, ούτια, νταϊρέδες, κανονάκια...Δεν αντέχω άλλο...Έδωσα εντολή και μπήκε η συκωταριά στο τηγάνι...Σε 1 τέταρτο ΤΡΩΩΩΩΩΩΩ...:114:
Έτσι θα έχει κάνει και προεργασία ο οργανισμός για να υποδεχθεί το φρικασε στις 12.30....:142:
Καλή Ανάσταση σε όλους και πάλι.....)

Reaction score
1.972
Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα και χρόνια πολλά σε όλους-όλες! :126:

Reaction score
0
Καλη Ανασταση σε ολους!!!

Και παντα με υγεια!!!

Και καλες ακροασεις, απο οτι γουσταρει ο καθενας!

Reaction score
2
Εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση υγεία και ευτυχία σε εσάς και στις οικογένειες σας και καλές ακροάσεις!

Και όντως παιδιά με μέτρο απόψε έχουμε και αρνιά αύριο...!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.184
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ