alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.196
Πολλοί θέλουν να ανοίξουν ίντσες αλλά όταν πρέπει να δώσουν 5k-6k μόνο για προβολέα (όταν έκαναν εξαιρετική δουλειά με 2500€), απλά το ξεχνάνε και πάνε σε TV.
Πόσες ιντσες θα ανοίξεις; Οι νέοι JVC ανοίγουν άνετα 160-180 ιντσες (ειδικά ο μεγάλος το έχει άνετα και δίχως βοήθεια από την οθόνη)Φως ;;;;;
Και εγώ αν μου έβγαινε 180 θα έβαζα σπίτι σε scope, αλλά δυστυχώς δεν έχω αμερικανικό σπίτι στην ΑθήναΜήπως ψάχνουμε προβολέα για την Sphera του Mall;
Μου συγκρίνεις αυτόν που έχει 30000 ευρώ με τον επσον που έχει τα μισά ;;;;Οι παλιοί JVC δεν το είχαν αυτό με το φως. Ο NZ900 όμως έφερε το φως που δεν είχαν οι λαμπάτοι JVC. 180" 35fL 2.40:1 με οθόνη 1.0 gain
Με αναμορφικο εννοείται.Μου συγκρίνεις αυτόν που έχει 30000 ευρώ με τον επσον που έχει τα μισά ;;;;
Και ο αγαπητός loggeo τότε γιατί έχει αναμορφικο αφού έχει τόσο πολύ φως ;;;;
Ποιος από τους 2 κάνει λάθος ;;;;
O nz900 δεν κάνει 30k κάνει 25!Μου συγκρίνεις αυτόν που έχει 30000 ευρώ με τον επσον που έχει τα μισά ;;;;
Και ο αγαπητός loggeo τότε γιατί έχει αναμορφικο αφού έχει τόσο πολύ φως ;;;;
Ποιος από τους 2 κάνει λάθος ;;;;
Προφανώς αν θέλεις να φτιάξεις hc με 180΄΄ πρέπει να βάλεις το χέρι πιο βαθιά στη τσέπη.Η ανάλυση είναι το τελευταίο, ποιο πίσω και από τα χρώματα.
Το φως είναι το βασικο.
Εάν θες μάλιστα ηχοπερατη, 16/9 και απόσταση φακού οθόνης περισσότερη από 7,8 μέτρα τοτε θες και ξεχωριστό φακό κάτι δηλ ανάμεσα σε αυτούς τους προβολείς τον 3000 και 7000 .
Υπόψην μετράτε φωτεινότητα στο λευκό ,στους πιθανούς μελλοντικά με ξεχωριστές πηγές φωτός δε θα υπάρχουν φίλτρα αλλά και υψηλότερη χρωματική φωτεινότητα
Γιατί στακαρουν άραγε κάποιοι τρελλοί προβολείς;;;
Γιατί υπάρχουν αυτοί οι προβολείς;;
Τότε δεν αγοράζεις dlpΒάλε και το ότι δεν θες το μαύρο σου να γίνει γκρι πέπλο... και εκεί σκουραίνουν εντελώς τα πράγματα
Ούτε Epson όμως.Τότε δεν αγοράζεις dlp