ΚΕΦΑΛΗ DENON DL-304 ΣΧΕΔΟΝ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΗ

Reaction score
1.815
Η κεφαλή που με ώθησε στην απόλυτη ποιότητα ήχου είναι στη διάθεση πλέον, όποιου ενδιαφερόμενου θέλει να την αποκτήσει.
Εννοείται οτι είναι σε άψογη κατάσταση με 15 περίπου ώρες συνολικού παιξίματος.

Το πικάπ που συνοδεύει η κεφαλή είναι ένα Technics SL-1200MK2 και ο ήχος της είναι καταιγιστικός με απίστευτη εικόνα και ανάλυση.

Οδηγίες, παρελκόμενα και συσκευασία σε άριστη κατάσταση. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορούμε να κανονίσουμε μια ακρόαση για να διαπιστώσει και ο ίδιος τον καταπληκτικό ήχο και την άψογη κατάσταση της θρυλικής αυτής κεφαλής.

Είναι στην κατοχή μου 10 περίπου μήνες και την είχα αγοράσει 400 ευρώ.
Η τιμή πώλησης είναι στα 250 ευρώ.
Δεν ενδιαφέρομαι για ανταλλαγές και η τιμή είναι τελική.

Θα ήθελα να επισημάνω οτι η κεφαλή είναι πραγματικά καινούρια και η πώληση προκύπτει λόγω ριζικής αλλαγής, σε μεγαλύτερα επίπεδα κόστους:610:

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
Η παρέα απαιτεί να μάθει γιατί διαπράττεις αυτό το έγκλημα και ποιος είναι ο λόγος, το κίνητρο που σε ωθεί σε αυτό.
Ελπίζω να έχεις κάτι καλό γιατί δύσκολα θα πάρεις άφεση.

Reaction score
1.815
Απάντηση: ΚΕΦΑΛΗ DENON DL-304 ΣΧΕΔΟΝ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΗ

Για να "σκοτώσω" Σταύρο το διαμάντι που έχω, καταλαβαίνεις που θα πορευτώ μετά...
Πάω γι άλλα, αλλά θα στα πω όταν πιούμε καφεδάκι από κοντά....:116:

Είπα πάντως σήμερα που είναι και τα γενέθλιά μου (και άλλαξε η ρημάδα η ηλικία μου), να κάνω μια αλλαγή για ...shopping therapy των φίλων του AVSite, αλλά και του εαυτού μου!:604:

Reaction score
6.966

Για να "σκοτώσω" Σταύρο το διαμάντι που έχω, καταλαβαίνεις που θα πορευτώ μετά...
Πάω γι άλλα, αλλά θα στα πω όταν πιούμε καφεδάκι από κοντά....:116:

Είπα πάντως σήμερα που είναι και τα γενέθλιά μου (και άλλαξε η ρημάδα η ηλικία μου), να κάνω μια αλλαγή για ...shopping therapy των φίλων του AVSite, αλλά και του εαυτού μου!:604:
Αν και κανονικά δεν έπρεπε να ευχηθώ γιατί το έκανες αβαβά για να γλιτώσεις το κέρασμα υποθέτω...
Πολύχρονος με υγεία και τύχη !!

(Για το κεφαλάκι μήπως το ξανασκέφτηκες? αυτό είναι καινουργή ρε συ!!:111:)

Reaction score
1.815

Σ' ευχαριστώ Στελλάρα για τις ευχές!!
Το κέρασμα το χρωστάω δεν το συζητάμε!:609:

Reaction score
22

Καλημέρα δεν ξέρω αν έχεις δώσει την κεφαλή αλλά αν δεν την έχεις δώσει
Και σε ενδιαφέρει για ανταλλαγή με κεφαλή blue note boboli mk ii αξίας
870€ η με καλώδιο ρεύματος του Χαιτα αξίας 450€ πάρε τηλέφωνο στο
6944787280.Ενωειται ότι και τα δυο είναι σε άριστη κατάσταση δεκτός κάθε έλεγχος.

Reaction score
3.093

Την έχει δώσει απ'ότι καταλαβαίνω από το πόστ #6#

Reaction score
14

Επειδή έχω και εγώ την 'ιδια κεφαλή στην συλλογή μου πιστεύω ότι όποιος την αγόρασε έκανε επιτυχημένη αγορά 100% και θα την ευχαριστηθεί αν βέβαια έχει και το κατάλληλο phono stage. Η κεφαλή για τα λεφτά της είναι αστέρι!!!

Reaction score
1.815

Αργησες λιγουλάκι αλλά.. με ποιό phono θα την οδηγούσες την κεφαλή αν την έπαιρνες?

Reaction score
22

Καλημέρα. Συγνώμη δεν πρόσεξα το πόστ #6# .Δεν πειράζει καλές ακροάσεις σε όποιον την αγόρασε. Τώρα το phono stage που έχω είναι το λαμπάτο JJ283 All-Tube Stereo Phono Preamplifier, for MM & high output MC cartridge,50dB, 4xECC83S και
Gain 50db.Φυσικά σκεπτόμουν να βάλω και step up για να μπορέσω να την οδηγήσω σωστά, η σκεπτόμουν για την αγορά το phono stage ASR MINI BASIC.Θα ήθελα την
γνώμη σου. Επίσης αυτήν την στιγμή έχω τρεις κεφαλές την GRADO SONATA,
BOBOLI MKII,&την dynavector dv-20x.
Ευχαριστώ.

Reaction score
14

Καλημέρα. Συγνώμη δεν πρόσεξα το πόστ #6# .Δεν πειράζει καλές ακροάσεις σε όποιον την αγόρασε. Τώρα το phono stage που έχω είναι το λαμπάτο JJ283 All-Tube Stereo Phono Preamplifier, for MM & high output MC cartridge,50dB, 4xECC83S και
Gain 50db.Φυσικά σκεπτόμουν να βάλω και step up για να μπορέσω να την οδηγήσω σωστά, η σκεπτόμουν για την αγορά το phono stage ASR MINI BASIC.Θα ήθελα την
γνώμη σου. Επίσης αυτήν την στιγμή έχω τρεις κεφαλές την GRADO SONATA,
BOBOLI MKII,&την dynavector dv-20x.
Ευχαριστώ.
Σου λέω την δική μου γνώμη για το MINI BASIS EXCLUSIVE που έχω εγώ όπως και την κεφαλή που ήθελες να αγοράσεις (Denon 304).
Το ΑSR είναι από τα καλύτερα phono stage στα λέφτά του με ήχο σωματώδη,δυναμικό και πολύ πλούσιο σε αρμονικές. Έχει πλήθος ρυθμίσεων για MC κεφαλές και μεγάλο κέρδος (74 db)Κοίταξε και στο AV MENTOR όπου ο Σταματάκος έχει συγκριτικό ποου περιλαμβάνει και το συγκεκριμμένο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.133
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam