ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ

Reaction score
41
Οι Δημόσιοι είναι άλλου είδους άνθρωποι. Ο εργοδότης (δηλαδή η εκάστοτε κυβέρνηση) σκέφτεται τους εργαζομένους και λέει:
Δε δουλεύετε που δε δουλεύετε με κανονική θερμοκρασία, δεν την κάνετε από νωρίς μια που και να κάτσετε δε θα δουλέψετε;
Αυτά βλέπει ο σκληρά εργαζόμενος του Δημοσίου και τους ξανα-ψηφίζει.

Ας βγει ένας πολιτικός (που να ξέρει οτι έχει ελπίδες να βγει ή ένα μεγάλο κόμμα καλύτερα) να πει :
Θα κοπούν παροχές του τύπου εργάζομαι στη ΔΕΗ άρα πληρώνω λιγότερο ή καθόλου ρεύμα, θα κοπούν εφάπαξ, θα κοπούν άδειες από τη σημαία, θα απολυθούν οι υπεράρυθμοι, θα απολυθούν επίσης όσοι δεν παράγουν έργο, επίσης όσοι δουλεύουν μόνο σε όρια θερμοκρασίας 25-30 κελσίου - μετά τους πιάνει (υπο)θερμοπληκτικό σοκ.

Ας γίνει ένα ξεσκα(ρ)τάρισμα επιτέλους.

Reaction score
4
Οι Δημόσιοι είναι άλλου είδους άνθρωποι. Ο εργοδότης (δηλαδή η εκάστοτε κυβέρνηση) σκέφτεται τους εργαζομένους και λέει:
Δε δουλεύετε που δε δουλεύετε με κανονική θερμοκρασία, δεν την κάνετε από νωρίς μια που και να κάτσετε δε θα δουλέψετε;
Αυτά βλέπει ο σκληρά εργαζόμενος του Δημοσίου και τους ξανα-ψηφίζει.

Ας βγει ένας πολιτικός (που να ξέρει οτι έχει ελπίδες να βγει ή ένα μεγάλο κόμμα καλύτερα) να πει :
Θα κοπούν παροχές του τύπου εργάζομαι στη ΔΕΗ άρα πληρώνω λιγότερο ή καθόλου ρεύμα, θα κοπούν εφάπαξ, θα κοπούν άδειες από τη σημαία, θα απολυθούν οι υπεράρυθμοι, θα απολυθούν επίσης όσοι δεν παράγουν έργο, επίσης όσοι δουλεύουν μόνο σε όρια θερμοκρασίας 25-30 κελσίου - μετά τους πιάνει (υπο)θερμοπληκτικό σοκ.

Ας γίνει ένα ξεσκα(ρ)τάρισμα επιτέλους.
Ναι και την αλλη μερα θα εχει πεσει η κυβερνηση αφου οι Δημοσιοι ειναι αυτοι που ψηφιζουν.

Οι ιδιωτικοι υπαλληλοι που ψηφιζουν ειναι λιγοτεροι απο τους δημοσιους που σαφως και για ευνοητους λογους δεν βαριουνται να πανε στις καλπες ποτε αφου εχουν αμεσα συμφερωντα!!!

Ειναι μεγαλο το πολιτικο κοστος για την κυβερνηση να τα βαλει με το δημοσιο συστημα...

Λαθος βεβαια αλλα και τις καρεκλες τους δεν τις αφηνουν ευκολα...

Reaction score
0
Εμένα αυτό που με στέλνει για τακούνια είναι οτι τόσο καιρό έλεγαν οι υπηρεσίες θα μείνουν ανοικτές παραπάνω ώρες, έτσι ώστε να μείνουν μέσα εκεί οι ταλαίπωροι της 35ης ηλικίας, μην πάθουν τίποτα θερμοπληξίες και έχουμε χειρότερα. Και σήμερα, που ήρθαν τα χειρότερα, τις έκλεισαν από τις 12 να πάνε παραλία και "Να ψοφήσουν οι κ...γεροι..."

Reaction score
0
Οι δημοσιοι υπαλληλοι στις παραλιες.

Φουκαρας.

Ναι, γεια σας ηρθα να παρω το χαρτι του νομου 192/34322 - 3943 / 122343.

Μαλιστα κυριε μου αλλα ηρθατε σε λαθος παραλια. Πρεπει να πατε στον Φλοισβο.

Αχ.. Δεν το ηξερα ευχαριστω πολυ. :sad:

Φλοισβος

Γεια σας ηρθα να παρω το χαρτι του νομου 2192/34322 - 3943 / 122343.

Μαλιστα .. Θα βουτηξετε στην θαλασσα και θα ανεβετε στην πρωτη βαρκα δεξια. Εκει θα βρειτε τον αρμοδιο υπαλληλο που θα σας εξυπηρετησει.

Α μαλιστα ευχαριστω πολυ αλλα ξερετε εγω δεν ξερω μπανιο.. :-?

Και τι να σας κανω εγω κυριε μου? :prof:

Ναι δεν λεω εχετε δικιο αλλα ...
Καλα θα βρω ενα ζευγαρι μπρατσακια και θα παω..
wall_1

Φτανει στην βαρκα...

Γεια σας. Ηρθα για το αντιγραφο του νομου μπλα μπλα μπλου μπλου.

Α μαλιστα.. Φερατε μαζι σας την υπευθηνη δηλωση του νομου 105 οτι μπλα μπλα μπλου μπλου και χαρτοσημα των 35 ευρω?

Οχι δεν τα εφερα δεν με ενημερωσε κανεις. :mad_3:

Να πατε να τα φερετε και οταν ερθετε θα με βρειτε στο ουζερι διπλα.

Καλα. Α! Να ρωτησω που θα βρω τα χαρτοσημα?

Θα τα βρειτε στην παραλια της Χαλκιδικης.

ΠΩΣ ??? :shock:

Ε τι να σας κανω εγω? Για σημερα εκει ειναι το τμημα των χαρτοσημων.

Καλα αφου δεν εχω αλλη επιλογη θα παω. :crazy_1:

Χαλκιδικη.

Γεια σας ηρθα για τα χαρτοσημα που θα χρειαστω για να παρω την δηλωση του νομου 192/34322 - 3943 / 122343.

Μισο λεπτο γιατι επεσε η μπαταρια στο λαπ τοπ κυριε μου και δεν μπορω να δω τι χαρτοσημο πρεπει να σας δωσω..
Μια λυση ειναι να τα παρετε ολα ετσι ωστε να κανετε σιγουρη δουλεια.

Ποσο εχουν ολα?

760 ευρω,

%@$#@%^@#%@^#%@^# :mad_3:
Καλα αντε ας τα παρω ολα..

Πισω στον φλοισβο στο ουζερι αυτη την φορα.

Γεια σας ηρθα με το χαρτοσημο και την δηλωση του νομου 105 που μου ζητησατε.

Σοβαρα? Αργησατε ομως. Μα καλα κυριε μου με το πασο σας κανατε?
Τωρα κανω διαλειμα για φαγητο. Περαστε αυριο καλυτερα. Θα ειμαι στην ιδια βαρκα γιατι απο οτι ακουσα θα εχει παλι καυσωνα και δεν θα μας αφησουν να εργασθουμε στα γραφεια μας...

Ε... Φιλε να σου πω κατι.
Και εγω ιδιωτικος υπαλληλος ειμαι αλλα δουλευω σε γραφειο χωρις A.C. ξερεις..

Ε και τι να μου πει αυτο?
Και εγω αυτη την στιγμη δουλευα χωρις A.C. κατω απο τον ηλιο.. Εχεις ιδεα τι ζεστη ειχε σημερα στην παραλια ρε? Αυθαδιαζεις βλεπω και ζητας και τα ρεστα...

Να σας πω κατι κυριε δημοσιε...

Ναι παρακαλω..
Επ.. τι το θες το μαχαιρι? Δεν σου προσφερα κανα μεζε. Μην αγγιξεις το χταποδακι μου...

Οχι μην φοβασαι. Εσενα θα αγγιξω.

Πως? :shock: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
:bravo: ....ρε τι κανει η ζεστη!!!:happy_8:

Reaction score
7.141
Το εχουμε ξαναπει,δεν υπαρχει νοημων ανθρωπος που θα αναθεσει τη λειτουργια ενος πυρηνικου σταθμου στους συνδικαλισταδες της ΔΕΗ.Φανταστειτε ενα συγχρονο "Πιπεργια" στο κοντρολ ενος πυρηνικου σταθμου,ο θεος να βαλει το χερι του!!!!!

Παντως οφειλουμε ενα μεγαλο ευχαριστω στους δημοσιους υπαλληλους.Εξαιτιας της λουφας τους μπορεσαμε και εργαστηκαμε κατω απο κανονικες συνθηκες (δεν κοπηκε το ρευμα καθολου σημερα) και βγαλαμε το μεροκαματο, το οποιο φυσικα θα φορολογηθει με 30% για να μπορεσει το κρατος να καλυψει το δικο τους σημερινο μεροκαματο στο "σπιτι".

Και πριν μου επιτεθειτε παλι,δεν εχω τιποτα με κανενα δημοσιο υπαλληλο.Αυτο ειναι το κατεστημενο και δεν εχετε αλλη επιλογη.Αλλωστε οποιος δουλευει στο δημοσιο απλα χαλαει τη πιατσα και τελικα απομονωνεται ή βρισκει και το μπελα του.
Απλα οι αληθειες να λεγονται

Reaction score
25.807
μερικες ερωτησεις:

ποσοι δημοσιοι υπαλληλοι που πανε σπιτι τους σημερα δεν εχουν ενα ατομο στο σπιτι (παιδια, γιαγια πχ) που θα χρησιμοποιουσε ετσι και αλλιως το κλιματιστικο?

γιατι οι τραπεζικοι υπαλληλοι κλιενουν συναλλαγες (αλλα και πληροφοριες) στις 1430 ενω φευγουν μετα τις 1530? μηπως ειναι και αυτοι τεμπελχαναδες?

τα περι πυρηνικων ενταξει , δηλαδη ειναι καλυτερο να αφηνεις στην ατμοσφαιρα 10 δισεκατομυρια τονους CO2 απο το να θαψεις υγειονομικα ενα κοντεινερ με πυρηνικα αποβλητα μια φορα στα 30 χρονια.
επισης η θερμικη μολυνση δεν εχει να κανει με το καυσιμο (πυρηνικο η λιγνητης) αλλα με την λειτουργεια του ατμοστροβιλου που χρειαζεται ψυξη του ατμου μετα το περασμα απο τον στροβιλο. τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.

και εγω συμφωνω βεβαια με τη δημιουργεια αιολικων παρκων παντου , αλλα ηρθαν να βαλουν και στο χωριο μου 3 ανεμογεννητριες και σηκωθηκαν κατι βλαμμενοι να διαμαρτυρηθουν για δηθεν θορυβο και αισθητικη μολυνση (στην πραξη φερεφονα και τσουτσεκια του ανταγωνιστη που δεν πηρε το εργο) .Να μην ημουνα απο καμια γωνια να τους παρω με τις πετρες...

Reaction score
3
Απάντηση: Re: ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ

τα περι πυρηνικων ενταξει , δηλαδη ειναι καλυτερο να αφηνεις στην ατμοσφαιρα 10 δισεκατομυρια τονους CO2 απο το να θαψεις υγειονομικα ενα κοντεινερ με πυρηνικα αποβλητα μια φορα στα 30 χρονια.
επισης η θερμικη μολυνση δεν εχει να κανει με το καυσιμο (πυρηνικο η λιγνητης) αλλα με την λειτουργεια του ατμοστροβιλου που χρειαζεται ψυξη του ατμου μετα το περασμα απο τον στροβιλο. τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.
Θερμική ρύπανση.
Όταν δεν κάνεις παιδικά λάθη αποκτάς και αξιοπιστία.
:happy_4:

VG

Reaction score
0
Εμενα παντως η μανα μου την εβγαλε χτες χωρις ρευμα για 5+ ωρες, ευτυχως δεν ειναι πολυ μεγαλη σε ηλικία,αλλά αντε να περασει η εβδομαδα γιατι η ΔΕΗ δεν την παλεύει...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Πάντως βρε παιδιά αυτό που λένε από τη ΔΕΗ, δηλαδή τις ώρες της μεγάλης ζέστης που δουλεύουν όλα τα κλιματιστικά να μη βάζουμε ΚΑΙ πλυντήριο ΚΑΙ θερμοσίφωνο ΚΑΙ ηλεκτρική σκούπα ΚΑΙ της Παναγιάς τα μάτια, δεν είναι παράλογο...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Απ' όσους δεν έχουν ηλιακό, ξέρεις πόσοι τον αφήνουν/ξεχνάνε ανοιχτό όλη μέρα;

Reaction score
4
Θερμοσίφωνο ποιος βαζει και γιατι;
Τα 2/3 του πλυθησμου της Αθηνας βρε VG.
Οι περισσοτερες πολυκατοικιες ειναι παλιες και δεν εχουν ηλιακους.

Reaction score
5
Τι σχέση έχει η ηλικία της πολυκατοικίας με την εγκατάσταση ηλιακού;
Φυγοπονία και εγκεφαλική 'μυωπία' μάλιστα.
Στις περισσότερες πολυκατοικίες μπορούν να εγκατασταθούν ηλιακοί θερμοσυσσωρευτές.

Reaction score
4
Τι σχέση έχει η ηλικία της πολυκατοικίας με την εγκατάσταση ηλιακού;
Φυγοπονία και εγκεφαλική 'μυωπία' μάλιστα.
Στις περισσότερες πολυκατοικίες μπορούν να εγκατασταθούν ηλιακοί θερμοσυσσωρευτές.
Ναι αλλα στις παλιες πολυκατοικιες συνηθως εχει ενοικιαστες περισσοτερους απο οτι εχουν οι καινουριες. Σιγα μην κανουν το εξοδο να βαλουν ηλιακο οι ιδιοκτητες που νοικιαζουν τα διαμερισματα τους!
Εδω με το ζορι τους εβαλα και μου αλλαξαν τον απορροφητηρα που τους ειχε χαλασει.. :crazy_1:

Τωρα οι κατασκευαστες βαζουν απο την αρχη ηλιακους.

Reaction score
5
Ναι αλλα στις παλιες πολυκατοικιες συνηθως εχει ενοικιαστες περισσοτερους απο οτι εχουν οι καινουριες. Σιγα μην κανουν το εξοδο να βαλουν ηλιακο οι ιδιοκτητες που νοικιαζουν τα διαμερισματα τους!
Εδω με το ζορι τους εβαλα και μου αλλαξαν τον απορροφητηρα που τους ειχε χαλασει.. :crazy_1:

Τωρα οι κατασκευαστες βαζουν απο την αρχη ηλιακους.
Το ποσοστό ενοικιασμένων διαμερισμάτων στην Ελλάδα ως προς το ποσοστό ιδιοκατοίκησης είναι πολύ μικρό. Από τα μικρότερα της Ευρώπης. Άρα αυτά είναι δικαιολογίες. Να βάλουν όλοι ηλιακό ΤΩΡΑ! :mad_3:

:)

Reaction score
4
Ηλιακους πουλας? :happy_5::happy_5::happy_5:
Εγω πουλαω θερμοσιφουνες! μου χαλας την δουλεια ! :crazy_3:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.310
Members
38.539
Νεότερο μέλος