Θέλω έναν απλό ενισχυτή...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Θέλω έναν απλό ενισχυτή...

Όχι Γιάννη δεν μου έδωσαν αλλά είπαν ότι θα κυμαίνεται στα επίπεδα του RX-V661. Άντε να έρθει...ψήνομαι για το μοντέλο αυτό. Στο avsforum λένε τα καλύτερα...η μόνη παραφωνία, όπως και στους 1800 & 3800 της Yamaha είναι ότι όταν παίρνουν σήμα σε RGB με PC levels (0-255) το δίνουν στην έξοδο σαν Video Levels (16-235) με αποτέλεσμα να παίρνεις "Crushed Blacks"
Οι πιο πολλοί ενισχυτές το σήμα 0-255 το περνάν αυτούσιο στην έξοδο...οι Yamaha όμως όχι (δεν περνάει το BTB (blacker than black)). Βέβαια όλες οι συσκευές βίντεο (DVD/BD-Players) καθώς και τα δισκάκια BD/DVD είναι σχεδιασμένες για Video Levels. Τα πράγματα αλλάζουν στην χρήση PC/HTPC που χρησιμοποιούν PC Levels (0-255) που με έναν Yamaha για να πάρεις σωστό αποτέλεσμα πρέπει να καλιμπράρεις την έξοδο βίντεο σε 16-235.
Περισσότερα για το πρόβλημα, εδώ και εδώ.
Ωραία....αν κυμαίνεται δηλαδή η τιμή του απο 480-550Ε είναι μια χαρά.
Τουλάχιστον με το PS3 θα συνεργάζεται αρμονικά.....:123:

Reaction score
5
Διαβάζοντας και εγώ το ζήτημα σου δεν κατάλαβα ότι ήθελες να κάνει upscaling σε composite σήμα.Απ όσο ξέρω μόνο οι ακριβοί Denon(4308 και πάνω)το κάνουν αυτό.
Κάτι άλλο πέρα από ενισχυτή;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307
αυτή τη στιγμή σε τιμή που να θέλεις εσύ όχι..
Οι scaller είναι ακόμη πιο ακριβοί.
Ζήτα βοήθεια από τους κομπουτιεράδες μπας και φτιάξεις κανά HTPC με καμια 300ε περιπου.Εκεί ίσως και να γίνει κάτι.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.321
Members
38.299
Νεότερο μέλος
ngk-lighting