Σακίλ που έψαχνε απεγνωσμενα ενα club που του ειπαν οτι λεγόταν "Parthenonas".
Ηλπιζε οτι εκεί τα μπασα δεν θα ηταν πολυ πριμα οταν θα ακουγοταν το "απαπαπαπαπα" σε εκτελεση Παβαρότι,σιγουρα ομως θα χρειαζοταν την βοηθεια του Κογια στην αναζητηση του.Ετσι λοιπον σηκωσε το τηλεφωνο και σχηματισε τον αριθμο 090-SemiGod
...αλλά προφανώς τον σχημάτισε λάθος, γιατί αντί για ημίθεο πέτυχε το μέντιουμ κυρία Χρυσάνθη, που για να μην πάει τζάμπα το τηλεφώνημα του έκανε δώρο μια μαντεψιά που τον άφησε έκπληκτο...
...όπου νάναι, αρκεί να ξεφύγει από το Ηθών... Ταξί δεν φαινόταν, κι έτσι κείνη προχωρούσε, και στο δρόμο ξεφλούδιζε τις μπανάνες κι έριχνε πίσω της τις μπανανόφλουδες με περίσσια χάρη.
"Πρέπει να βρω μια μαϊμού", σκέφτηκε λαχανιασμένη, "είναι κρίμα τόσες μπανάνες"...
...όταν ο ταξιτζής γυρνάει προς το μέρος της, την περιμένει μια έκπληξη... δεν περίμενε ότι θα τον ξαναδεί ποτέ, πόσο μάλλον σε τέτοιες συνθήκες... όχι, όχι εκείνος ταρίφας, δεν μπορεί... ένοιωσε ένα σφίξιμο στον...
..φαβα και ρεβυθοκεφτεδες.
Τρεχοντας ο μαυρος να γλυτωσει ,εφαγε μια τουμπα!
Παλι χ ρε γμτ ,σκεφτηκε.
Αφου επρεπε να παρω 5 πεναλτυ.
Αυτος ο πατερας (μας )ακομα θαλασσοδερνεται?
Τοτε θυμηθηκε τα παλια καλα χρονια του καθεστωτος καθως το μυαλο
του ταξιδεψε νοσταλγικα στην ΑΝ.Γερμανια.
Εκει στην οργανωση της Σταζι υπηρχε ενας προδοτης ονοματι Ροκος
πουαργοτερα εγινε...
...και που αργότερα έγινε γνωστός με τα ονοματα θείος, πέτσινος, άξιος, κατσαρολάς, Αιγάλεω-Ολυμπιακός, παράγκας, κάθε Μάη χύτρα και διάφορα άλλα παρατσούκλια που τα λένε στην ΕΥΠ και γελάνε...
"Καλά είμαι τρελή?!" αναρωτήθηκε η Μαριώ. "Εγώ σκέφτομαι ομάδες και τρίχες κατσαρές και δε βλέπω τις χειροπέδες με τη ροζ γουνίτσα που μου φόρεσε ο ταξιτζής?!! Μάλλον δεν πάω καλά!" ... και επανήλθε στην πραγματικότητα.
Μαριώ: "Αχχχ καλέ! Τι ωραίες χειροπέδες είναι αυτές?! Το ροζ είναι το χρώμα μου!!"
Ταξιτζής: "Και το δικό μου βρε Μαριώ!!!" συμπλήρωσε ναζιάρικα ο ταξιτζής.
Ταξιτζής: "Τι κάνεις βρε φιλενάδα? Καιρό έχω να σε δω. "
Μαριώ: "Που να στα λέω!" αναστέναξε η Μαριώ και αρχίσε να του λέει......