...και αρχισε να γδυνεται.Κοιταζοντας το tatοo του Παναθηναικου η καρδια της αρχισε να χτυπαει δυνατα.Μηπως αυτος ηταν ο ανδρας που περιμενε σε ολη της τη ζωη ? Αυτος θα γινοταν ο πατερας των παιδιων της ? Ξαφνικα η λαγνα της ματια γεμιζει εκπληξη ...απογοητευση ,οργη ...
.....καθως τον βλεπει με το πρασινο στριγκακι του στα 4
Μια βρωμικη αποπνικτικη ατμοσφαιρα ενιωθε να την πνιγει...
...την έκρηξη οργής του άντρα. Μωρή, της είπε δε φτάνει που το παίζεις οπαδός, ενώ είσαι γαυρίνα, της ένδοξης ομάδας μου, με κλάνεις κι όλας! Τώρα θα σε φυστικώσω να μάθεις! Και την έβγαλε έξω. 30 πόντοι μήκος και 8 πλάτος. Αυτή άλλαξε χρώμα. Όχι, φώναξε, το ξέρω πως έκανα λάθος, να είσαι γλυκός μαζί μου πράσινε θεέ, όπως πάντα και να μου μάθεις πως το κάνουν Ευρωπαικά...
...Και τότε χτύπησε πάλι το κουδούνι, άνοιξε την πόρτα και ξανάζησε το όνειρο αληθινά αυτή τη φορά. Ναι! κάντο μου όπως δε μου το'χει κάνει κανένας μικροτσούτσουνος ολυμπιακός, φώναζε και ξαναφώναζε...
..αυτο ηταν το παιχνιδι που επρεπε να παιξει.Αυτο τον ρολο επρεπε να υποδυθει ,αυτη ηταν η δουλεια της.. ..αλλη μια ασημαντη φαντασιωση ενος στερημενου πελατη σκεφτηκε κυνικα ... και η ματια της στραφηκε στο παραθυρο αγνοωντας για λιγο αυτο το μιζερο θεαμα που επρεπε να υποστει..
.... όμως αυτο που αντικρυσε την εκανε να νιωσει μια τεραστια χαρα γιατι γνωρισε την βεσπα και τον οδηγο της που μολις ειχε παρκαρει στο μικρο στενακι και μια αγγαλιαση την αγκαλιασε καθως καταλαβε οτι θα γλυτωνε ολο αυτο το μαρτυριο αφου ειχε ερθει την καταλληλη στιγμη ο σωτηρας της !!!
o Regunus. Τον ειχε γνωρισει σε ενα καφε , ειχαν καθισει μονο για λιγο αλλα ειχε ακουσει με ..ορθανοιχτα αυτια ολο το πονο της ...
Διωχνοντας επιτελους τον αξιολυπητο πελατη της , η ματια της καρφωθηκε σε αυτον.Ενας ανθρωπος μηστηριο...τι να ηθελε αραγε ?