- Reaction score
- 4
:cool_11::cool_11::cool_11:
Το γιδι με τον σκουφο στο πανω δεξι μερος της οθονης το ειδατε? :cool_11::cool_11::cool_11:
:cool_11::cool_11::cool_11:
........
Exω δει την κυρια Δεσποινα,εχω συνταξιδεψει με μια αλλη αοιδο για Φρανκφουρτη ....κτλ Πρεπει να πω ομως,πως ο κυριος Κακοσσαιος ειναι "εξωφυλλο" και απο πολυ κοντα!Θεικη φωνη,χαμογελο,ποιοτητα δερματος!!!!:crazy_3: ,αναστημα,χαρακτηρα,ψυχη,αυρα....:"happy_1" "happy_1"
Μάριε ήσουν πεσμένος κάτω όταν την είδεςΑυτή που είδα live χωρίς makeup και ήταν πανέμορφη ήταν η Μενεγάκη...Πρωί στην εκκλησία που αν δεν είχαμε πάει εκδρομή με το σχολείο θα ήμασταν 3 και ο κούκος. Η γυναίκα ζωγράφιζε...
Κι εγώ. Λόγω επαγγέλματος. Τι να πω; Μπορεί να κάνω λάθος. Η Βανδή που είχα δει ήταν μια αδύνατη, σχεδόν οστεϊκή κοπέλλα, με νευρωτικές κινήσεις και ποντικίσια μουρίτσα. Το γεγονός είναι ότι δεν σε απωθούσε. Την "ήθελες"!... Βέβαια, έχουν περάσει κάποια χρόνια, και πιθανά η σόου μπιζ, με τους απίθανους ανταγωνισμούς της, να συνέβαλλε στην όψη τέρατος που έχει.Είχα την τύχη, να δω κάποια από αυτά τα λαμπερά πρόσωπα στην κανονική τους μορφή.
@agapios Ναι η Βανδή είναι και παχουλή (ξανά) και έχει χάλια επιδερμίδα.
Κι εμένα. Εδώ δεν θα διαφωνήσω πουθενά. Ένοιωσα να την λυπάμαι....Σκέτη αποκαθήλωση φίλοι μου, σε μια περίπτωση (τη γνωστή αντίπαλο του εναύσματός μας) αυτό που είδα με τρόμαξε.
Κι εδώ συμφωνώ 100%. Κι αν μιλάμε για φώτοσοπ, εντάξει, είναι ανώδυνο, αλλά αν αν μιλάμε για φυσικές επεμβάσεις, ε, τότε η παρακολούθηση του Nip Tuck είναι must για να ανατριχιάσει κάθε "κανονικός" άνθρωπος. Φρίκη!Η "τεχνητή βελτίωση" είναι αυτή που δημιουργεί ανύπαρκτα πρότυπα και εκ των πραγμάτων καταδικασμένες σε αποτυχία προσπάθειες "μίμησης"...
Δωσε τον ορισμο του αναστηματος.
Δεν κάνεις λάθος, φουσκώνει και ξεφουσκώνει.:crazy_3:
Κι εγώ. Λόγω επαγγέλματος. Τι να πω; Μπορεί να κάνω λάθος.
ετσι λεγεται η κοκαινη πλεον? Φυσικα αυτο ειναι δικο της θεμα οπως και η οποια φωτογραφηση,αυτο που με ενοχλει ειναι οτι η συγκεκριμενη θεωρειται ενα απο τα κορυφαια ονοματα στο χωρο του λαικοποπ τραγουδιου εχωντας κερδισει απειρα χρηματα απο τις κορωνες της και τις ερμηνειες των κλεμμενων συνθεσεων του μεγαλου Φοιβου.ΚΑΙ τα κάθε λογής "υποστηρικτικά"