ΚΑΛΩΔΙΑ!!! ένα όχι και τόσο πρωτότυπο θέμα

Reaction score
2.521
Γ.ΚΟΨ.,

Και ο Παπαστράτος είχε έναν γεράκο δοκιμαστή τσιγάρων. Η δουλειά του ήταν να δοκιμάζει τα διάφορα χαρμάνια καπνού.
Ο ίδιος μου είπαν δεν ήταν καπνιστής (???).

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.041
g.kar said:
Νίκο, έχω βαρεθεί τοσα χρόνια να ακούω τους θεωρητικούς που δεν έχουν φτιάξει ούτε ένα ραδιόφωνο στη ζωή τους.
...
Άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να είσαι ευπρόσδεκτος σε κάποια ακρόαση των «ραδιοφώνων» μου, όποτε γίνει κάτι τέτοιο.

Reaction score
2.521
Κώστας Κόγιας said:
g.kar said:
Νίκο, έχω βαρεθεί τοσα χρόνια να ακούω τους θεωρητικούς που δεν έχουν φτιάξει ούτε ένα ραδιόφωνο στη ζωή τους.
...
¶ρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να είσαι ευπρόσδεκτος σε κάποια ακρόαση των «ραδιοφώνων» μου, όποτε γίνει κάτι τέτοιο.
Κώστα, εσύ μπορεί να έχεις φτιάξει πολλά ραδιόφωνα και πολλά καλώδια στη ζωή σου.  Υπάρχουν όμως και κάποιοι καθηγητές πανεπιστημίου καθαρά θεωρητικοί που δεν έχουν κατασκευάσει κάτι από μόνοι τους.

Εχεις την εντύπωση ότι εταιρείες όπως η Nordost, η XLO, η Cardas, η Kimber κ.α , δεν έχουν τους κατάλληλους ανθρώπους με εξειδικευμένη γνώση και πολυετή εμπειρία στην έρευνα ?
Λες όλοι οι μηχανικοί που εργάζονται εκεί μέσα να είναι όλοι εμπειρικοί  ?
Δεν το νομίζω.

Από εσένα Κώστα περιμένουμε μόνο τα καλώδια ηχείων, μέχρι το Σεπτέμβριο του 2006. Πάρε τα Valhala ή τα Kimber 8TC σαν reference. Να τα κατασκευάσεις με μικρότερο κόστος, να μπορούμε όλοι να βρούμε τα υλικά στο εμπόριο και να μας ακούγονται ιδια με τα εργοστασιακά.

Η πρόταση ισχύει και για όλους όσους πιστεύουν ότι κάποια επώνυμα καλώδιο είναι υπερτιιμημένα.
Κι όπως είπαμε, να μην μπορεί κάποιος να τα ξεχωρίσει με απλή ακρόαση και σε οποιοδήποτε σύστημα τα βάλουμε να πάιξουν,

Reaction score
3
Κώστας Κόγιας said:
g.kar said:
...
Άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να είσαι ευπρόσδεκτος σε κάποια ακρόαση των «ραδιοφώνων» μου, όποτε γίνει κάτι τέτοιο.
Πιστεύω πως όποιος δηλώσει συμμετοχή σε κάποια συγκέντρωση και γίνει δεκτή,είναι ταυτόχρονα και ευπρόσδεκτος. :?
Ας κανονιστεί Κώστα πρώτα αυτή η συγκέντρωση και μετά θα δούμε για τους καλεσμένους. :)

Reaction score
0
g.kar said:
Θα χρειαστείς έναν καλύτερο ενισχυτή ακουστικών με χαμήλή αντισταση εξόδου (<1Ω)
Sigxorese me file mou,alla den katalava ti ennoeis.Den gnorizo polla sto thema,dld ti na zitiso kai pou tha to vro?To mono pou ksero einai oti exo kati headset tis creative (ta opoia kai pira gia to psp),alla to xrisimopoio sto PC me 5m kalodio pou pira apo to katastima ilektronikon tis geitonias mou.

Pou mporo na vro kapoio pentametro kalodio pou na antexei?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.041
Σε κάποιο κατάστημα που πουλάει επαγγελματικά ηχητικά και μουσικά όργανα. Ζήτησέ το ρητά: μια προέκταση ακουστικών με καλώδιο που να αντέχει στις καταπονήσεις.

Reaction score
2.521
TheRock005, η έξοδος ακουστικών της συσκευής σου θα πρέπει να είναι σε θέση να μπορεί να οδηγήσει καλώδια μεγάλου μήκους.
Το πρόβλημα που έχεις μπορεί να οφείλεται σε αυτό.
Φρόντισε το καλωδιο/επέκταση που θα αγοράσεις να είναι τύπου Line Audio, Low Noise and Low Caoacitance.

Reaction score
47
Κατα την ταπεινή μου άποψη το θέμα δέν είναι οτι τα διαφορετικά καλώδια ακούγονται και καλύτερα ή χειρότερα (όλα είναι υποκειμενικά άλλωστε) αλλα το οτι στρώνουν κιόλας! Εκει να δείτε πρόβλημα για να πειστούν κάποιοι. Δείτε όμως το τελευταίο HiFi News που αυτό αποδεικνύεται και πειραματικά!!!

Reaction score
3
Μάνο,καιρό έχουμε να σε διαβάσουμε στην κατηγορία μας. :)
Ανθρωποι σαν και εσένα,με την πολυετή πείρα και γνώση,θα έπρεπε να είναι περισσότερο ενεργεί στο site μας.
Καλώς ήρθες και σε περιμένουμε περισσότερο δραστήριο εδώ μέσα. :D

Υ.Γ. Ο Μάνος έχει κατάστημα με μηχανήματα ήχου τουλάχιστον Hi Fi στην Κρήτη,εδώ και πολλά χρόνια.

Reaction score
47
Κατ'αρχήν σε ευχαριστώ Γιώργο! Θα προσπαθήσω οσο μου επιτρέπει ο χρόνος!
Αυτο το "...τουλάχιστον Hi Fi..." με έκανε χώμα! Πως θα παραδεχτώ τώρα οτι πουλάω και κατάπτυστα MP3 player χωρις να με αφορίσετε απο την κατηγορία; :oops:

Reaction score
3
ManosR said:
Κατ'αρχήν σε ευχαριστώ Γιώργο! Θα προσπαθήσω οσο μου επιτρέπει ο χρόνος!
Αυτο το "...τουλάχιστον Hi Fi..." με έκανε χώμα! Πως θα παραδεχτώ τώρα οτι πουλάω και κατάπτυστα MP3 player χωρις να με αφορίσετε απο την κατηγορία; :oops:
Θα κάνουμε ότι δεν το είδαμε... :lol: :lol:

Reaction score
2.521
MamosR, σε ποια πόλη της Κρήτης έχεις το κατάστημα ?

Δώσε μας πλήρη στοιχεία.

Καλό καλοκαίρι.

Reaction score
47
Στο Ηράκλειο, άν και έχω πελάτες (και φίλους ελπίζω) απο Χανιά μέχρι Σητεία. Αν είσαι Κρήτη (αλλά και οπουδήποτε αλλού και σε βγάλει ο δρόμος) έλα για καφεδάκι και ακρόαση. Υπάρχουν ενδιαφέροντα πράγματα. Ακόμη και καλώδια!

Reaction score
2.521
Σε ευχαριστώ για την πρόσκληση. Να είσαι καλά και καλές δουλειές.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.208
Members
38.305
Νεότερο μέλος
Nikosdi