VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.059
Ωραιος οπως παντα !!!!!!
Λοιπόν άκου να δεις πως έχει το ..."παιχνίδι"!Να γίνω λίγο γκρινιάρης.......
Είναι λάθος να συνδέεις 2 προ ελπίζοντας να πάρεις από τον καθένα τους ,μόνο τα καλά.Υπάρχουν και τα κακά .Και αχταρμάς επίσης
Είναι δυνατόν κατά την διάρκεια του φρεσκαρίσματος να απομονώσεις και να χρησιμοποιήσεις μόνο την phono διάταξη ;
Ίσως να είναι μια ρεαλιστική προσέγγιση
Aφού ρε σύ ξέρεις!ΥΓ. Ωραίος προ βρε Σταμάτη... που τον βρήκες δεν μας είπες... δεν πιστεύω σε κάνα κάδο...
Και συ εγινες κρυφη?ακριβως !!!!!!
Μετά από τα «σοφά» λόγια του ΜΗ και αφού έγιναν κάποιες αλλαγές, το σύστημα από συσκευές είχε φτάσει στο τέλος του. Ένα «τέλος» που για μένα ικανοποιούσε αυτά που αναζητούσα, όπως είχα αναφέρει:Έρχεται μια μέρα λοιπόν ο Βασιλάκης (VasilisM, ο γνωστός αναβαθμιστής χρυσαυτιάς και φιλαράκι μου) και μου λέει:
«Κάτι πρέπει να αλλάξεις γιατί όταν γκαζώνεις είσαι σκληρός!»
«Εεεε και τι? Κακό είναι αυτό? Το σύστημα είναι “αντρικό”, δενείναι μελό..»
«Δε σου είπα να το κάνεις μελό.. απλά να ξεφύγει η ανισσόροπη αντρίλα του και να έρθει στα σωστά του!»
Μπίρι μπίρι, το έκανα το βήμα…
Κακές παρέες βλέπετε, αλλά και συνάμα ωραίες με την ίδια κοινή τρέλα!:116:
Να λοιπόν που μια παραδοσιακή consumer εταιρία ήχου, δεν ασχολείται μόνο με τις σημερινές «μόδες», αλλά φροντίζει και όλους εμάς που αναζητούμε τον καλό ισορροπημένο ήχο!
Ασφαλώς καταλάβατε όλοι οι φίλοι αναγνώστες, περί ου ο λόγος:
…Δηλαδή ένα σύστημα που να μπορεί να αναπαράγει με ευκολία, χωρίς υπερβολές και εξάρσεις, να μπορεί να οδηγήσει με πολλά ρεύματα οποιοδήποτε είδος ηχείου σε οικιακούς ρυθμούς χρήσης και να καλύψει την ψηφιακή αναπαραγωγή, καθώς και την αναλογική, σε επίπεδα κοντά στο Hi-End.
Συμπληρωματικά θα έπρεπε να πάρω τα μέγιστα που μπορούν ναδώσουν οι συσκευές αναπαραγωγής μου, έχοντας την ασφάλεια μιας μεγάλης εταιρίας, χωρίς να καταστρέψω χρηματικά τον προϋπολογισμό «του κράτους»!
Επιπλέον των παραπάνω επιλογών, θα έπρεπε να μην αλλάξει η οπτική οφθαλμοπορνεία μου, καθώς δεν αρέσκομαι να βλέπω κουτιά μεταλλικά που αδιαφορούν για το feeling και τα «θέλω μου».
Μπα, τιπτα !!!εχει μπασα????????