ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ EPSON 4K EH-QB1000B

Reaction score
113
Μάλλον έφαγε πέσιμο το χαρτοκιβώτιο κατά τη διαδικασία μεταφοράς και έγινε η ζημιά. Συνήθως αυτό δεν φαίνεται οπτικά στη συσκευασία για αυτό το λόγο έβαζαν οι κατασκευαστές σε ακριβά και βαριά μηχανήματα ένα αυτοκόλλητο ShockWatch
ShockWatch-Label-L-65-25G.png

Τα τελευταία χρόνια όμως πολλές μεταφορικές ετιαρείες αρνούνται να παραλάβουν χαρτοκιβώτια με ShockWatch ή ακόμα χειρότερα τα ξεκολλάνε αν συμβεί κάτι.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.143
Δια μαγείας όλα είναι.ενταξει
Δεν ξέρω πως λειτουργούν οι προβολείς λέιζερ μήπως ήθελαν λίγο στο ρεύμα πιο πολύ δεν ξέρω πάντως όλα οκ
Όμορφα! Περιμένουμε εντυπώσεις!

Reaction score
113
Καλή εξέλιξη. Ενημέρωσε την αντιπροσωπεία και κάνε εντατική χρήση τις πρώτες ημέρες για να διαπιστώσεις σε βάθος χρόνου ότι όλα εξελίσσονται ομαλά. Σχετικά με τa laser δεν πρέπει υπό κανονικές συνθήκες να ξεπερνάς το 70% - 75% της ονομαστικής ισχύος για να έχεις μακροζωϊα.

Reaction score
97
Μέχρι στιγμής δουλεύουν όλα τέλεια δεν έχω ασχοληθεί ακόμη με καμμία ταινία ήθελα να δω την λειτουργία του προβολεα
Επίσης εκείνο που πρόσεξα είναι απίστευτα αθόρυβος τον έχω πάνω από το κεφάλι μου σε απόσταση περίπου 80 πόντους και το λέιζερ στο 85% νομίζεις ότι δεν υπάρχει προβολέας για αυτονό ότι γράφουν σε διάφορα σάιτ του εξωτερικού είναι βλακείες.

Reaction score
97
Πρώτες εντυπώσεις για τον προβολέα λίγο που είδα είναι οι εξής.
Μιλάμε για μηχάνημα απίστευτο κάντε μια προσπάθεια στην Αθήνα κανένα μαγαζί να κάνει τεστ τον epson για να τον δείτε γιατί μιλάω
Τα χρώματα είναι απίστευτα η αντίθεση στα ύψη μαύρο σε σχέση με τον epson 9400, που είχα τελευταία καμμία σχέση πολύ βελτιωμένο.
Θα μου πείτε σε σχέση με το μαυρο του JVC θα σας απαντήσω ότι το μαύρο του JVC μπορεί να είναι ελάχιστα καλυτερο από το. Epson αλλά η συνολική εικόνα που βγάζει ο epson με αφήνει αδιάφορο για το μαύρο του JVC
Εγώ πάντως το μαύρο το βλέπω μαύρο ουτε μπεζ ούτε μπλε θα επανέλθω

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.156
Members
38.290
Νεότερο μέλος