Θα μας πεις μια ιστορία??

Reaction score
1.815
Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??

Να γίνω λίγο γκρινιάρης.......:O_o:
Είναι λάθος να συνδέεις 2 προ ελπίζοντας να πάρεις από τον καθένα τους ,μόνο τα καλά.Υπάρχουν και τα κακά .Και αχταρμάς επίσης
Είναι δυνατόν κατά την διάρκεια του φρεσκαρίσματος να απομονώσεις και να χρησιμοποιήσεις μόνο την phono διάταξη ;
Ίσως να είναι μια ρεαλιστική προσέγγιση
Λοιπόν άκου να δεις πως έχει το ..."παιχνίδι"!:biggrin:

Κατ' αρχήν ο βασικός προ της Onkyo ο P-3000, διαθέτει είσοδο pass through.
Επίσεις διαθέτει και άλλες συμπληρωματικές αναλογικές εισόδους, εκτός από τις ψηφιακές και την ασύγχρονη USB.

Έχω συνδέσει απλά ...τα πάντα!
Δηλαδή, από τον AUREX φεύγει σήμα από τις εξόδους REC και πάει σε μια είσοδο LINE του Onkyo.
Eπίσεις φεύγει σήμα από τα pre-out του AUREX και πάει στην είσοδο pass-through του Onkyo.

Έχω τη δυνατότητα με αυτόν τον τρόπο να κάνω άμεση σύγκριση των δυο προενισχυτών, αλλά και πως λειτουργεί το στάδιο του phono με τον ένα ή τον άλλο προενισχυτή, σαν καθαρό phono.

Επειδή δεν έχω ακόμα ακούσει προσεκτικά τι "παίζει" μεταξύ τους, δεν μπορώ ακόμα να βγάλω συμπέρασμα.
Χθες για παράδειγμα άκουσα διαφορετικά απ' ότι σήμερα. Οι χθεσυνές εντάσεις ήταν μικρότερες από τις σημερινές και φάνηκαν διαφορετικά πράγματα.
Θέλω να ζήσω λίγο με το μηχάνημα για να μπορέσω να πω τι γίνεται ανάμεσά τους αλλά και σαν phono, καθώς σύγκριση με το phono του P-303 δεν έχω κάνει ακόμα...:smile:

Έχουμε δρόμο ακόμα με τα παιχνίδια!:tongue:

Reaction score
1.815

ΥΓ. Ωραίος προ βρε Σταμάτη... που τον βρήκες δεν μας είπες... δεν πιστεύω σε κάνα κάδο...:laugh:
Aφού ρε σύ ξέρεις!
Έχω τσιράκι στην Ιαπωνία και μου τον βρήκε στα ...μουλωχτά!:roflmao:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
ησυχια εχει εδω μεσα, δεν θα επρεπε κανονικα ................

Reaction score
1.815

Σου λείπουν οι παρουσιάσεις μου έτσι?:biggrin:

Reaction score
1.815

Έρχεται μια μέρα λοιπόν ο Βασιλάκης (VasilisM, ο γνωστός αναβαθμιστής χρυσαυτιάς και φιλαράκι μου) και μου λέει:

«Κάτι πρέπει να αλλάξεις γιατί όταν γκαζώνεις είσαι σκληρός!»
«Εεεε και τι? Κακό είναι αυτό? Το σύστημα είναι “αντρικό”, δενείναι μελό..»
«Δε σου είπα να το κάνεις μελό.. απλά να ξεφύγει η ανισσόροπη αντρίλα του και να έρθει στα σωστά του!»

Μπίρι μπίρι, το έκανα το βήμα…
Κακές παρέες βλέπετε, αλλά και συνάμα ωραίες με την ίδια κοινή τρέλα!:116:

Να λοιπόν που μια παραδοσιακή consumer εταιρία ήχου, δεν ασχολείται μόνο με τις σημερινές «μόδες», αλλά φροντίζει και όλους εμάς που αναζητούμε τον καλό ισορροπημένο ήχο!

Ασφαλώς καταλάβατε όλοι οι φίλοι αναγνώστες, περί ου ο λόγος:

Μετά από τα «σοφά» λόγια του ΜΗ και αφού έγιναν κάποιες αλλαγές, το σύστημα από συσκευές είχε φτάσει στο τέλος του. Ένα «τέλος» που για μένα ικανοποιούσε αυτά που αναζητούσα, όπως είχα αναφέρει:

…Δηλαδή ένα σύστημα που να μπορεί να αναπαράγει με ευκολία, χωρίς υπερβολές και εξάρσεις, να μπορεί να οδηγήσει με πολλά ρεύματα οποιοδήποτε είδος ηχείου σε οικιακούς ρυθμούς χρήσης και να καλύψει την ψηφιακή αναπαραγωγή, καθώς και την αναλογική, σε επίπεδα κοντά στο Hi-End.

Συμπληρωματικά θα έπρεπε να πάρω τα μέγιστα που μπορούν ναδώσουν οι συσκευές αναπαραγωγής μου, έχοντας την ασφάλεια μιας μεγάλης εταιρίας, χωρίς να καταστρέψω χρηματικά τον προϋπολογισμό «του κράτους»!

Επιπλέον των παραπάνω επιλογών, θα έπρεπε να μην αλλάξει η οπτική οφθαλμοπορνεία μου, καθώς δεν αρέσκομαι να βλέπω κουτιά μεταλλικά που αδιαφορούν για το feeling και τα «θέλω μου».

Reaction score
1.815

Με οδηγό την ONKYO και τελικό αποδέκτη της ηχητικής αλυσίδας την Audio Spectrum με το Artemis, ξεκίνησε το ταξίδι να διαφαίνεται ότι φθάνει στον τελικό προορισμό του.
Εκείνο όμως που δεν κόλλαγε ήταν ότι ο ήχος δεν ήταν πραγματικά ΜΕΓΑΛΟΣ…:thumbsdown:

Η υποψία ότι μάλλον έφταιγε η «ψυχή» του συστήματος είχε αρχίσει να με τριβελίζει…

Reaction score
1.815

Όμως, έπειτα από πάμπολλα test που διάβασα για το συνδυασμό P-3000R & M-5000, προ και τελικού της ONKYO, που αναφερόντουσαν στην κορυφαία ποιότητα κατασκευής και στον ήχο, όσον αφορά το επίπεδο τιμής τους, έπεσα στο παρακάτω:

"Incredible build quality, a feature set that makes them some of the most flexible components in their class and with a powerful sound, the Onkyo can tackle almost any speaker with any genre of music and never fail to sound in control and truly engrossing.
This is a high-end champion at a real-world price point. "

Hi-Fi Choice - Awards 2011
Best of Hi-End

http://www.hifichoice.co.uk/news/article/awards-2011-high-end/9267

Παράτησα λοιπόν πίσω μου τις αναστολές περί ενισχυτών και έβαλα πλώρη για τον τελικό κρίκο της αλυσίδας…:thumbsup:

Reaction score
1.815

Για όσους δεν ξέρουν είναι το 802 S3 της B&W.
Ένα ηχείο αγαπημένο από πολλούς αλλά και ένα μέσο που μπορεί να σε πάει ταξίδι σε άλλους τόπους… στα μέρη της μουσικής!

Reaction score
1.815

Ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επιτέλους! Ακούω ΜΕΓΑΛΕΣ μουσικές!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

εχει μπασα????????

:roflmao:

Reaction score
1.815

Το βράδυ που ακούω???
Παλαβός είσαι?