Snow Whitty
SRS
- Reaction score
- 17.811
Η Μοulan και η Pocahontas????"happy_1" "happy_1" "happy_1"
Συγνωμη που γελαω....
Συγνωμη που γελαω....
Οι ασχολούμενοι με το AV συχνά έχουν Asian fever από τις Γιαπωνεζούλες που ποζάρουν με νόημα μπροστά από τηλεοράσεις, βιντεοκάμερες κλπ. "happy_1"Η Μοulan και η Pocahontas????"happy_1" "happy_1" "happy_1"
Συγνωμη που γελαω....
χαχαχα να το δεις οσο ειναι νωρις!:happy_5:Εκεινη η Uma Thurman δεν μου αρεσει με τιποτα ... Νομιζω οτι εχει πολυ ασχημη μυτη και με απωθει αρκετα αυτο το χαρακτηριστικο οταν δεν ειναι ωραιο. Το πρωτο στοιχειο που προσεχω στο προσωπο.
Εμενα , θεωρητικα τουλαχιστον και περισσοτερο στις ταινιες γιατι στην πραγματικη ζωη ειναι πολυ απιθανο να υπαρχει , μ`αρεσει οταν η γυναικα εχει σωματικες δυναμεις περισσοτερες απο τον αντρα. Πχ. βρυκολακινα, Charlie`s Angels, Supergirl, μυστικος πρακτορας, warrior princess κλπ.
Σας αρεσουν και σας ρε παιδια αυτες ή εχω εγω κανενα υποβοσκων προβλημα??
Σωστός ο παίχτης. :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:Οι ιδανικές γυναίκες είναι αυτές που σου φέρνουν τις παντόφλες , σου μαγειρεύουν και σου δίνουν χαρτζιλίκη να πας να αγοράσεις τον προβολέα που βγήκε εχθές για να αντικαταστήσεις τον προβολέα που αγόρασες προχθές και να σε αφήνει να διαβάζεις με τις ώρες για τον προβολέα του σήμερα !
Υπάρχουν κάτι φυλές Πυγμαίων με τις προδιαγραφές σου... Ίσως μια εξαιρετική ιδέα για τις επόμενές σου διακοπές. Αρκεί να μην το παρακάνεις με τη μπίρα ;-), για να μπορείς να ξεχωρίσεις άντρες από γυναίκες...Ιδανική γυναίκα:
Ύψος 1 m περίπου, με μεγάλα αυτιά και πλακέ κεφάλι.
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε