Θα μας πεις μια ιστορία??

Reaction score
1.788
Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??

και κλεινω το θεμα περι καλωδιων [ηχειων με το πολυ καλο ποσταρισμα του Ζαπαντη απο το ΑV MENTOR.

οσο μα οσο πιο μικρη ειναι η αντισταση εξοδου ενοσ ενισχυτη τοσο λιγοτερη διαφορα θα ακουσ απο καλωδια ηχειων!!!

στον αντιποδα τωρα, ενας αναιμικος ενισχυτης θα επιρεαζεται , η θα δειχνει ευκολοτερα τα χαραχτηριστικα του. [χωρητικοτητα κ.λπ κ.λ.π]

Reaction score
1.788
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??

ο Λουμπάγκος:frown:

Περιμέναμε να νυχτώσει
γαματα, εγω με σειρα απο ξενυχτια σημερα ημουν στο ειρινης και φιλιας και τραβαγαμε για την ΕΡΤ την κοπη της πιτας των Ηπειρωτων!! τελειωσα 3 το μεσημερι και κοιμωμουν μεχρι της 10 το βραδυ!!!

Reaction score
8.905

Δεν αφήνετε τις Παπά- ορολογίες σας όλοι σας.... η σύσφιξη σχέσεων είναι η ουσία... πότε είναι το επόμενο μίτινγκ?

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Θα μας πεις μια ιστορία??

οσο μα οσο πιο μικρη ειναι η αντισταση εξοδου ενοσ ενισχυτη τοσο λιγοτερη διαφορα θα ακουσ απο καλωδια ηχειων!!!

στον αντιποδα τωρα, ενας αναιμικος ενισχυτης θα επιρεαζεται , η θα δειχνει ευκολοτερα τα χαραχτηριστικα του. [χωρητικοτητα κ.λπ κ.λ.π]
Αυτό είναι πάρα πολύ σωστό.(μιλάω σοβαρά)
Αντε τώρα όμως να το εξηγήσεις...

Reaction score
1.815

Δεν αφήνετε τις Παπά- ορολογίες σας όλοι σας.... η σύσφιξη σχέσεων είναι η ουσία... πότε είναι το επόμενο μίτινγκ?
Πες μας!
Σειρά σου θα είναι ...για να ακούσουμε το νέο σου ενισχυτή!:lolsign:

Reaction score
8.905

και κλεινω το θεμα περι καλωδιων
Για εσένα παλιοπ@παρα δεν υπάρχει δικαιολογία... κανόνισε να είσαι μαζί μας την άλλη φορά.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

οσο μα οσο πιο μικρη ειναι η αντισταση εξοδου ενοσ ενισχυτη τοσο λιγοτερη διαφορα θα ακουσ απο καλωδια ηχειων
Λέγε με Ncore

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Κυριε Μανο μας, στειλτε μου ενα πμ ποτε να περασω να ακουσω τον Ncore .

Reaction score
1.788

Λέγε με Ncore
ΝΑΙ ΑΜΕ!! ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ξερεις πολυ καλα τις αποψεις μου!!! αλλωστε ειμαι αυτος που μιλαει χρονια τωρα οτι οι αναιμικοι [δειχνουν ] το καθε καλωδιο!!!! θυμισου τι ελεγα στον bill οτι τα χιτατσι θα τα δω εγω στους Otl !!

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.187
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ