ΚΑΛΩΔΙΑ Ή ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.050
πάντως ηχεία όπως τα Tidal δεν αντιπροσωπεύουν ΄΄τέλος του δρόμου΄΄ αλλά...
Εξαρτάται από το δρόμο.
Μπορεί να είναι κάνα δρομάκι σε κάνα χωριό, με σκατά κάτω από γίδγια, ε, να, το τέλος του δρόμου, δίπλα στην τελευταία στάνη. Τι; Νταλ.

Reaction score
1.966
Θερμές Ευχές σε όλο τον κόσμο για φώτιση από το Άγιο Πνεύμα...΄Με τέτοια ανοδική πορεία στις τιμές πάντως ηχεία όπως τα Tidal δεν αντιπροσωπεύουν ΄΄τέλος του δρόμου΄΄ αλλά... Τέλος του Κόσμου. :roflmao:

Είμαι βέβαιος ότι κυκλοφορούν σε προσιτές σχετικά τιμές ηχεία που μπορεί να χαίρουν μικρότερης ΄΄σοβαρότητας΄΄ χωρίς όμως ν'αντιπροσωπεύουν ... Συντέλεια του τραπεζικού μας λογαριασμού.

Ό,τι και να είχε κατά νου ο νηματοθέτης, δική μου θέση είναι πως όποιος θα ξόδευε σε ηχοσύνολα τιμές συγκρίσιμες με το αυτοκίνητο που έχει ή σε αυτοκίνητα τιμές συγκρίσιμες με το σπίτι στο οποίο ζει τότε κάτι θα πήγαινε στραβά με το προσωπικό του σύστημα αξιών...

Απ'ό,τι έχω υπόψιν το μέλος Astronaut Jr. θα ήταν πρόθυμο να ξεφορτωθεί κάποιο interconnect Kimber Hero που διαθέτει.Ίσως θα ήταν ευκαιρία να τα βρίσκατε μέσω πμ...:sneaky:
Αρκετές οι καλές πράξεις για σήμερα...:roflmao:
Τα Tidal είναι το τέλος της αναζήτησης του Hi-End audio ανεξαρτήτως του κατά πόσο μπορεί η τσέπη μας να το αντέξει, δεν το λέω εγώ το λένε όλοι και όσοι το εχουν ακούσει.

Γενικότερα η παραδοχή του ότι κάτι δεν είναι για τη τσέπη μας (αμάξι, εκπαίδευση, σπίτι, εξοχικό, σχολείο για τα παιδιά μας, διακοπές κλπ κλπ) αλλά είναι κορυφαίο είναι να το πω…λυτρωτικό, όχι ντροπή.

Ούτε εγώ μπορώ/ θέλω να δώσω 60κ για ηχείο, ούτε κατά διάνοια, αλλά δεν θα το ρίξω στο immersive και το home cinema.

Last edited:

Reaction score
12.242
Απ'ό,τι έχω υπόψιν το μέλος Astronaut Jr. θα ήταν πρόθυμο να ξεφορτωθεί κάποιο interconnect Kimber Hero που διαθέτει.Ίσως θα ήταν ευκαιρία να τα βρίσκατε μέσω πμ...:sneaky:
Το πούλησα προ διετίας!!

Reaction score
1.966
Δεν υπάρχει τέλος του δρόμου ή της αναζήτησης γιατί ο στόχος (το απόλυτο) δεν πιάνεται ούτε με tidal ούτε με immersive ούτε με τίποτα άλλο.
Μετανοείτε :biggrin:
Καλή Χρόνια αγαπητέ μου φίλε! Τα Tidal και η ποιότητα τους για μένα δεν είναι αντικείμενο συζήτησης μετά από 20 χρόνια ενασχόλησης, τα έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου.

Reaction score
4.000
Κάποιοι έχουν/έχουμε καταλήξει σε συγκεκριμένα πράγματα. Αυτό όμως αφορά εμάς (υποκειμενικό) και όχι όλους. Το χειρότερο είναι όταν κοινοποιούμε αυτές τις προτιμήσεις μας να βγαίνουν κάποιοι και να τις υποβιβαζουν. Γι' αυτό και εγώ τηρώ σιγή ιχθύος περί των προτιμήσεων μου. Επιλέγω προσεκτικά σε ποιούς θα επεκταθώ.
Καλή χρονιά και σε εσένα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.199
Τα Tidal είναι το τέλος της αναζήτησης του Hi-End audio ανεξαρτήτως του κατά πόσο μπορεί η τσέπη μας να το αντέξει, δεν το λέω εγώ το λένε όλοι και όσοι το εχουν ακούσει.

Γενικότερα η παραδοχή του ότι κάτι δεν είναι για τη τσέπη μας (αμάξι, εκπαίδευση, σπίτι, εξοχικό, σχολείο για τα παιδιά μας, διακοπές κλπ κλπ) αλλά είναι κορυφαίο είναι να το πω…λυτρωτικό, όχι ντροπή.

Ούτε εγώ μπορώ/ θέλω να δώσω 60κ για ηχείο, ούτε κατά διάνοια, αλλά δεν θα το ρίξω στο immersive και το home cinema.
To ΄΄τέλος αναζήτησης΄΄ στο εισαγωγικό μοντέλο έχει δύο επτάϊντσα - οπότε χωρίς συνοδεία sub πέφτουμε σε σκέτο... έλος - αλλά διαπιστώνεται επίσης ότι έχει προσθέσει κάποιες ιδιότητες ευελιξίας σε σχέση με τον προκάτοχο , υλοποιημένες εννοείται με πιο παραδοσιακές μεθόδους σε σύγκριση με σύγχρονα ενεργά ηχεία που θα προσάρμοζαν το μοτίβο απόκρισης μέσω λογισμικών.Βέβαιον είναι ότι δεν πρόκειται για G2 με αλλαγμένη φορεσιά, επομένως αναμενόμενη και η τιμολογιακή αναβάθμιση...

Για κάποιους άλλους βεβαίως το ΄΄τέλος δρόμου΄΄ περνά από πολυκαναλικά immersive , καθένας με τα γούστα και τις αναζητήσεις του. Hi End vs. Dead End. :sneaky:

Σε θέματα ποιότητας και γούστου μπορεί να μη χωράνε αντιπαραθέσεις , αλλά παραμένω στην άποψη ότι η λυτρωτική πτυχή μέσα από τα αγαθά έγκειται περισσότερο στο να κάναμε κορυφαίο στα δικά μας βιώματα οτιδήποτε θα είχαμε δυνατότητα ν'αποκτήσουμε, παρά στην παραδοχή ότι κάποια πράγματα δεν γίνεται να τ'αποκτήσουμε.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.050
Να με συμπαθάς αδερφέ, αλλά ποτέ δεν άκουσα κανένα τινταλ που να μου κάνει κλικ για "γουάου", ούτε για πλάκα.

Δεν πλησιάζουν πχ το Γκριμ με σαμπ ούτε στο νύχι των Γκριμ. Ο γκεομιατ με τα Γκριμ ακούει δύο χιλιάδες φορές καλύτερα. Και βάλε. χαλαρά...

Ιν μαϊ οπίνιον πάντα.

Πολύ φιλικά, αλλά τα τινταλ τα έχω στην κατηγορία "χρεπια ακριβά".

Ωραίο λούστρο πάντως. Σπέσιαλ.

Χίλιες φορές καλύτερα τα Γκριμ, και δύο μύρια φορές καλύτερα τα με γκειθεϊν, στο 5-χιλιαρο το τεμάχιο.

Κατά τα άλλα, και γ@μω τα χρεπια τα τινταλ.
Καλή χρονιά έβριμπαντι, λόβ φορεβε.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.199
Να με συμπαθάς αδερφέ, αλλά ποτέ δεν άκουσα κανένα τινταλ που να μου κάνει κλικ για "γουάου", ούτε για πλάκα.Δεν πλησιάζουν πχ το Γκριμ με σαμπ ούτε στο νύχι των Γκριμ. Ο γκεομιατ με τα Γκριμ ακούει δύο χιλιάδες φορές καλύτερα. Και βάλε. χαλαρά...
Ιν μαϊ οπίνιον πάντα.
Πολύ φιλικά, αλλά τα τινταλ τα έχω στην κατηγορία "χρεπια ακριβά".Χίλιες φορές καλύτερα τα Γκριμ, και δύο μύρια φορές καλύτερα τα με γκειθεϊν, στο 5-χιλιαρο το τεμάχιο.
Κατά τα άλλα, και γ@μω τα χρεπια τα τινταλ.
Καλή χρονιά έβριμπαντι, λόβ φορεβε.
Πρόσεχε μη σε ΄΄φάει΄΄ η πολλή... συγκαταβατικότητα. :roflmao:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.050
Εύχομαι παγκόσμια ειρήνη και ευλογία και μακροημέρευση σε όλους, άι λόβ γιού.

ΥΓ. Χρεπια σα τα τινταλ, πιθανώς τα όντιο φιζίκ. Πιο χρέπι, μόνο σε μπιεντάμπλεγιου θα βρεις.
Φιλικά πάντα και ιν μαϊ Χαμπλ οπίνιον.

Reaction score
6.803

Αυτές τις άγιες μέρες καλό είναι να δίνουμε και αγάπη εκτός από φως...😀😀

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.199
Εύχομαι παγκόσμια ειρήνη και ευλογία και μακροημέρευση σε όλους, άι λόβ γιού.

ΥΓ. Χρεπια σα τα τινταλ, πιθανώς τα όντιο φιζίκ. Πιο χρέπι, μόνο σε μπιεντάμπλεγιου θα βρεις.
Φιλικά πάντα και ιν μαϊ Χαμπλ οπίνιον.
Τα λες αυτά επειδή εσύ ηχεία όπως τα Tidal μόνο με τηλεσκόπιο... Hubble θα τα δεις. :roflmao:

Reaction score
4.000
Κοίτα Κώστα (ή μάλλον άκουσε),
IMO, τα grimm, και ειδικά με τα υποβαθύφωνα :rolleyes: , παίζνε good but not enough. Και εξηγώ.. εχουν χαμηλό ταβάνι με βάση τις απαιτήσεις μου. I need more. :)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.050
Κοίτα Κώστα (ή μάλλον άκουσε),
IMO, τα grimm, και ειδικά με τα υποβαθύφωνα :rolleyes: , παίζνε good but not enough. Και εξηγώ.. εχουν χαμηλό ταβάνι με βάση τις απαιτήσεις μου. I need more. :)
Καταλαβαίνω τι λες, εάν μιλάς για max spl.

Το πρόβλημα σε αυτήν την εξίσωση, είναι ότι παίζουν τόσο απαραμόρφωτα, που δε καταλαβαίνεις σε πόσο υψηλά max spl παίζουν, αλλά ταυτόχρονα, είναι αντικειμενικά πρόβλημα, γιατί θες κι άλλη στάθμη.

Πρόβλημα, που το ζω καθημερινά με τα 13 τεμάχια 310 που έχω στο χώρο μου, και το έχω "μάθει" πλέον. 😎

Η έλλειψη παραμόρφωσης δεν σου δείχνει να καταλάβεις σε τι στάθμη παίζεις.

Άλλο πρόβλημα δεν βρίσκω στα Γκριμ, εκτός από το οικονομικό, ιδίως όταν θες να στήσεις σοβαρό (ιμερσιβ) σεταπ, οπότε τα κοστολογια πάνε πολύ πάνω από τα "ταπεινά" των 65κ του ζεύγους των χρεπιοτινταλ.

Γιατί νταξ, 65 χιλιάρικα δεν έχει ο καθένας (κάποιοι έχουν), αλλά 330 χιλιάρικα ποιος έχει οεο;

Last edited:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.896
Εξαρτάται από το δρόμο.
Μπορεί να είναι κάνα δρομάκι σε κάνα χωριό, με σκατά κάτω από γίδγια, ε, να, το τέλος του δρόμου, δίπλα στην τελευταία στάνη. Τι; Νταλ.
Πλάκα - πλάκα, ακολουθώντας το google maps παραλίγο να μπω σε στάνη, 4-5 χιλιόμετρα από το σπίτι. Ψάχναμε μια ταβέρνα...

Reaction score
27
Χαίρομαι ειλικρινά που η συζήτηση που ξεκίνησα έχει ανταπόκριση, αν και έχουμε ξεφύγει λίγο του θέματος σε κάποιες περιπτώσεις...
Πάντως με αφορμή κάποιων σχολίων και επειδή ακούω κάτι για 20άρικα, 30άρικα,65άρικα και βάλε, λες και μιλάμε για χρήματα της μονόπολυ...μήπως τελικά καλά (μας) κάνουν και πολλαπλασιάζουν τις τιμές??? Μήπως, λέω μήπως υπάρχουν τελικά πολλά λεφτά εκεί έξω όπως έλεγε κάποτε και ο ΓΑΠ?? Όχι πως δεν το ήξερα δηλαδή...Ρητορική είναι η ερώτησις...
Πλάκα - πλάκα, ακολουθώντας το google maps παραλίγο να μπω σε στάνη, 4-5 χιλιόμετρα από το σπίτι. Ψάχναμε μια ταβέρνα...
Δεν μπορώ να μην το πω. Η Φωτό που έχεις στο προφίλ σου μου φτιάχνει την διάθεση. Ο κορυφαίος έλληνας κωμικός κατά την ταπεινή μου άποψη..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.050
Ε, εκεί ήταν το τέλος του δρόμου, είδες κάνα τινταλ σε καμιά γωνιά;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.866
Members
38.251
Νεότερο μέλος
dzls