Κίτρινος τύπος

Reaction score
14
Re: Κιτρινος Τυπος.

εγώ θελω να δώ τον φιλο doherty και το καλό μας katerinaki να τραγουδούν ντουέττο!!!!

Λευτέρη βρές κοινό ρεπερτόριο !!!! :p :p :p :p

Reaction score
8

Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Δηλαδή για να έχουμε υπόψιν μας,ποιός θα είναι ο καθηγητής και ποιοί οι μαθητές?
Προτείνω τον Αρβανιτάκη καθηγητή... :lol:
Μπα τον εχει βρει ηδη τον καθηγητη ο κυριος Κουκουρακης.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196

Ο μεσος ορος, ειναι 2 περιπου ιστοριες την εβδομαδα... Τωρα που εχουμε καλοκαιρακι βεβαια, εχω... εχμ... τεμπελιασει λιγο... :oops:

Reaction score
63

Παρατηρώ μιά "κοιλιά" σ' αυτό το topic!!!! Λευτέρη μήπως το πάς κι εσύ σαν την τηλεόραση??? Να διαβάζουμε τις επαναλήψεις και με τη νέα σεζόν θα βγάλεις νέα επεισόδια?????? :lol: :lol:

Reaction score
51

Λευτέρη τι έγινε?? Δεν έχεις άλλες ιδέες???
Αν και νομίζω ότι ο Λευτεράκης περιμένει να γνωρίσει πολύ κόσμο στο Gong για να κιτρινίσει ο τόπος!!! :lol:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
196

Εσυ, κοιτα να βγαλεις καμια φωτο απο τις διακοπες, μη σε παρει και σε σηκωσει!! :lol:
Εμαθα οτι υπαρχει και εταιρος Καπαδοκης με... ρινικα χαρισματα εκτος εμου... :lol: :lol: :lol:

Οσο για τον τυπο, ηρεμηστε λιγο βρε... Αδεια εχω παρει και ξεκουραζομαι ο κακομοιρης... Αδειαζω το μυαλο μου... :lol: :lol:

Reaction score
63

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Εσυ, κοιτα να βγαλεις καμια φωτο απο τις διακοπες, μη σε παρει και σε σηκωσει!! :lol:
Εμαθα οτι υπαρχει και εταιρος Καπαδοκης με... ρινικα χαρισματα εκτος εμου... :lol: :lol: :lol:

Οσο για τον τυπο, ηρεμηστε λιγο βρε... Αδεια εχω παρει και ξεκουραζομαι ο κακομοιρης... Αδειαζω το μυαλο μου... :lol: :lol:
...απο μάς όμως δεν πήρες άδεια!!!! :lol: :lol: :lol:

Reaction score
51

Έχεις πάθει εξάρτηση με τη μύτη σου ρε Λευτέρη.......
Άκου εκεί: "αδειάζω το μυαλό μου"

Γιατί ρεεεε??? Με τη μύτη σκέφτεσαι??? :lol: :lol: :lol:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale