Θελει η π...να να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει

Reaction score
2.438
Αφου κουβαλησα ενα σκασμο κουτια και μου φυγανε μεση, ποδια,χερια (αυτο το pb16 ειναι πραγματικα ασηκωτο), τραβηξα την πρωτη φωτο ενος εκ των τελευταιων αποκτηματων μου.
Υπηρχε λογος αναβαθμισης σοβαρος; Οχι
Εχω φροντισμενο χωρο; Οχι
Εχω immersive για να συμπληρωσω κατι; Οχι
Εχει τις καλυτερες μετρησεις; Οχι
Μπορουσα να κανω καλυτερη αλλαγη; Ναι
Χαλιεμαι; Οχι
Εχω φρικαρει απο τη χαρα μου; Ναι

Ιδου το νεο μου αποκτημα και το πιο δυνατο.
Τελος για εμενα. Παραπανω δεν προκειται να παω. Παρακατω ισως.

Μεγεια μου. :)

Ξεκιναω το unboxing μου.

1000014041.jpg

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.448
@bonepeeler Φίλε, χαίρομαι με τη χαρά σου (αλήθεια!), αλλά τι ακριβώς αγόρασες; Είχες ηχεία και πήρες κι άλλα; Δεν είχες και πήρες καινούρια; Δεν κατάλαβα.

Reaction score
2.438
Ευχαριστω κυριοι.
Καλη αναβαθμιση φαινεται μεχρι τωρα.
Πρωτο παιγμενο κομματι ηταν mad clip. Μου πηρε το χειριστηριο η γυναικα...

Δεν ξερω τι να πω.
Μπορει να ειναι και placebo αλλα εχω καταενθουσιαστει με τον ηχο. Δεν ειχα χρονο να κατσω να ακουσω αλλα αυτο που ακουσα, δεν το περιμενα. Μπορει να ειναι και ιδεα μου αλλα μου φαινεται πως για καποιο λογο, δεν αντιδραει ο χαλια χωρος τοσο οσο με τα one. Ο ηχος σα να εχει περισσοτερο ογκο. Οι μεσεες και οι ψηλες ειναι ας πουμε πιο in your face. Οι χαμηλες απο την αλλη λογω των μεγαλυτερων γουφερ εχουν βαρβατιλα. Τον χωρο τον γεμιζουν για πλακα.
Τη βλεπω πετυχημενη την αλλαγη.
Αν βρω πολλα πολλα κουραγια, ισως κανω και μια δοκιμη τα one.R.
Η αλλαγη δεν εγινε επειδη δε με ικανοποιουσαν τα one, καθε αλλο, αλλα μου την εδωσε και το εκανα.
Ειμαι καραβαμμενος goldenear και το ξερω. Βεβαια με το νεο δρομο και τιμολογηση της εταιρειας δε συμφωνω.
Οι τιμες των Τ66 ειναι αρκετα υψηλες θεωρω για απλα μια καλυτερη βαφη. Μπορει να ειμαι και λαθος.

Μου μενει να ενσωματωσω το ενα pb16 και να βαλω το room perfect να κανει δουλιτσα. Προσπαθω να πεισω τη συζυγο να βγει το αμαξακι της μικρης (χαλασε αλλωστε) και να μπει και δευτερο.

Λογω της υψηλοτερης ευαισθησιας των reference, το σκατο tdai 1120 τα οδηγει χαλαρωτατα.

@bonepeeler Φίλε, χαίρομαι με τη χαρά σου (αλήθεια!), αλλά τι ακριβώς αγόρασες; Είχες ηχεία και πήρες κι άλλα; Δεν είχες και πήρες καινούρια; Δεν κατάλαβα.
Ειχα triton one και τωρα εχω triton reference, one.R,one και supercenter reference.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
83.923
Ειχα triton one και τωρα εχω triton reference, one.R,one και supercenter reference.
Ολα δηλαδή :roflmao:
Λογω της υψηλοτερης ευαισθησιας των reference, το σκατο tdai 1120 τα οδηγει χαλαρωτατα
Μα έχει πάνω από 1000watt ενσωματωμένα έως και την τρίτη οκτάβα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.419
Members
38.183
Νεότερο μέλος
tzimarou