Θα μας πεις μια ιστορία??

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??

Και ο παραπονιαρης Αμερικανος τι θα πει υστερα ?

Πλακα πλακα, ειναι πολυ δυνατο αυτι, θα ηταν καλη μια δοκιμη εκει.....!!!
Μηχανες ειναι αγορινα.....μην τρελλαθουμε κιολας....καποτε ναι.....τωρα τα βλεπουμε και καπως αλλοιως τα πραγματα.....ασε που με τα ρεστα θα παρω και τον JVC 35 το προβολι!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

και ειλικρινα Κωστα....για να επιμενω τοσο πολυ παει να πει οτι η συνταγη απο σποντα βγηκε πολυ καλη.....οσο και αν προσπαθησα να μην το πιστεψω στην αρχη......με την δευτερη βιζιτα μετα απο δυο μερες στο τσαρδι μου τα Νκορια με επεισαν και αυτο που εγω ακουσα δεν θελω να μην το εχω στο σπιτι μου!!!!![/QUOTE]

Reaction score
1.685

και ειλικρινα Κωστα....για να επιμενω τοσο πολυ παει να πει οτι η συνταγη απο σποντα βγηκε πολυ καλη.....οσο και αν προσπαθησα να μην το πιστεψω στην αρχη......με την δευτερη βιζιτα μετα απο δυο μερες στο τσαρδι μου τα Νκορια με επεισαν και αυτο που εγω ακουσα δεν θελω να μην το εχω στο σπιτι μου!!!!!
Μα για αυτο σου ειπα οτι το σκεφτομαι και γω να τους εχω.
Βεβαια ο Steve δεν προκειτε να παει πουθενα...... εχει απιστευτη και μουσικη και αλλου ειδους αξια, ξερεις εσυ ....

Μηπως βρε φιλε πρεπει να ωριμασει λιγο αυτη η τεχνολογια ?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Βγάλε το echo ρε χαμένε...
Μόνος τα λες
μετά ρωτάς τον εαυτό σου
και του απαντάς 2 φορές.
Θα πω του Μπρούνου να μην σε δόκει τέτχια

Reaction score
8.905

Ρε Βλάση τι έχεις πάρει (θέλω τις ίδιες ουσίες και εγώ)... στον εαυτό σου απαντάς.... βρε το λαπτοπ δεν είναι καθρέπτης... :rolleyes: :tongue:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.736

Μηχανες ειναι αγορινα.....μην τρελλαθουμε κιολας....καποτε ναι.....τωρα τα βλεπουμε και καπως αλλοιως τα πραγματα.....ασε που με τα ρεστα θα παρω και τον JVC 35 το προβολι!!!!
...μη σου πω οτι με τα ρεστα παιρνεις και εναν modright ετσι για να σου χαιδευει η λαμπα τ' α.....μυγδαλωτα σου ματια..:drinks:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

πως κανετε ετσι βρε λουγκρες.......εκαναμεν ενα λαθος......:dance2:

Reaction score
1.815

Να μάθεις να αντέχεις τις ταβανόπροκες αμέεεεεεεε!!!:biggrin:
Άντε ξαναβρές τον τώρα...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Βλάση πέσε για ύπνο....:sleep:
σε πήραν στο ψιλό τα παιδαρέλια:O_o:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Μα για αυτο σου ειπα οτι το σκεφτομαι και γω να τους εχω.
Βεβαια ο Steve δεν προκειτε να παει πουθενα...... εχει απιστευτη και μουσικη και αλλου ειδους αξια, ξερεις εσυ ....

Μηπως βρε φιλε πρεπει να ωριμασει λιγο αυτη η τεχνολογια ?
Κωτσο...σε σχεση με ολα τα αλλα τα ψηφιακα που εχω ακουσει πιστευω οτι η συγκεκριμενη ωριμασε σημαντικα.....γνωμη μου παντα !!τουλαχιστον απο αυτο που ακουσα δυο φορες!!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.736

Να μάθεις να αντέχεις τις ταβανόπροκες αμέεεεεεεε!!!:biggrin:
Άντε ξαναβρές τον τώρα...
Καμια διαθεση για ταβανοπροκα, στο φιλαρακι μου ποτε. Απλα μου ρθε μια φλασια, πως θα ταν η χροια της μεσαιας του mod με τους πυροβολισμους του ncore χαμηλα. Ε ρε γλεντια.

Reaction score
1.685

Κωτσο...σε σχεση με ολα τα αλλα τα ψηφιακα που εχω ακουσει πιστευω οτι η συγκεκριμενη ωριμασε σημαντικα.....γνωμη μου παντα !!τουλαχιστον απο αυτο που ακουσα δυο φορες!!!
Θα ωριμασει κι αλλο ομως, ειναι σιγουρο, οπως και οτι σε λιγο θα ειναι και φτηνοτεροι.

Εχω παντως την εντυπωση οτι χρειαζονται και το δικο σου και το δικο μου το ηχειο μεγαλυτερη ισχυ, η αν θες ρευμα.

Τον ncore τον κοβει στα 24 Α, ο Steve εχει συνεχη παροχη 100 Α και κορυφης 200..... με DF 2.300, δεν ειναι το ιδιο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.133
Members
38.289
Νεότερο μέλος
Wintersun