ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!:)

Reaction score
245
Re: Απάντηση: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!:)

2κ ηχεια κ ενησχυταδια αλλα τους 3 genesis τους εχει ενας φιλος σε πολυ καλη τιμη και τον Ultra 4 απ εξω επισης σε ξεφτυλα τιμη!!! οσο για τον brax ειπα οτι τον εχει ο πατερας μου στο αμαξι του τον helix 4prec
οταν λες ξεφτιλα τιμη,ποσο??????

Reaction score
0
Απάντηση: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!:)

εσυ εχεις ενισχυτες!!!!!!!!!!συλλογη θα τους κανεις?

Reaction score
0

χαχαχαχα ενησχυταδια εχουμε να φαμε αλλα μονα τους δεν τρωγονται χαχαχ
τιμη για τον ουλτρα 4( 430ευρω) απ εξω εννοειται... ειναι σχεδον η μιση... απο οτι εδω..
και για τους δικαναλους προφιλ 2 ουλτρα 200ευρωπουλα ειναι ξετφυλα τελειως.

Reaction score
0

οποτε car_audio_test και ταλησκυτη και ολοι εταιροι
καταληξαμε στους 3 2πλους? η σε εναν 4καναλο κ τον δικαναλο genesis?
ηχεια ειπαμε μπρος τα vanadia 265 πισω τα ιδια η οχι?
και παρακαλω car audio test ανεφερες κατι για αντιστοιχο σαμπ εχεις να προτινεις καποιο με τα χαρακτηριστικα που ανεφερα πριν ?ευχαριστω παντως! ακομα κ τον φιλο που ακουσε brax και ηρθεχαχαχαχαχα και ας εφυγε

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Το καλό είναι οι 2κάναλοι, όμως είναι λιγότερα W από τον 4κάναλο και θα χρειαστείς έλεγχο για τα βανάδια. Άλλες επιλογές έχεις για πιό μεγάλους σε W??
Ο profile δεν θα τα καταφέρει τόσο καλά με το sub που σου πρότεινα.

Reaction score
245

χαχαχαχα ενησχυταδια εχουμε να φαμε αλλα μονα τους δεν τρωγονται χαχαχ
τιμη για τον ουλτρα 4( 430ευρω) απ εξω εννοειται... ειναι σχεδον η μιση... απο οτι εδω..
και για τους δικαναλους προφιλ 2 ουλτρα 200ευρωπουλα ειναι ξετφυλα τελειως.
Aδερφε πολυ τζαμπε ειναι οι τιμες που εβαλες.Δεν λες και σε εμας που ειναι αυτο το μαγαζι,να παμε να αγορασουμε?Εκτος και αν παιζει αγορα απο Αμερικη,οπου θα σου παει ο κουκος α'ι'δονι μαζι με μεταφορικα και τελωνεια.Αλλα και παλι πολυ φθηνα τα βρισκω.Τεσπα,αν εχεις τετοιες ακρες καλη συνεχεια και καλες αγορες.

Reaction score
245

Μιας και θελεις και ενταση στο αμαξι μη μασας,γιατι με δυνατους ποιοτικους και καλους ενισχυτες καθως και με καλα ηχεια,θα εισαι κομπλε απο ενταση.Αν σε εβαζα στο ατυχο golfακι μου,δεν θα μπορουσες να καθισεις μεσα.
Αυτο ομως προυποθετει να εχει γινει και πολυ καλη ρυθμιση απο ατομο που το κατεχει πολυ καλα το αθλημα ετσι?????Εγω ξαπλωνα τερμα το volume και ο ηχος παρεμενε κρυσταλινος.

Reaction score
245

εσυ εχεις ενισχυτες!!!!!!!!!!συλλογη θα τους κανεις?
Θελεις κανεναν εσυ?Μου περισευουνε 2 γομαρια.

Reaction score
245
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!:)

Ποιους πουλάς Μήτσο?
Γιαννη σε κανενα μηνα το πολυ θα δω τι θα περισεχει τελικα γιατι ακομα ειμαι στο χτυσιμο του ηχοσυστηματος με δοκιμες κτλ.Μαλον θα ειναι 2 δυκαναλοι,ο ενας BRAX.Να μην το τρεξουμε αλλο το θεμα γιατι δεν θελω να βγω και ψευτης ετσι??Ασε που αυτες τις ημερες δεν εχω και πολυ καθαρο μυαλο.Εχω λαλησει απο το βαλε-βγαλε, κοψε-ραψε και απο το πολυ τριψυμο.Εχει χωρτασει η μυτη μου απο πολυεστερα και στοκο.Αυριο,πρωτα ο θεος τελειωνω τα πανελ για τουιτερ και μιντ και τα στελνω στο μαστορα για ντυσιμο η' βαψιμο.

Reaction score
245
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!:)

Εχει και παλιοκαιρο που δεν με αφηνει να δουλεψω σαν ανθρωπος.Απο πυλωτη σε γκαραζ και παλι πισω ειμαι μερα παρα μερα,γ@μω τον καιρο του μεσα.

Reaction score
0

τακησκυτη εχεις πμ
car audio test ειναι οι προφιλε 2 ουλτρα. δεν θα τα βγαλει περα εστω γεφυρωμενος για ενα σαμπ?

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Εμ ένα-ένα μας τα λες.
Ναί κάνει και θα είσαι οκ.
Προτίμησε 3 2κάναλους για να γίνει ωραία και η κατασκευή σου.
Μπορείς να τους τοποθετήσεις τον ένα πάνω στον άλλον με αποστάτες μεταξύ των και να βγεί ένα ωραίο ρακ και δίπλα το woofer.
Δεν θα έβαζα ηχεία πίσω και αν το έκανα θα έπαιζαν από την πηγή (ευκολοδιέγερτα π.χ οβάλ). Αν όμως θέλεις και πίσω με τον ενισχυτή πάρε ίδια με τα εμπρός.
Τουλάχιστον 2g καλώδιο από τη μπαταρία με ασφάλεια όχι παραπάνω από 40εκ από τον θετικό πόλο και έναν ασφαλειοδιανομέα πίσω για τους ενισχυτές.

Γιάννη το golf του Τάκη πριν γίνει ο τράκος έπαιζε απίστευτα καλά και δυνατά, εύκολα πήγαινε σε αγώνα κι όχι μόνο εγχώρια (για ήχο). Να τι κάνουν οι καλοί και με άφθονα waat ενισχυτές. Κρίμα που δεν θα είναι μαζί με τα άλλα τρία που ετοιμάζονται. Τον ""έφαγα"" να ξαναπάρει γκόλφω αλλά ............. Κάιρο.

Reaction score
245

Εμ ένα-ένα μας τα λες.
Ναί κάνει και θα είσαι οκ.
Προτίμησε 3 2κάναλους για να γίνει ωραία και η κατασκευή σου.
Μπορείς να τους τοποθετήσεις τον ένα πάνω στον άλλον με αποστάτες μεταξύ των και να βγεί ένα ωραίο ρακ και δίπλα το woofer.
.
Αυτο ειναι κατι που θα πρεπει να γινει με πολυ προσοχη και μερακι.Εξαλου μια καλη κατασκευη ειναι πανω απο ολλα ασφαλες,καλαισθητη και πρακτικη.Αν βεβαια θελεις να χασεις πολυ λιγο χωρο στο πορτ-παγκαζ φτιαχνεις ενα καλο πλατοκαθισμα,οπως ειχα κανει στην γκολφο μου περσι και αυτοματα χανεις αρκετους βαθμους απο εγκατασταση,σε περιπτωση που πας σε διαγωνισμο.Απο την αλλη ομως εχεις ηχο κρυσταλινο και αμμεσα εκμεταλευσιμο χωρο στο μπαγκαζ του αυτο/του σου.Διαλεγεις και παιρνεις.Εγω προτιμαω το δευτερο.
Νικο......ανεφερες κατι για τα αλλα τρια.Παει στο πονηρο το μυαλο μου.Για κανε το λιγο λιανοτερο.:116:

Reaction score
0

δεν χανεις κανενα βαθμο.παρε παραδειγμα την bmw του μητσου.απιστευτη κατασκευη,απλετος χωρος και αρκετα καλαισθητη.ολα θελουν μελετη!10 μετρα 1 κοψε ελεγε ο παππους μου!

Reaction score
245

δεν χανεις κανενα βαθμο.παρε παραδειγμα την bmw του μητσου.απιστευτη κατασκευη,απλετος χωρος και αρκετα καλαισθητη.ολα θελουν μελετη!10 μετρα 1 κοψε ελεγε ο παππους μου!
ναι ρε,αλλα η γκολφο μου δεν ειχε την κατασκευη της γριας του μητσου και δεν θα μπορουσε να την εχει ποτε γιατι πολυ απλα εγω επελεξα να ειναι αμεσα ανακλυνωμενο το πλατοκαθισμα.παρε και ενα πμ τωρα για να μαθεις.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Δυστυχώς για σένα Τάκη η γκόλφω μάζευε τη διαφορά από τη bmw κι άρχισε στα σημεία να την περνάει (με μια μόνο ρύθμιση και στα γρήγορα).

ΠανΚροκ (Mazda CX7) Ν. Ολύμπιος (Leon) και ο ταρίφας.

Reaction score
245

Δυστυχώς για σένα Τάκη η γκόλφω μάζευε τη διαφορά από τη bmw κι άρχισε στα σημεία να την περνάει (με μια μόνο ρύθμιση και στα γρήγορα).

ΠανΚροκ (Mazda CX7) Ν. Ολύμπιος (Leon) και ο ταρίφας.
Τωρα ουτε την γκολφω,ουτε την γρια εχουμε,δυστηχος.Να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε στα νεα σετ-απ τα 2 φοκους!!Την κατασκευη της γριας παντος,πολυ την γουσταρα εγω.Φοβερη ιδεα και τρομερη υλοποιηση.Διαμαντι απο τα λιγα.Πρεπει να σας εφυγε η μαγκια εκει μεσα,σε τοσο στενο πορτ-παγκαζ μεχρι να το φτιαξετε και γιαυτο σας αξιζει ενα μεγαλο μπραβο.

Νικο η γκολφω λιγο πριν το τρακο που ειχανε αρχισει και στρωνανε τα ηχεια,ειτανε σκετη απολαυση,παρολο που ελειπε ο ενας ενισχυτης απο μεσα.Και ολλα αυτα με μια και μονο ρυθμιση επανω σε ενα ιμιτελες πακετο ενισχυτων!!!!!! Ποσο μου ελειψε το μπασο του ρε γμτ

Ο ταριφας ειναι μεγαλος σουστης.Αλλαξοπιστησε τωρα τελευταια και δεν θα ειμαστε συναδελφοι σε ορισμενα πραγματα οσον αφορα τα προιοντα ηχου που θα εχει μεσα στο αμαξι του.Βεβαια σε καλο θα του βγει τελικα του μπαγασα.
Νιονιο....να σου στειλε ρε τα πανελ να μου τα τριψεις και να τα βαψεις γιατι βαρεθικα να μυριζω στοκους???:116:

Reaction score
0

Εδω δεν προλαβαινω να ασχοληθω με το δικο μου ρε.αστα!παντως εχω φτασει σε καλο δρομο.για να δουμε!!!!!!!!!!!

Reaction score
24.765

αντε ρε τελειωνετε ναουμ να κανουμε ομορφιες!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.089
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21