ΙΜΑΧ στην Αθήνα!

Reaction score
5.559
Οι ερωτήσεις που έκανα είναι κάτι σαν γκάλοπ
Δεν είναι τυχαίες
Τέλος πάντων εάν θέλει όποιος θέλει που έχει πάει απαντάει

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.732
Σου λείπει. Φως ;
Από τον προβολέα εννοώ
Από τα σαμπ ;
κατεβαίνουν αρκετά χαμηλά και στακατα ;
Ο laser ΙΜΑΧ προβολέας ζωγραφίζει. Μακράν η καλύτερη εικόνα που έχω δει σε κινηματογράφο! Απλά τέλεια.-

Ακόμα κι ο ήχος, που στην Sphera έδινε ρέστα, ήταν εξίσου καλός. Όσο για τα μπάσα, στακάτα ναι, αλλά όχι αρκετά χαμηλά. Πιθανόν να φταίει ότι ήμουν στην πρώτη σειρά του "επάνω" διαζώματος (Q17).

Σαν συνολική εμπειρία, μοναδική. Ναι, επιτέλους η Αθήνα έχει μια αίθουσα που πραγματικά της αξίζει.

Reaction score
326
Ο laser ΙΜΑΧ προβολέας ζωγραφίζει. Μακράν η καλύτερη εικόνα που έχω δει σε κινηματογράφο! Απλά τέλεια.-

Ακόμα κι ο ήχος, που στην Sphera έδινε ρέστα, ήταν εξίσου καλός. Όσο για τα μπάσα, στακάτα ναι, αλλά όχι αρκετά χαμηλά. Πιθανόν να φταίει ότι ήμουν στην πρώτη σειρά του "επάνω" διαζώματος (Q17).

Σαν συνολική εμπειρία, μοναδική. Ναι, επιτέλους η Αθήνα έχει μια αίθουσα που πραγματικά της αξίζει.
γραψε δυο λογια και για την ταινια.

Reaction score
798
Είδα σήμερα το F1.

Ότι και να γράψω, λίγο θα είναι.
Η ταινία εξαιρετική για το συγκεκριμένο είδος, με χορταστικά πλάνα που τα απογειώνει η IMAX. Πολύ καλός ρυθμός (δεν κουράζει) και εξαιρετικό καστ.

Η αίθουσα μια ομορφιά. Επιτέλους καλά μαύρα σε σινεμά, σε συνδιασμό με χορταστική οθόνη και πολύ καλά ρυθμισμένο ήχο.

Σε IMAX θα βγουν πολλές ταινίες, αλλά η F1 επειδή έχει πολλά πλάνα μέσα από το cockpit, εκμεταλλεύεται την IMAX στον μέγιστο βαθμό.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.732
Πόσο κρίμα που δεν ήταν έτοιμη η αίθουσα νωρίτερα...

Μετά το χθεσινό, είμαι βέβαιος ότι το τελευταίο Mission Impossible θα ήταν μοναδικό σε ΙΜΑΧ.

Reaction score
798

Μετά το χθεσινό, είμαι βέβαιος ότι το τελευταίο Mission Impossible θα ήταν μοναδικό σε ΙΜΑΧ.
Ειχε παιξει στην IMAX και αυτο.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.554

Το είχαν.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.732

Reaction score
798
Τα λένε νωρίτερα αυτά... :(
Εκαναν βλακεία οι ίδιοι στα Village.

Αρχικαν ειχαν ανακοινώσει ημερομηνια εναρξης την χθεσινη (με το F1) και μεταγενέστερα ανακοινωσαν πως ηταν διαθεσιμη νωριτερα (18 Ιουνίου).
Ξεκινησαν με MI και Lilo & Stitch

Reaction score
5.559

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.610
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds