Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 2.738
Μη μαλώνετε ρε παιδιά. Ούτως ή άλλως άμα έχει κουτί γύρω γύρω δεν παίζει... :mrgreen:
Τα Δανέζικα ηχεία μου έχουν δύο πόρτες από πίσω. Οταν κλείνω την μία ακούω μόνο Δανέζικα, όταν κλείνω την άλλη ακούω μόνο Σουδικά κι όταν κλείνω και τις δύο ακούω τον Πετρόπουλο από μέσα να φωνάζει :Κώστας Κόγιας said:Ρε Γιώργο, τουλάχιστον τα Ζαναντά δίνουν μιαν έποψη των στίχων με ελληνικούς χαρακτήρες, και διευκολύνουν κάπως την κατάσταση. ¶μα λάχει, πετάνε και κανένα phonetic. (O Πετρόπουλος μου έχει υποσχεθεί μια ειδική έκδοση, με αυτόματο ορθογραφικό έλεγχο, που θα βγει σε limited edition, και θα έχει και το αυτόγραφό μου). Τι να πω ρε για τις ψαροκασέλες σου, που μιλάνε σουηδικά με δανέζικη προφορά; Κι άντε μετά να βγάλεις άκρη με τους στίχους του Born to be alive… :mrgreen:
Παναγιώτη, πότε θα έρθεις με το καλό Ελλάδα ?Παναγιωτης Κροκος said:οριστε και ο φαιδρος εγκαθεδρος...
εμεις ρε φιλε γουσταρουμε δανεζουλες πλασμενες με μεσογειακο ταμπεραμεντο ναουμ , δε θεμε παραβαν για να κρυβουμε τις μπασσοπαγιδες...
που ναι το μπασσο ΟΕΟ?
I know. Σε κάποια φάση είχα μιλήσει εγώ.g.kar said:Εγώ δεν μίλησα για διαφήμιση.
Συμφωνούμε απόλυτα.g.kar said:Ο σκοπός του JadisBoy δεν ήταν η διαφήμιση κι εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν το έκανε για διαφήμιση. Απλά βιάστηκε.
g.kar said:Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε κάποιον όπου μπορούμε να στείλουμε τα υλικά μας για κρυογέννεση.
Πριν δεν ξέραμε κανέναν. Ετσι δεν είναι ?
Αν το καλοσκεφτούμε, αυτό από μόνο του είναι ένα βήμα μπροστά.
Αν βρεθεί άλλος που αναλαμβάνει τέτοιου είδους επεξεργασίες μέσω της κρυογέννεσης παρακαλώ να μας ενημερώσετε.
Τα μονοπώλεια δεν μας κάνουν καλό.
Κωστα, τι εννοέις ? Οταν μπουν οι μικρές 9πινες λυχνίες στον χώρο ψύξης δεν θα μπουν με τις βάσεις τους αλλά σκέτες .Κώστας Κόγιας said:Πάντως, χωρίς να γνωρίζω τη χωρητικότητα του ψυκτικού χώρου, μη βάλετε στην ψύξη 9πινη λάμπα μινιατούρα τοποθετημένη σε βάση, γιατί είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ραγίσει.