Ιδιοκατασκευη ενεργου υπογουφερ

Reaction score
512
Απάντηση: Ιδιοκατασκευη ενεργου υπογουφερ

λογο κρισης και οικογενιακων αναγκων το σχεδιο αναβαλεται επ αοριστον.
καλημερα! Δευτερα το παω στον ειδικο γιατι δεν δουλεψε σε εμενα. Εκανα καλη δουλεια και εκανα ολο το μονταρισμα
το θελο για το υπνοδωματιο ετσι ωστε απο 3.0 να το παω 3.1. Ανυπμωνω να το ακουσω. Θα σας πω νεα και εντυπωσεις:hi:

Reaction score
512

μικρο το δωματιο μικρο το σαμπ ετσι παει. 80 βαττ ειναι η χρυση τομη τα παραπανω ποτε δεν θα ειναι χρειαστικα
Η εμπειρια μου μου εχει δειξει οτι μεσω ορο τα σαμπ σπιτιου δεν ειναι δυνατων να δουλευουνε πανω απο 200. μετα ειναι τρελλα και υπερβολη:stinker:

Reaction score
512

καλημερα! Δευτερα το παω στον ειδικο γιατι δεν δουλεψε σε εμενα. Εκανα καλη δουλεια και εκανα ολο το μονταρισμα
το θελο για το υπνοδωματιο ετσι ωστε απο 3.0 να το παω 3.1. Ανυπμωνω να το ακουσω. Θα σας πω νεα και εντυπωσεις:hi:
Καλημερα και παλι. Μολις επισκευτικα τον ηλεκτρονικο πριν απο λιγο. Διαπιστωσαμε οτι χρησιμοποιησα το κιτριινο για ουδετερο και οχι το μαυρο . Αυτο σημαινει κατι . προσμονω να ειναι μονο αυτο το προβλημα για να καταφερω να το χαρω. Αν καηκε η πλακετα εχω αλλη.

Reaction score
512
Ξαφνικα θυμηθηκα οτι υπαρχει κατι στο υπογειο. Κατι που εχει μια γευση απο τα παλια χρονολογειται περι τα 19 χρονια.... Τοτε το '94 επαιζαν 2 x 15 '' σε καμπινα 2000 λιτρα και η αποκριση ξεκινουσε απο τα 12hz.....βεβαια ως εφηβος δεν ειχα φραγκα πολλα ετσι κατευθηνθηκα προς τα TELE που κυκλοφορουν ακομα και σημερα. Μετα μου μπηκε η ιδεα (δεν ξερω γιατι) να το κοψω την καμπινα στην μεση κατι και που εκανα. Η φωτο δειχνει το μισο απο το αρχικο μεγεθος. Λιγο η τρελα με τα υλικα του παραπανω και ετσι τωρα εχω κουτα μετασχηματιστες , τελικο και μου λειπει το φιλτρο και το Woofer. Βρηκα κατι φθηνο αλλα αξιοπιστο στην παρακατω φωτο. Θα πεσει μπογια μαυρη σε ολο να δειξει και με το βρω τα πρωτα φραγκα : δουλιτσα .
Το κουτι εχει νευρωσεις για την αποφυγη ταλαντωσεων , ειδικα στην μεγαλυτερη μορφη , επισης ειναι εφοδιασμενο με υαλοβαμβακα εσωτερικα.
2013-12-20 15.43.39.jpg d3182.jpg 2013-12-21 07.08.24.jpg 2013-12-20 15.43.54.jpg 2013-12-20 15.44.25.jpg

Reaction score
512
Μολις τσιμπησα το φιλτρο. Το γουφερ μενει να αγορασω. Τα υπολοιπα τα εχω. Απλα λογο μονοπωλιου το φιλτρο θα με καθυστερησει , θελει 1 μηνα σορυ υπομονη.:errwhat:

Reaction score
512
Παρακατω οι εν λογο νευρωσεις για αποφυγη παλινδρωμησεων. Το χρωμα οπως προειπα, και λιγες μερες εμειναν για την ακροαση....patience.:imtheking:

sorry αφεντικο για τα δυο μηνυματα δεν μπορω να κανω επεξαργασια

Attachments

Last edited by a moderator:

Reaction score
512
Προσεξτε τις δυο (υποδοχες-θυριδες) bass reflex που θα μου επιτρεψουν να κατεβω στους 30 κυκλους. Οπως βλεπετε η αριστερη ειναι σφραγισμενη. Θα παιξει με την μια port και κατοπιν με δυο. Οπου ταιριαξει. Εδω στην συγκεκριμενη εφαρμογη το μηκος του σωληνα ειναι το ιδιο παχος του MDF (19mm).

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
εχεις δωσει ρεστα...με τα κυτια σου ,....οι μοναδες ειναι στην λιγκα σου.
Δωσε ινφο στο λαο σου............

Reaction score
512
Ε να σημερα το πρωι το εβαψα... πριν δυο ωρες. Με βοηθεια. Εχω LOCKαρει το μεγαφωνο. Απλα αγαπητοι μου φιλοι η εφαρμογη θα γινει σε 30 μερες. Ετσι θα καταληξω σε 3 sub ενα 10αρι ιδιοκατασκευη Earthquake, ενα 12 P.A. και ενα 15αρι ιδιοκατασκευη. Ασε τα να υπαρχουν. Over and out. Τα λεμε σε εναν μηνα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
καλα θα μας τρελλανιεις ?
απο το πρωι ..και .τελειωσες στις 3 ?
και με βοηθεια ?
τι εβαφες ?
σαμπ
ή γκαρσονιερα ?
προεδρε δεν μας τα λες καλα
Και ποια εφαρμογη θα γινει σε 30 μερες ?
τι περιμενεις ?
να τραβηξει το χρωμα ?
ή να σφιξει ο γυψος ?
Μαλλον βρεχει μεσα εξω κειθενε....................και η υγρασια δεν αφηνει να γινει καταλυση χρωματος...............

Reaction score
512
καλα ηρεμησε δεν κανω τιποτα περιμενω να μου ερθουν τα υλικα να παιξει και βλεπουμε. Ισως να μεινει οχυρο ισως εκανα βλακεια να το βγαλω παζαρι εχεις δικιο. Ασε που αφου εχει συναισθηματικη αξια για εμενα καλα θα ειναι να μου μεινει.

Reaction score
512
Άντε, και του χρόνου.
συγνωμη αλλα ειμαι συνταξιουχος και δεν μπορω να τα κανω ολα μαζι εχω προτεραιοτητες . Και στο κουτι δεν ξοδευω πορους πολυ χρησιμους για αλλου. Λογικευομενα το φιλτρο αργει στα μεταφορικα αλλιως και εγω καιγομαι να το ακουσω το συντομοτερο

Reaction score
512
Standar. Ενα υπο-υπογουφερ, ενα υπογουφερ, ενα mid-bass και ενα tweeter. Προς το παρον εχω τρια ραφιου στα αριστερα μου και αλλα τοσα στα δεξια μου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ