ΙΜΑΧ στην Αθήνα!

Reaction score
239
εγω ειδα mission impossible,
3 σειρες κατω απο το μεσααιο οριζοντιο διαζωμα
ηχος πολυ καλος αν και τον ειχαν μαλλον πιο δυνατα απο το νορμαλ(σαν των διαφημισεων π παιζουν συνηθως 10db πανω ποσο παιζουν...δε ριξανε την ενταση; αλλα οκ πιθανοτητα να ηταν η εντυπωση μου)
μπασα ηταν αρκετα καλα! προφανως δε κατεβαιναν χαμηλα κανα 30Ηζ αλλα με μεγαλη ενταση οποτε ηταν αξιοπρεπεστατα

εικονα τα φωτεινα πλανα ηταν ωραια και φωτεινα οπως και τα χρωματα αλλα παντα οκ ημουν με αυτα
το θεμα μου παντα ηταν τα σκοτεινα που πια ειναι αξιοπρεπεστατα!!!!(imax london ηταν σαφως καλυτερα)
ιμαξ δεν εκανε διαφορά ιδιεταιρη ηταν σα να εβλεπα 1.9:1 με 2:35:1 ουτε 10% πανω και κατω εξτρα εικονα σε διαφορες σκηνες δε μου εκανε εντυπωση ιδιεταιρη
πανω δεξια κ αριστερα θα μπορουσαν να ειχαν τεμτωσει το πανι καλυτερα (το αφησανε μαλλον λιγο πιο τεντωμενο κεντρικα απο οτι ηταν στο timelapse video που ειχαν δημοσιευσει...)

το θεμα μου ηταν παντα τα σκοτεινα πλανα που ηταν και γκρι και χανοντουσαν και σημαντικα πραματα αναλογα την ταινια... τωρα αυτο εχει λυθει

Last edited:

Reaction score
584
Ωραία φυσική εικόνα, ο ήχος μου φάνηκε κάπως δυνατά που μπορεί και να κουράζει, η ταινία σούπερ, και με μια ρύθμιση στη σύγκλιση των χρωμάτων θα γίνει καλύτερη. Μου φάνηκε ότι φεύγει το κόκκινο φαίνεται στα γράμματα πού είναι άσπρα. Η είναι ιδέα μου;

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.680
Μου φάνηκε ότι φεύγει το κόκκινο φαίνεται στα γράμματα πού είναι άσπρα. Η είναι ιδέα μου;
Δεν ξέρω δεν ασχολούμαι με τέτοιες λεπτομέρειες. Η αίθουσα είναι super και 100.000 φορές καλύτερη από ότι έχω σπίτι οπότε με μια καλή ταινία εγώ φεύγω χαρούμενος από εκεί. Για αυτό πήγα άλλωστε. Να περάσω ωραία. :)

Όλα τα υπόλοιπα τα τεχνικά τα έχω αφήσει πίσω. Βαρέθηκα τόσα χρόνια. :drinks:

Reaction score
5.596
Ωραία φυσική εικόνα, ο ήχος μου φάνηκε κάπως δυνατά που μπορεί και να κουράζει, η ταινία σούπερ, και με μια ρύθμιση στη σύγκλιση των χρωμάτων θα γίνει καλύτερη. Μου φάνηκε ότι φεύγει το κόκκινο φαίνεται στα γράμματα πού είναι άσπρα. Η είναι ιδέα μου;
Μάλλον dlp προβολέας

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.018
Κι εγώ δεν ασχολούμαι με το αν "φεύγει" το κόκκινο, ούτε με ενόχλησε κάτι άλλο τεχνικό, αλλά αυτές τις ζάρες ρε γαμώτο δεν μπορούν να τις φτιάξουν;

Reaction score
162
Μάλλον dlp προβολέας
Στις κινηματογραφικές αίθουσες εφαρμόζεται αποκλειστικά η τεχνολογία DLP με τριπλό DMD panel 1,38 inch και native resolution 4096 x 2160 pixels.

Reaction score
424
Μου φάνηκε ότι φεύγει το κόκκινο φαίνεται στα γράμματα πού είναι άσπρα. Η είναι ιδέα μου;
Δεν σου φάνηκε. Υπήρχε πρόβλημα με την σύγκλιση.
Πάλι καλά που μόνο στους υπότιτλους το παρατηρούσες.
Εμένα με χάλασε η "θολή" εικόνα.
Το 4Κ είναι λίγο για τόσες ίντσες.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.725
Members
38.483